Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Un selfie cu deșeuri electrice îți poate aduce un smart TV

În perioada 22 octombrie – 15 decembrie un selfie prin care promovezi predarea corectă a deșeurilor electrice la punctele de colectare Urban SA din sectorul 6,  îți poate aduce un smart TV.

ECOTIC, alături de URBAN S.A., lansează campania Urban selfie prin intermediul căreia persoanele care postează un selfie pe rețelele de social media (Facebook și Instagram) cu un echipament electric sau electronic alături de un text în care explică modalitatea corectă de predare a deșeurilor electrice vor intra în cursa pentru un smart TV.

Obiectivul campaniei este conștientizarea populației asupra colectării separate a deșeurilor electrice și electronice (DEEE) precum și a disponibilității punctelor de colectare dedicate în sectorul 6 al Municipiului București.

Astfel, cei care doresc să participe o pot face astfel:

1)     Selfie de ACASĂ: realizarea unei postări pe Facebook sau Instagram care să conțină un selfie cu minim un echipament electric/electronic din casă, alături de textul „Încă funcționează. Dar când nu o va mai face îl voi duce la reciclare la punctele de colectare ale URBAN SA din sectorul 6 al Capitalei. Fii și tu responsabil și colectează separat!” și hashtagurile #urbanselfie și #recicleazacuECOTIC;

2)     Selfie de la PUNCTUL DE COLECTARE URBAN (lista punctele de colectare este disponibila aici): realizarea unei postări pe Facebook sau Instagram care să conțină un selfie de la unul dintre punctele de colectare ale URBAN SA din sectorul 6 cu un deșeu electric, alături de textul „Echipamentul meu electric a devenit deșeu. Îl duc la reciclare la unul din punctele URBAN SA din sectorul 6 al Capitalei, pentru a-l ajuta să aibă o nouă viață. Fii și tu responsabil și colectează separat!”  și cu hashtagurile #urbanselfie și #recicleazacuECOTIC

Participanții vor fi înscriși automat la tombolă, având oportunitatea de a câștiga un televizor smart de ultimă generație.

“Vrem să aducem în atenția publicului modalitatea corectă de predare a deșeurilor electrice și electronice, astfel încât acestea să ajungă pe fluxul reciclării și totodată să promovăm punctele de colectare pentru deșeurile electrice pe care cetățenii sectorului 6 al Capitalei le au la dispoziție. Aceste deșeuri conțin substanțe periculoase care, dacă nu sunt reciclate în mod corect, riscă să ajungă în natură și să polueze mediul și să ne afecteze grav sănătatea.” declară Dan Ceauseșcu, director comercial Urban SA.

Detalii despre campanie și regulamentul acesteia sunt disponibile pe www.ecotic.ro 

 

Despre ECOTIC:

ECOTIC este prima organizație a producătorilor și importatorilor de echipamente electrice și electronice (EEE) din România, fondată în anul 2006, care pune la dispoziție gratuit recipienți pentru colectarea separată a deșeurilor de echipamente electronice de mici dimensiuni și baterii, precum și preluarea gratuită a echipamentelor voluminoase de la sediul firmei sau de la domiciliu. Pentru mai multe detalii transmiteti un e-mail la logistica@ecotic.ro.

Despre Urban SA:

Este din 1999 si pana in prezent operatorul autorizat al Sectorulu 6 din Bucuresti pentru toata gama de activitati in domeniul gestiunii deseurilor, curatenie stradala si deszapezire. Este singurul operator privat din Bucuresti care detine si opereaza o statie de sortare si care realizeaza prin colectare separata, sortare si procesare cea mai mare cantitate de deseuri reciclabile, comparativ cu celelalte sectoare. Detine si opereaza in Sectorul 6 o retea de 12 puncte stradale de colectare pentru toata gama de deseuri reciclabile si valorificabile si are programe dedicate prin care colecteaza direct de la asociatiile de locatari/proprietari o gama larga de deseuri reciclabile.

 

 

 

 


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *