Ministrul de Externe al Austriei: Dostoievski şi Ceaikovski rămân o parte a culturii europene, fie că ne place sau nu. Rusia va continua să fie cel mai mare vecin al nostru. Va rămâne a doua mare putere nucleară din lume

Trump, evacuat după scenariul Ceaușescu?

Mesajul subliminal al operațiunii de evacuare a lui Donald Trump, timp de o oră, în buncărul de la Casa Albă este că președintele este vulnerabil și că se teme de amploarea pe care au luat-o protestele. Vineri seara, el, Prima Doamnă și fiul lor au fost duși în buncăr după ce protestatarii violenți au reușit să pătrundă în Departamentul Trezoreriei, aflat în apropierea Casei Albe.

Posibil ca Trump să fi realizat ce s-a întâmplat deoarece sâmbătă s-a năpustit asupra lor, a protestatarilor, dar și a celor care nu opreau nebunia. El a postat pe Twitter zeci de mesaje amenințătoare. Violența limbajului i-a șocat chiar și pe cei care sunt obișnuiți cu retorica președintelui.

Sâmbătă seara, Melania Trump a refuzat să-l însoțească la Centrul Spațial Kennedy pentru a urmări lansarea misiunii SpaceX.

Scenariul pare a fi similar cu evacuarea lui Nicolae Ceaușescu, care a fost transmisă drept fuga cu elicopterul de pe Comitetul Central.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii