Ministrul de Externe al Austriei: Dostoievski şi Ceaikovski rămân o parte a culturii europene, fie că ne place sau nu. Rusia va continua să fie cel mai mare vecin al nostru. Va rămâne a doua mare putere nucleară din lume

Video. Kamala Harris: Asta da regizoare!

De regulă, câștigătorul alegerilor prezidențiale este candidatul la funcția de președinte. Candidatura de vicepreședinte nu prea contează. Știe cineva că Mike Pence a fost candidat la vicepreședinție cu Donald Trump? Pentru prima dată în istoria americii candidata la funcția de vicepreședinte a fost la fel de importantă pentru presă ca și candidatul la președinție. Nu e nimic întâmplător! Candidata se numește Kamala Harris, un fel de Monica Macovei a Americii, și de fapt ea va fi președinta S.U.A.

Dovadă stă regizarea de către ea al momentului când îl sună și-l felicită pe Joe Biden:


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Video. Kamala Harris: Asta da regizoare!”

  • Ieri va bucurati si astazi il criticati? Sunteti cam nehotarat de la o vreme, maestre.