Marcel Ciolacu: „E o speculă. Noi am făcut o mare tâmpenie. S-a vândut toată energia electrică pe anul acesta. Am vândut energia cu 200 -300 de lei, iar acum se vinde cu 4000 de lei”

Suntem deja în cel de Al Treilea Război Mondial


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

7 comentarii pentru articolul „Suntem deja în cel de Al Treilea Război Mondial”

 • V-a scapat un lucru,maestre.Ce fel de calitate si onestitate au informatiile primite din Ucraina de la oficine ca CNN,Skynews sau BBC?Chiar dvs ati remarcat ca nu ni se comunica nimic real si corect despre situatia din teren.Daca imaginile sunt fabricate ceea ce in acest razboi pare ca se intampla des?Care opinie publica,cea tocata mediatic marunt doi ani cu panarama covid?Ma mir ca nu vorbiti despre aceste lucruri.

 • Cât de oribil, fantastic și incredibil este că noi ar trebui să săpăm tranșee și să probăm măști de gaze aici pentru o ceartă dintr-o țară îndepărtată între popoare despre care nu știm nimic.

 • Foarte Important,
  În aceste zile şi în această epocă, pe Pământ are loc o tranziţie. Se naşte o nouă conştiinţă care va lua şi o formă materială mai devreme sau mai târziu. Cum anume se va produce această tranziţie, ce formă va lua, nu este stabilit. Viitorul este întotdeauna nedeterminat. Singurul lucru care este cu adevărat cert este acest moment: Acum. Din fântâna lui Acum izvorăsc nenumărate variante posibile, o reţea infinită de viitoruri posibile.

  Pe baza trecutului, putem prezice că un anumit viitor este mai probabil decât altul, dar alegerea vă aparţine întotdeauna. Voi sunteţi cei care decideţi dacă lăsaţi trecutul să vă determine viitorul! Predicţiile se bazează întotdeauna pe probabilităţi. Probabilităţile sunt legate de trecut. Stă în puterea voastră, ca fiinţe umane, să rupeţi cu trecutul şi să stabiliţi un curs diferit. Sunteţi înzestraţi cu liberul arbitru. Aveţi puterea de a vă schimba, de a vă recrea. În această putere se manifestă divinitatea voastră. Este puterea de a crea din nimic (de a crea ex nihilo). Această putere divină ţine de esenţa a ceea ce sunteţi.

  Vorbind despre această epocă ca despre o tranziţie, nu uitaţi niciodată că voi sunteţi stăpânii propriei realităţi. Nu există un Plan predestinat sau o Putere Cosmică care să se opună alegerii sufletului vostru sau puterii voastre individuale de a vă crea propria realitate. Nu aşa funcţionează lucrurile. Fiecare suflet de pe Pământ va resimţi această tranziţie într-un mod potrivit cu tendinţele sale interioare. Există multe realităţi. Realitatea pe care o alegeţi va răspunde nevoilor şi dorinţelor voastre interioare.

 • Și când mă gândesc că avem peste 4000 de generali…
  Doi ani televiziunile de știri au fost fanion covid și vaccin, iar efectul la nivelul populației a fost contrar celui scontat; acum au trecut la războaie?! Până acum, nivelul și conținutul relatărilor precum și intervențiile moderatorilor din studiourile tv sunt superficiale și efectele pot fi neașteptate.

  • 4000…
   de generali? –
   atunci…n-avem nici macar unul. daca el o exista,…atunci trebuie definit altfel.

  • cum arata generalii asa arata si tara.
   cum arata Conducatorul asa arata si generalii.
   si…in cazul in care Conducatorul arata cum arata Natura, atunci poporul poa sa traiasca in armonie, traind in armonie cu Natura, spre ex alegandu-si Conducatorul pe principiile…Naturii

 • n-am tv, dar moooor 😆
  e ca si cum un chirurg ar fi comentat disectia unui cal si ar fi zis: „uitati, se vede clar cum a murit omul!”

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog