Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Speranțe olimpice la trambulină

România speră să facă o figură frumoasă la Jocurile Olimpice, inclusiv la o probă de gimnastică mai puțin cunoscută la noi, dar și în general, în lume.
Este vorba despre trambulină.

Disciplina sportivă, introdusă în programul olimpic pentru prima dată la Sydney 2000, trambulina are un reprezentat ambițios în România – Alexandru Avasiloae, în vârstă de 17 ani, care va participa la Campionatele Mondiale de trambulină de la Baku, din Azerbaijan.
Avasiloae, care și-a început cariera sportivă la sărituri în apă, devine astfel primul reprezentant a României la o competiție de trambulină de asemenea anvergură.

La începutul anului 2021, sportivul legitimat la secția de sărituri în apă din cadrul Clubului Sportiv al Armatei Steaua București, era considerat de Federația Română de Natației și Pentatlon Modern, una dintre marile speranțe la această disciplină, unde a cucerit numeroase medalii. Din primăvară, însă, Alexandru Avasiloae a început să „cocheteze” cu trambulina, pentru că își dorește să ajungă la Jocurile Olimpice.
Alexandru Avasiloae va concura la Campionatele Mondiale de a Baku, la categoria de vârstă 17-21 ani, pe data de 26 noiembrie, în competiție fiind înscriși 62 de sportivi din 32 de țări.

Dacă ar fi după mine, sportivii de la toate disciplinele sportive olimpice ar trebui să facă antrenamente sistematice la trambulină. Astfel, cresc, în mod evident, șansele de a ateriza direct pe o treaptă a podiumului de premiere. Aici, primești o medalie de aur, argint, ori bronz, în funcție de rezultatul final obținut, în comparație cu competitorii din alte state ale planetei. Sau, cu alte cuvinte, dacă te plasezi pe unul din primele trei locuri în clasamentul final al probei.
Mult succes, tricolori!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *