Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

Precocitatea lui Bulai de la USR

Deputatul USR Iulian Bulai a devenit celebru datorită gafelor pe care le face pe Facebook.
El a postat, sâmbătă, discuția pe care a avut-o cu mama lui în 13 iunie 1990.

„Discuție cu mama acum 30 de ani. Aveam 2 ani și jumătate:
— Mamă, o să vină și la noi minerii?
— Nu, mamă, nu ajung ei până aici.
— Nea Nicu e miner, mamă. Merge și el acolo?
— Nu. Că el nu e cu Iliescu. Familia noastră nu e cu comuniștii”

Postarea lui a fost ridiculizată, iar unii liberalii l-au numit „cap de cretă”. Un internaut a comentat: „Acum pot intelege de ce vor educatie sexuala din frageda pruncie, chiar si de la patru ani potrivit standardelor OMS pt Europa. Daca la doi ani juma USR-istii discuta deja politica, la cinci ani ar trebui sa primeasca si drept de vot”.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Precocitatea lui Bulai de la USR”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *