Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

Video. Băi, Dan Barna, noi suntem partidul, noi te-am trimis pe tine, un nimeni, în parlament

Tot mai mulți membri USR își pun ecuson, la fotografia de profil de pe Facebook, cu un mesaj de susținere  pentru Vlad Teohari. Acesta a fost ales de organizația partidului din diaspora candidat la parlamentare, dar a fost invalidat de conducerea centrală.
Ioana Grozav, în numele multor nemulțumiți, îi cere lui Barna demisia.

„Ne acuzi că noi sabotăm partidul? Băi, Dan Barna, noi suntem partidul, noi, care am strâns în 2016 semnături ca să te trimitem pe tine, un nimeni, în parlament. Tu sabotezi partidul, visele noastre, furând startul unui om care a câștigat alegerile în Diaspora. Pentru asta, Dan Barna, îți cer demisia”.

Postat de Ioana Grozav miercuri, 7 octombrie 2020

Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *