Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Suntem deja în cel de Al Treilea Război Mondial

Comentarii

7 comentarii pentru articolul „Suntem deja în cel de Al Treilea Război Mondial”

  • V-a scapat un lucru,maestre.Ce fel de calitate si onestitate au informatiile primite din Ucraina de la oficine ca CNN,Skynews sau BBC?Chiar dvs ati remarcat ca nu ni se comunica nimic real si corect despre situatia din teren.Daca imaginile sunt fabricate ceea ce in acest razboi pare ca se intampla des?Care opinie publica,cea tocata mediatic marunt doi ani cu panarama covid?Ma mir ca nu vorbiti despre aceste lucruri.

  • Cât de oribil, fantastic și incredibil este că noi ar trebui să săpăm tranșee și să probăm măști de gaze aici pentru o ceartă dintr-o țară îndepărtată între popoare despre care nu știm nimic.

  • Foarte Important,
    În aceste zile şi în această epocă, pe Pământ are loc o tranziţie. Se naşte o nouă conştiinţă care va lua şi o formă materială mai devreme sau mai târziu. Cum anume se va produce această tranziţie, ce formă va lua, nu este stabilit. Viitorul este întotdeauna nedeterminat. Singurul lucru care este cu adevărat cert este acest moment: Acum. Din fântâna lui Acum izvorăsc nenumărate variante posibile, o reţea infinită de viitoruri posibile.

    Pe baza trecutului, putem prezice că un anumit viitor este mai probabil decât altul, dar alegerea vă aparţine întotdeauna. Voi sunteţi cei care decideţi dacă lăsaţi trecutul să vă determine viitorul! Predicţiile se bazează întotdeauna pe probabilităţi. Probabilităţile sunt legate de trecut. Stă în puterea voastră, ca fiinţe umane, să rupeţi cu trecutul şi să stabiliţi un curs diferit. Sunteţi înzestraţi cu liberul arbitru. Aveţi puterea de a vă schimba, de a vă recrea. În această putere se manifestă divinitatea voastră. Este puterea de a crea din nimic (de a crea ex nihilo). Această putere divină ţine de esenţa a ceea ce sunteţi.

    Vorbind despre această epocă ca despre o tranziţie, nu uitaţi niciodată că voi sunteţi stăpânii propriei realităţi. Nu există un Plan predestinat sau o Putere Cosmică care să se opună alegerii sufletului vostru sau puterii voastre individuale de a vă crea propria realitate. Nu aşa funcţionează lucrurile. Fiecare suflet de pe Pământ va resimţi această tranziţie într-un mod potrivit cu tendinţele sale interioare. Există multe realităţi. Realitatea pe care o alegeţi va răspunde nevoilor şi dorinţelor voastre interioare.

  • Și când mă gândesc că avem peste 4000 de generali…
    Doi ani televiziunile de știri au fost fanion covid și vaccin, iar efectul la nivelul populației a fost contrar celui scontat; acum au trecut la războaie?! Până acum, nivelul și conținutul relatărilor precum și intervențiile moderatorilor din studiourile tv sunt superficiale și efectele pot fi neașteptate.

    • 4000…
      de generali? –
      atunci…n-avem nici macar unul. daca el o exista,…atunci trebuie definit altfel.

    • cum arata generalii asa arata si tara.
      cum arata Conducatorul asa arata si generalii.
      si…in cazul in care Conducatorul arata cum arata Natura, atunci poporul poa sa traiasca in armonie, traind in armonie cu Natura, spre ex alegandu-si Conducatorul pe principiile…Naturii

  • n-am tv, dar moooor 😆
    e ca si cum un chirurg ar fi comentat disectia unui cal si ar fi zis: „uitati, se vede clar cum a murit omul!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *