În fiecare marți, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial. Seara, de la 21:15, participă la un podcast, tot pe Canal33, moderat de Alexandru Răducanu

Ultima bombă dată de Orban. Secretizarea informațiilor și documentelor de la Ministerul Finanțelor

Nu o să aflăm pe ce s-au spart miliardele de euro pe care le-a împrumutat Cîțu. Nu o să aflăm cum și pe cine a angajat și ce au întreprins în agențiile subordonate Ministerului Finanțelor Publice. Găurile bugetare lăsate de Guvernul Orban au devenit secrete de stat. (Iosefina Pascal)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Ultima bombă dată de Orban. Secretizarea informațiilor și documentelor de la Ministerul Finanțelor”

  • anatema:
    -sa se aleaga praful de toti cei care vor vota, de copiii lor, de nepotii lor!

    pentru ca in loc sa intre in contradictie cu noi apeleaza la un mecanism pervers.
    -da, avem parinti, avem unchi,nici o problema.

  • Sa-i votam si pe 6 decembrie ! Merita ! Sunt cei mai buni ! Sau poate pe cei de la USR? Da, omul politic nou ne va salva ! Mai o frauda electorala, mai un procuror hastagist presedinte de birou electoral, mai o vizita in plina noapte pe la sacii cu voturile romanilor ! Da, omul politic nou stie ce e mai bine pentru noi !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *