Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

România trimite 200 de militari înapoi în Afganistan fără ca să ni se spună și nouă de ce

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „România trimite 200 de militari înapoi în Afganistan fără ca să ni se spună și nouă de ce”

  • De parca CSAT , in frunte cu conducatorul iubit , ar sti cu ce se ocupa . Avem in fruntea tarii o turma de habarnisti flamanzi si foarte rauvoitori , care vor raul parintilor lor. De dragul unor grasuni pe trotinete .

  • Cind poporul il incurca pe Stat in…orice fel de alegeri, poporul e manipulat si dupaia nu l mai incurca pe Stat in alegerile lui…
    Tensiunile in neintelegere apar atunci cind folosesti definitii expirate. Daca le folosesti palea noi…neintelegerea dispare, iar situatia poa sa fie ibteleasa simplu. Noua definitie a democratiei zice ca voia Statului e aia care se implineste. Acu daca asa zice definitia…?!:)))

  • De ce nu da Statul, socoteala, poporului?
    Pai e de bun-simt sa nu dea!
    Asa scrie in noua definitie a democratiei, ca aia veche, cu vocea poporului, a expirat, e pa.
    Noua definitie a democratiei zice ca aia care se implineste e voia Statului. Or…daca tot el e cel care ‘implineste’…ce voce sa se mai auda?!:)))
    Creca aveti asteptari nerealiste, asteptand ca Statul sa dea socoteala poporului.
    Cind il incurca pe Stat, in socotelile lui, poporul e manipulat si tace, nu l mai incurca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *