Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Protest la Londra împotriva ploconirii în fața Coronavirus

Protest la Londra împotriva noii normalități impuse nu de Coronavirus per se, ci de guvernanți, clasa politică, establishment și îmbrățișată de societate în majoritatea ei. Cei 35000 de demonstranți reprezintă minoritatea. Așadar, protest anti-establishment.

Protest la Londra împotriva tiraniei, dictaturii, corupției la nivel de guvern central, local și mass media. Împotriva sistemului sinistru. Aceste cuvinte tari le-am preluat ascultându-i în direct, de pe cristoiublog, pe purtătorii de cuvânt de la protest. Nu-s de la mine, deși în pastilele din ultimele luni le-am menționat și eu punctual, cu explicații și argumente.

Protest la Londra împotriva lockdown-ului și pentru drepturi și libertăți pierdute prin ploconirea față de Coronavirus. În repetate rânduri, masele au fost întrebate: vreți să stați în genunchi?

Protest la Londra împotriva izolaționismului înspre care e împinsă cu putere țara. Poate avea legătură și cu anticiparea unui No Deal Brexit și cu introducerea imigrației pe puncte, începând cu întâi ianuarie 2021.

Protest la Londra împotriva politicii americane în genere, și ca o mare surpriză, împotriva lui George Soros. Numele lui a fost strigat cu patimă, ca o piază rea, de purtătoarea de cuvânt, sufletul petrecerii. George Soros, care nu ar fi de fapt un susținător BLM, din pricina vântului pus de el în pânzele campaniilor care legitimează, favorizează avortul. Logic: cum să fii pro-BLM, când le ucizi Feții Frumoși din pântecele mamelor? Așa a argumentat femeia, în vocea căreia vuia parcă un vechi strigăt celtic.

Protest la Londra cu simpatie spre stânga spectrului politic și pentru BLM. Să sperăm că nu vor fi confiscate protestele (următorul va fi în 26 septembrie) de activiștii progresiști de extremă stângă, așa cum au fost cele pro-BLM, spre final.

Ce protest nu a fost azi, la Londra? Deși se vor luptători pentru libertate, justiție socială și putere pentru masele anti-noua normalitate, nu se luptă împotriva sclaviei moderne, ca și cum Coronavirusul, lockdown-ul nu ar trimite nicio undă de șoc înspre acea realitate sinistră. De ce? Pentru că în conștiința majorității, sclavii moderni vin în principal din afară, sau sunt produși înlăuntrul Regatului, cu victime în special din rândul migranților. A ignora și a nu duce lupta pentru libertate și în sfera sclaviei moderne autohtone e o mare greșeală. Da, e excelentă ideea ca în orașe și sate, cei întorși de la protest să înființeze Comitete împotriva noii normalități. Dar dacă printre acei activiști vor fi și oameni cumsecade legați prin sfori, chiar fără să știe, de cei folosiți pe post de sclavi autohtoni (cu viață normală) și de stăpânii lor? Cei din urmă se vor folosi de networking-ul generat de Comitetele anti-noua normalitate, să-și arunce și mai adânc, în larg, năvodul. Un sclav autohton cu viață normală nu e pus să arunce în aer bancomate. Pentru el sunt sarcini mai plăcute: să urmărească o mașină, să fileze un om ales să fie hărțuit de bandă, printr-o varietate de metode din arsenalul lor de luptă, până cedează, să ducă 2-3 pliculețe mici cu droguri și să i le pasase, urmând instrucțiuni precise, unui domn care plimbă câinele, care și el trebuie să le ducă mai departe, puștiului nemâncat și nedormit din pricina tiraniei: du-le repede la acea locație, vinde-le, îi comandă stăpânul. Cine luptă pentru libertatea față de virus și lockdown, fără nicio preocupare față de plaga sclaviei moderne home grown, și pe deasupra poate și consumă drog sau carne vie (nu contează cât, pentru ce și de ce), se întoarce împotriva libertății bune pentru care, zice-se luptă.

Ce protest nu a fost azi, la Londra? Deși s-a strigat curajos și cu furie pentru prima dată cuvântul murdar corupție, ca o palmă la adresa establishmentului, a fost trecută sub tăcere corupția care crește de jos în sus și intră ca o molie sinistră în țesătura socială și a economiei. Poate chiar nu se cunoaște fenomenul și cum e catapultat de lockdown și de falsa apocalipsă Covid. Cred că e puțin cunoscut.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii