Spania a câștigat Campionatul European de Fotbal, după ce a învins Anglia în Finală cu scorul de 2-1

Video. Florin Cîțu așteaptă scuze de la USR pentru moțiunea de cenzură, apoi mai discută despre guvern

La finalul ședinței de guvern de joi, premierul demis Florin Cîțu a făcut o declarație de presă.
-A anunțat că angajații din sistemul public și privat de sănătate care nu sunt vaccinați vor trebui să se testeze pe banii lor. Acest proiect de lege va fi trimis Parlamentului.
– A spus că USR ar trebui să își recunoască public greșeala de a vota alături de PSD și AUR la moțiunea de cenzură, iar apoi s-ar putea merge mai departe cu refacerea coaliției.
-A declarat că au crescut prețurile și că asta e o surpriză și pentru el.
-Susține introducerea certificatului verde și pentru accesul în magazine.

Briefing de presă la finalul ședinței de guvern din 14 octombrie
#FlorinCitu #SedintaDeGuvern #PalatulVictoria

Publicată de Guvernul României pe Joi, 14 octombrie 2021


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *