Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

USR a mai descoperit o problemă: consumul de ouă

Desigur că nu se aștepta nimeni ca USR să ne rezolve problemele într-un timp atât de scurt, cu toate acestea iată, au trecut doar câteva săptămâni și România posedă deja cele mai moderne spitale din lume, cel mai performant sistem de învățământ de pe glob, economia e pe primul loc în UE, iar Basarabia a revenit la patria mama. Ne-a mai rămas de fapt doar o singură problema de rezolvat: ce facem cu găinile care fac ouă în baterii? Vestea bună e însă că parlamentarul Tenita Cătălin se ocupă chiar acum de chestiune. (am descoperit abia de curând pagina de Facebook a lui Tenita, merită urmărit, omul e un geniu al comicului. De fapt aici vroiam să ajung: BULAI PREȘEDINTE, TENITA PRIM-MINISTRU!

(Text și foto: Flavius Maxim)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „USR a mai descoperit o problemă: consumul de ouă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

A apărut al doilea volum din colecția „Proză Politică”: „Cui i-e frică de mareșalul Antonescu?”

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog