În fiecare marți, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial. Seara, de la 21:15, participă la un podcast, tot pe Canal33, moderat de Alexandru Răducanu

Vocea de pe Facebook. Dle Arafat, știți cum așteaptă avocații ca pe pâinea caldă sa interziceți pe baza acestor „criterii” oamenilor să voteze?

Arafat la DigiFm :
” Daca vii fara masca la sectia de votare, nu vei fi lasat sa intri si sa votezi, ca sa nu ii infectezi pe care care poarta masti.
Daca ai masca dar refuzi sa fi termoscanat, nu vei fi lasat sa intri si sa votezi.
Daca vii cu masca la sectia de votare, dar refuzi sa ti-o dai jos ca sa fi identificat de membrii comisiei , nu vei fi lasat sa votezi”‘
Dle Arafat, știți cum așteaptă avocații ca pe pâinea caldă sa interziceți pe baza acestor „‘criterii”‘ oamenilor să voteze? Lasa despagubile si dosarele penale pentru impiedicarea exercitarii votului, dar sa vezi neicusorule cum vor curge cererile de ANULARE a rezultatelor votului pentru impiedicarea exercitarii dreptului la vot al cetatenilor.
Chiar sa te tii de cuvant tu si #guvernul meu si sa incercati sa faceti asta!
(Sursa: Pagina Iulian Urban)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii