Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

România, tara lui Covid: Spuneți-ne că totul e pe bani mulți, foarte mulți, nu e nimic despre sănătate și protejarea noastră

Tatăl unui prieten sună la DSP și povestește că fiul lui e internat de 5 zile în spital cu Covid, cu simptome, și că mai locuiesc în aceeași casă cu fiul încă 7 persoane, 3 adulți si 4 copii, persoane care pot avea si ele Covid și vor să se testeze, pentru a ști dacă se izolează sau nu.
Nu numai că nimeni nu i-a contactat pe cei de acasă, măcar să le recomande să stea toți în casă, izolați, pentru că pot avea virusul, dar au sunat ei, oameni responsabili, că românii nu sunt cum ii tot jignesc toate hahalerele ajunse in funcții pe bani si pile.
Ce credeți că ii răspunde DSP-ul? Să sune la SYNEVO, laborator privat, pentru a face testul. Testul nu e niciunde gratis, costă 350 de lei/pers. Ei sunt 7 persoane în casa, fără cel internat, deci 2450 de lei toată distracția, deși platesc toți asigurări de sănătate, lună de lună. La Synevo, ghinion:
– Numai pe 4 august vă putem programa. Până atunci e plin.
– Cum pe 4 august, că pâna pe 4 august ne si trece si mai infectăm alți 50?!
– Nu pe 4, pe 4 vi se recoltează probele, rezultatele le primiti pe 9-10 august.
Rati ai dreq de arahați si bulbucați transpirați care veniti pe la tv seara de seară, să ne spuneți cum vă doare pe voi, sanchi, brusc, de sănătatea noastră, v-a apucat grija, ca niciodată! Mai bine spuneți-ne, bă, penibililor, că totul e pe bani mulți, foarte mulți, nu e nimic despre sănătate și protejarea noastră. Astea sunt povești, din moment ce voi trimiteți oamenii la privat, pe unde va intra voua banii mai ușor și chiar si cu bani, primesc omenii rezultatele peste o lună, la mișto.
P.S. E valabil si pentru cei care au programate vacanțe în afara țării si le trebuie teste la graniță. Nu numai ca vor da in plus vreo 500 de euro/familie pentru teste, dar va trebui sa astepte cam o lună rezultatul. Au avut grijă „specialiștii” să ne țină în cloaca lor și vara asta.
(Sursa: Pagina Adriana Vitan Balint)

Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *