Marcel Ciolacu: „E o speculă. Noi am făcut o mare tâmpenie. S-a vândut toată energia electrică pe anul acesta. Am vândut energia cu 200 -300 de lei, iar acum se vinde cu 4000 de lei”

Și totuși am Omicron!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

7 comentarii pentru articolul „Și totuși am Omicron!”

 • Nu aveti nimic,dle Cristoiu ,probabil o raceala pe care un om normal si sanatos o face de vreo doua ori pe an.Paranoia este o boala mult mai grava.Din pacate aceasta boala loveste in Romania mai abitir decat covidul.

 • Sănătate multă!

 • Sanatate Maestre!
  Cu 3 doze si pozitiv? Pai la ce ajuta injectiile?
  💡

 • Buna ziua dl. Cristoiu,
  Dar daca problema este la testul PCR? Acela nu poate fi gresit? Nu cred ca are precizie 100% testul.
  Multa sanatate va doresc!
  Cristian

 • Am trei intepaturi de preventie,ca vaccin nu poti spune ca este. Aventura dumneavoastra imi arata ca testele acestea „bune” PCR ies pozitiv la orice raceala banala din care am avut cu zecile intr-o viata si esti catalogat CORONAVIRUS.Inainte de acesti doi ani paranoici,daca te durea capul,in gat,aveai febra te tratai de o raceala puternica sau eventual de gripa.Acum doar daca stranuti si te testezi PCR gata ai coronavirus. Traim intr-o lume a umilirii celor multi.

 • In sfarsit Maestre v-ati vaccinat pe bune.
  P.S. Nu-i o gluma. Folosesc termenul potrivit. In caz ca s-a uitat, termenul de vaccin se referea la origine la imunizarea prin infectare cu o forma usoara a unui patogen. Ma rog, termenul in sine vine de la vacca (vaca, in italiana), dar sa nu divagam. Cine nu stie povestea, sa caute pe net si gaseste toate detaliile.
  P.P.S. Am auzit ca ceaiul de lamaie cu miere face minuni.

 • Buna seara Mare Maestru
  Sanatate va doresc.Doamne Ajuta
  1.O tuica batrina eventual de pruna si tot eventual hiarta.1cinzeaca maximum 2 .Pt inceput.
  2.Vin rosu ca doar nu vin rusii.O ulcica .Bine…ulcicuta.Tot eventual aprox. hiert..Tot pt inceput.
  Apoi Vin muzele ….astea eventual nefierte.
  Pentru caci ….maestrul dicteaza, muzele sau margheritele noteaza ,tasteaza,copy pasteaza.corecteaza(?)
  Peste ceva timp.Intr un final cu happy end omicrobul dispare.Toata limes vorbedte nimeni nu asculta.Cs pe cristioublog.
  Venceremos

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog