Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

România, țara lui Covid. „L-am internat cu alergie și a decedat de coronavirus”

„Bărbat, 59 de ani, Fizeș, decedat la ATI a SJU Reșița (insuficiență cardiacă acută, obezitate gradul I, tahicardie sinusală, pleurezie masivă stângă, insuficiență respiratorie acută)”, o notă informativă scurtă și seacă, transmisă de Direcția de Sănătate Publică a județului Caraș-Severin, ascunde în spatele ei drama unei familii, care nu doar că a rămas fără unul din membrii, dar are numeroase semne de întrebare și nemulțumiri legate de modul în care bărbatul a fost tratat în spital și de faptul că a fost introdus în statistica națională a deceselor provocate de coronavirus. Nimic mai departe de adevăr, susține de acum văduva bărbatului decedat în data de 13 august, care a dorit să își prezinte povestea publicului, transmite Reper 24.

„Pe data de 12 august s-a trezit cu febră, după ce anterior a cosit iarba din preajma casei și a făcut o alergie la ambrozie. Am sunat ambulanța, l-am internat cu febră 39,7, corpul plin de bube, saturația a fost 60, tensiunea foarte mare. I s-au administrat medicamente la urgență, i-a scăzut febra, i s-au făcut la UPU toate analizele, tamponul nazal, gâtul, sângele și plămânii. I s-a găsit plămânul stâng plin cu apă, le-am explicat că a lucrat în toxicitate și a rămas cu probleme la plămâni. Au decis să îl transfere la pneumologie, în așteptarea testului COVID. Joi dimineață, soțul mă sună să îmi spună că îi administrează tratamentul pentru COVID, deși nu a primit niciun rezultat la test. De după-masă, de la ora 15:00, nu am mai reușit să luăm legătura cu el. Am încercat și la spital, ca într-un final cu chiu cu vai să ne spună portarul că există un bărbat căzut în baie, că a făcut infarct și este doctorița la el. Și că crede că este vorba de soțul meu.
Miercuri l-am internat, joi a murit, vineri m-au pus să îl îngrop, m-au pus să fac groapă de trei metri, pentru că ar fi avut COVID. L-am adus cu sicriul sigilat și l-am înmormântat ca ne-oamenii, nu ca un om creștin.”


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii