Joe Biden se retrage din cursa prezidențială: „Este în interesul partidului meu și al țării”

Video. Pe Biden l-a luat vântul, spune Casa Albă. Donald Trump Jr are o altă explicație

Președintele Joe Biden a căzut pe scara avionului Air Force One, la o zi după ce Vladimir Putin i-a urat „multă sănătate”, după ce acesta l-a numit „criminal”. Purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Karine Jean-Pierre, spus că președintele s-a împiedicat pentru că „este vânt puternic afară”. Donald Trump Jr. nu a pierdut ocazia și a postat pe Twitter acest filmuleț.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Video. Pe Biden l-a luat vântul, spune Casa Albă. Donald Trump Jr are o altă explicație”

  • Gone with the wind ….

  • Spun batranii ca Divinitatea ne vorbeste prin semne,Biden si administratia sa(in care unii ca mine si au pus sperante) a comis o capital,sa jignesti concomitent Rusia si China,punandu le in situatia de a se alia contra unei SUA care oricum nu sta pe roze,divizata si devastata de flagelul Covid 19(se si intalnesc cele doua imperii Rasaritene in acest scop in curand),cand intelept ar fi fost pentru americani sa se apropie de China,pentru a izola Rusia,si a nu lasa cei doi giganti sa se alieze(asta ar fi facut un conducator al SUA intelept),dar uite ca lipseste intelepciunea politica in SUA.Spuneam ca batranii spuneau ca divinitatea vorbeste prin semne,sa cazatura lui Biden un semn de rau augur pentru el si SUA(a cazut pleasca pe treptele AIR FORCE ONE)? Cine stie?Am vizionat azi capodopera cinematografica”Regatul Cerului” si am vazut acolo cavalerii mandrii ai Occidentului falindu se cum vor distruge oastea asiatica a marelui sultan Saladin,iar in final Saladin i a exterminat la propriu pe arogantii Occidentali intr o batalie sangeroasa.Tare ma tem ca Americanii o iau pe calea acelor cavaleri mandri ai Apusului care s au falit ca vor distruge oastea asiatica a lui Saladin ,sfarsind distrusi de Saladin.Ma mai gandesc si la Hitler si Germania sa,dupa care a urmat Stalingradul,lupta care a decis soarta Marelui Razboi,cand Rusii(Stalingradul,nu Debarcarea in Normandia,a decis soarta celui de al Doilea Razboi Mondial,fiind cea mai mare batalie terestra intre doua ostiri care s a purtat vreodata pe acest Pamant) au dat o lectie cumplita Occidentului.Dar nimeni nu invata din Istorie.Cat despre Trump the putar,ar trebui sa taca 👿 din gura,oricum si el,si tac su au fost doua probe de prosti …grupa mare.Rade ciob de oala sparta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *