Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Șobolanii uriași

250 de milioane de euro !Atât este valoarea tunului dat ieri de guvernul de târâtoare aflat la cârma României .Bani care au plecat din sistemul public de sănătate(și care trebuiau să finanțeze servicii gratuite pentru toți)către sistemul privat de sănătate care desigur va produce servicii doar pentru cei care-și permit deoarece în mod logic privații își vor pune in plus coplată fără număr!
Cu alte cuvinte se iau banii de la gura săracilor și se dau unor șobolani uriași care se intitulează pompos dezvoltatori de servicii medicale private.Ce privat ești tu mă ,dacă fără să furi bani publici nu valorezi nici cât o ceapă degerată!?Unde s-a mai văzut sistem privat de sănate dezvoltat pe spinarea banilor publici?
Cam așa se fac politici publice în România de către un guvern de trădători și care-și bat joc de noi.Între timp șobolanii uriași râd satisfăcuți ,cu burțile lor mari și cu aerele lor de mari oameni de afaceri !
Să ne pregătim încet să murim in liniște .Tăcerea noastră ne va costa mult ,acum și in viitor.Victoria rozătoarelor ni se datorează !

(Text: Lucian Duta)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *