Marcel Ciolacu: „E o speculă. Noi am făcut o mare tâmpenie. S-a vândut toată energia electrică pe anul acesta. Am vândut energia cu 200 -300 de lei, iar acum se vinde cu 4000 de lei”

Se pregătește diversiunea pentru intrarea NATO în război


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

7 comentarii pentru articolul „Se pregătește diversiunea pentru intrarea NATO în război”

 • pandemia de foamete se va rezolva exclusiv prin aparitia hranei artificiale.
  punctiform, pe motiv ca Natura nu simte nevoia sa echilibreze manifestarea dinamicilor Artificiale, se va mai putea produce si hrana…naturala, insa asta presupune manifestarea pe meleagurile alea a dinamicilor pur naturale.

  • pandemiile care impanzesc planeta pot fi intelese daca si numai daca se intelege mai intai faptul ca toate celelalte civilizatii, toate marete, au disparut din peisaj fix ca urmare a manifestarii acestui tip de pandemii.

   singura cale de…scapare e Artificializarea.
   insa ca urmare a Artificializarii omul…nu va mai fi om, ca ceea ce i se cere omului este…sa ramana om. greu, nenica, nimic mai greu in Creatie decit alegerea omului de a ramane…om.

   glumele astea, jocurile astea la nivel mondial, strategiile astea complexe sau nu, …doar hranesc, doar catalizeaza manifestarea Artificialului, …indiferent care e tinta ( relativa ) pe care strategiile astea urmaresc sa o implineasca.
   Marea Resetare e infasurata de Marea Revolutie, care e de fapt Metamorfoza ( de la Natural la Artificial )

   astea sint vremuri de granita, pentru ca dinamicile sint…de Granita, ‘scara pina la Cer’ ( pina la Granita, care se afla la nivel cuantic ) e…aproape finalizata.
   ce urmeaza este…descalecarea Mintii pe planeta asta.

   • cei care conduc lumea definesc Marea Resetare,
    iar cel care conduce Lumea, ca i-a fost data, defineste ecuatia de miscare a Marii Revolutii, folosindu se , evident, de Marea Resetare

    Marea Resetare e…plugul cu care Marea Revolutie, Metamorfoza, ara Pamantul. ‘brazda intoarsa…plenar’ e tot una cu manifestarea Artificialului.

 • Presedintele Ger nu e primit . Canossa ?

 • PISICA FACE TOTI BANII. Am salvat aceasta parte. Sa nu-i mai schimbati numele din Jurnal .
  Atentie ! Cand face asa ceva: vrea sa fie iubita, cerseste mancare sau ..sunteti bolnav. Cand totul e OK e indiferenta.
  =====================================================================================
  Cu UKR- Rusia sa ne mai lase. Au gasit o metoda sa reduca masa monetara si sa tina prostimea in stres (vezi ziceri Stalin).
  ======================================================================================
  Ref. prostime suntem unica tara cu separatoare de beton intre sensurile de mers si mai nou au au dat LEGE, in parlament
  privitor la simplificarea facturilor de energie electrica si gaze.
  PERSONAL SUNT SCANDALIZAT ; MA INTERESEAZA COMPONENTA PRETULUI LA ENERGIE. Nu sunt analfabet, pot citi o factura.

 • Pisicuță, pis-pis-pis,/Mai bine ți s-ar fi zis/Și te-ar alinta Țonțoiu,/Că rimează cu Cristoiu!

 • reactiunea manifestata in fata realitatii ‘rusia ucraina’ a fost disproportionata.

  diferenta se va constitui in forta care ii va demola pe cei care au initita actiunea ( disproportionata ),

  mai simplu spus: ce urmeaza este un efect al reactiunii dispoportionate, prin urmare…datorita…celao care au reactionat asa se va manifesta ‘ceea ce urmeaza’, deci iata cui se cade sa le multumim 🙂

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog