Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Sute de mii de bucureșteni nu au apă caldă și căldură. Niciodată nu au fost atât de multe avarii

Minciuna are, întotdeauna, picioare scurte. Sute de mii de bucureșteni nu au apă caldă și căldură. Sunt 29 de pagini de avarii, în tot Bucureștiul. Mai multe ca niciodată. Cum va fi când temperaturile vor scădea drastic? Îngheț afară, îngheț în case.
Nicușor Dan și susținătorii lui v-au promis apă caldă și căldură dacă nu mă votați pe mine. A trecut un an de atunci, iar dușul e tot rece. Ce păcat…
Nu a făcut NIMIC, nici măcar cu munca echipei mele de aproape patru ani.
S-a împăunat, a semnat contractul de 300 milioane de euro fonduri europene, muncit de noi, și atât.
Nicio lucrare nu a început într-un an!
Gurile rele spun că nu au venit la licitații firmele care trebuie….îi preocupă să câștige sponsorii lor, nu să rezolve urgent pentru cetățeni..
Să sperăm că va face mai mult cu subvenția la căldură.
Să iasă dl primar de unde e ascuns și să le spună clar bucureștenilor cât vor plăti iarna asta pentru căldura pe care oricum o au cu porția.
Cea mai gravă situație este acum în Sectoarele 5 și 6, unde sute de blocuri sunt afectate de lipsa căldurii.
Harta avariilor este înroșită în Vestul Capitalei. Și suntem abia la începutul sezonului rece, în sistem presiunea nu este mare și agentul termic nu pleacă la o temperatură foarte ridicată din CET-uri.
În Sectorul 1, numai în cartierele Aviației, Bucureștii Noi și Grivița sunt peste 200 de blocuri unde căldura ajunge sub parametri sau lipsește cu desăvârșire de zile întregi.
Alta ar fi fost situația dacă CET Grivița ar fi funcționat. Dar nu, centrala e oprită dintr-o decizie politică de neînțeles.
Pentru Primarul Sectorului 1 pare că nu contează că oamenii îngheață în case. Probabil se gândește că se rezolvă totul cu o haină-n plus.
Din luna APRILIE, adică de ȘASE LUNI, primarul a ținut proiectul de buget pe birou!
O bătaie de joc la adresa bucureștenilor!
Abia săptămâna asta, bugetul CET Grivița a fost aprobat în ședința Consiliului Local Sector 1, la solicitarea consilierilor PSD.
Rușinos! Inuman! Fără inimă! Dispreț și nepăsare față de cetăteni! (Sursa: Facebook Gabriela Firea)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *