În fiecare marți, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial. Seara, de la 21:15, participă la un podcast, tot pe Canal33, moderat de Alexandru Răducanu

Vocea de pe Facebook. Este halucinant unde s-a ajuns cu testele COVID 19 și raportările

A explodat o nouă bombă în cazul COVID19 și raportările mincinoase.
Un spital din București, o să-l aflați astăzi la ora 15:00, a pus un pacient (asta doar din ceea ce știu eu până la acest moment, posibil sa fie mulți alții), să semneze o declarație prin care CONFIRMĂ că i s-a adus spre știință diagnosticul de POZITIV COVID 19, în condițiile în care testul nu fusese făcut/procesat, adică nu exista niciun rezultat în acest sens.
Nu inteleg cum poti sa pui un pacient sa-ti semneze ceva de confirmare a diagnosticului in conditiile in care diagnosticul nu fusese stabilit.

Daca iese negativ ce faci?
Mai mult, sunt pusi sa semneze ca refuza internarea, desi REZULTATUL TESTULUI NU EXISTA , atentie, contrar recomandarilor medicilor.
Stiti a ce-mi suna mie asta? Instigare la fals in declaratii si posibil uz de fals pentru raportarile mincinoase!!

Da, e posibil sa fie pozitiv peste o zi doua sau 3, dar e la fel de probabil sa iasa si negativ!

Sa ajunga mesajul departe!

(Sursa: Pagina Cuculis Adrian Calin)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *