În fiecare marți, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial. Seara, de la 21:15, participă la un podcast, tot pe Canal33, moderat de Alexandru Răducanu

Se testează masiv în focare, recunoaște secretarul de stat din Ministerul Sănătății

După ce au stârnit, zi de zi, panică raportând un număr de infectări record, oficialii di Ministerul Sănătății recunosc că testează masiv în focare.

Horațiu Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătății, a recunoscut asta, miercuri seara, la Antena3: „Nu putem testa pe toată lumea, nu putem testa 18 milioane de persoane. E clar că trebuie sa testăm o parte, tehnic nu putem testa toată populația, este o realitate. Până acum am testat un milion de persoane. Trebuie să aplicăm niște principii de epidemiologie astfel încât să selectam pacienții care au șansa cea mai mare să fie pozitivi, ca să izolăm virusului. Dacă testăm pe toată lumea, putem obține un caz la o mie, foarte puțin, nesemnificativ”.

Jurnalistul Ion Cristoiu a atras atenția de nenumărate ori la emisiunile de la cristoiuTv cu un exemplu cât se poate de explicit: Nu poți spune că toți românii poartă ochelari dacă din eșantionul asupra căruia se fac cercetări fac parte doar ochelariști.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *