După România educată și România climatizată, se prefigurează un nou Proiect de țară: Schimbarea becurilor (Ion Cristoiu)

România trimite 200 de militari înapoi în Afganistan fără ca să ni se spună și nouă de ce


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „România trimite 200 de militari înapoi în Afganistan fără ca să ni se spună și nouă de ce”

 • De parca CSAT , in frunte cu conducatorul iubit , ar sti cu ce se ocupa . Avem in fruntea tarii o turma de habarnisti flamanzi si foarte rauvoitori , care vor raul parintilor lor. De dragul unor grasuni pe trotinete .

 • Cind poporul il incurca pe Stat in…orice fel de alegeri, poporul e manipulat si dupaia nu l mai incurca pe Stat in alegerile lui…
  Tensiunile in neintelegere apar atunci cind folosesti definitii expirate. Daca le folosesti palea noi…neintelegerea dispare, iar situatia poa sa fie ibteleasa simplu. Noua definitie a democratiei zice ca voia Statului e aia care se implineste. Acu daca asa zice definitia…?!:)))

 • De ce nu da Statul, socoteala, poporului?
  Pai e de bun-simt sa nu dea!
  Asa scrie in noua definitie a democratiei, ca aia veche, cu vocea poporului, a expirat, e pa.
  Noua definitie a democratiei zice ca aia care se implineste e voia Statului. Or…daca tot el e cel care ‘implineste’…ce voce sa se mai auda?!:)))
  Creca aveti asteptari nerealiste, asteptand ca Statul sa dea socoteala poporului.
  Cind il incurca pe Stat, in socotelile lui, poporul e manipulat si tace, nu l mai incurca.

A apărut „1990- Ce se ascunde dincolo de evenimentele din 13,14 și 15 iunie? ”. Primul volum din seria Ion Cristoiu – istoricul clipei, 1990 – 1996

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog