Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Video. „Răspândirea virusului nu poate fi oprită, iar măsurile luate de Guvern sunt ridicole și chiar lipsite de sens”


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Video. „Răspândirea virusului nu poate fi oprită, iar măsurile luate de Guvern sunt ridicole și chiar lipsite de sens””

 • Orice comparatie cu Gripa Spaniola e fortata din mai multe motive:
  -medicina (stiinta biologica in general) era in acele vremuri o gluma mult mai mare decat este acum;
  -inca nu aparuseara multe medicamente vitale care daca ar fi exsitat atunci, Gripa Spaniola nu ar fi fost decat un pistol cu apa;
  -lumea era istovita de razboi, foarte multi dintre cei rapusi de virus au fost cei veniti de pe front cu o gramada de boli pe cap care in acele vremuri erau mortale aproape 100% daca le contractai, un exemplu elocvent fiind TBC.
  -igiena era mult mai precara in acele vremuri etc.

  Si facand o incheiere; daca Gripa Sapniola ar fi fost un pistol cu apa, iti dai seama ca acest COVID e pistolas cu apa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *