Spania a câștigat Campionatul European de Fotbal, după ce a învins Anglia în Finală cu scorul de 2-1

Primăria Capitalei și STB sunt obligate să cumpere 40 de tramvaie românești

Ghinion pe capul bucureștenilor să fie conduși de un primar PNL-USR-Plus care și-a făcut un scop din a bloca totul! Suntem într-o situație incredibilă în București: Primăria Capitalei și STB sunt obligate de o instanță de judecată, definitiv, să cumpere 40 de tramvaie românești. Sună ciudat, în condițiile în care în București circulă tramvaie vechi de 30-40 de ani. Mai bine spus, a fost nevoie ca un judecător să decidă că este nevoie de tramvaie noi, nu cum a decis Primarul General la începutul anului.
Nicușor Dan a cerut anularea achiziției tramvaielor românești, produse la Pașcani, fără motive întemeiate, doar pentru că licitația a fost organizată pe când eu conduceam Primăria Capitalei.
O licitație începută în 2019 și finalizată din iulie 2020.
Dacă apucam să semnez contractul, acum am fi avut câteva tramvaie noi în București.
Nu aș vrea să cred că a fost un motiv și faptul că aceste tramvaie sunt produse de o firmă din Pașcani și nu de compania de la Arad.
Apropos, când vine primul tramvai produs la Arad și ce se mai întâmplă cu valoarea contractului?
Dacă mai era nevoie de încă o dovadă că primarul “dreptei unite” a venit la Primăria Capitalei să strice, în loc să construiască, iată că a venit.
Oare este nevoie de instanță pentru fiecare proiect blocat de actualul primar doar pentru că a fost început de mine și echipa mea?
De un an, în Capitală nu se mișcă NIMIC!
Nu a început nici un proiect nou, nu își mai amintește nicio promisiune din campanie.
Să curgă anii de mandat, Nicusor doarme în dulap! (Sursa: Facebook Gabriela Firea)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *