Lista măsurilor de modificare a Codului Fiscal, agreate în coaliţie: Impozitul progresiv nu se aplică, acciza la ţigări creşte de la 1 august anul acesta. Creşteri de TVA la restaurante, locuinţe şi băuturi cu zahăr (news.ro)

Șobolanii uriași

250 de milioane de euro !Atât este valoarea tunului dat ieri de guvernul de târâtoare aflat la cârma României .Bani care au plecat din sistemul public de sănătate(și care trebuiau să finanțeze servicii gratuite pentru toți)către sistemul privat de sănătate care desigur va produce servicii doar pentru cei care-și permit deoarece în mod logic privații își vor pune in plus coplată fără număr!
Cu alte cuvinte se iau banii de la gura săracilor și se dau unor șobolani uriași care se intitulează pompos dezvoltatori de servicii medicale private.Ce privat ești tu mă ,dacă fără să furi bani publici nu valorezi nici cât o ceapă degerată!?Unde s-a mai văzut sistem privat de sănate dezvoltat pe spinarea banilor publici?
Cam așa se fac politici publice în România de către un guvern de trădători și care-și bat joc de noi.Între timp șobolanii uriași râd satisfăcuți ,cu burțile lor mari și cu aerele lor de mari oameni de afaceri !
Să ne pregătim încet să murim in liniște .Tăcerea noastră ne va costa mult ,acum și in viitor.Victoria rozătoarelor ni se datorează !

(Text: Lucian Duta)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog