Nicolae Ciucă: Vom negocia cu toate forțele responsabile, astfel încât, într-o perioadă de timp cât mai scurtă, să reușim să alcătuim guvernul și să poată să fie aprobat în Parlament

Vocea de pe Facebook. Mai zgârmați, băieți, mai zgârmați, aveți exact 32.899 de pozitivi, pozitivi care nu se găsesc pe niciunde

Cică iar nu putem ști numarul vindecaților. Nici numărul asimptomaticilor externati dupa 10 zile, la cerere, nu ni-l comunică, deși sunt obligați prin lege. Nici măcar nu amintesc în comunicat ce e cu acești asimptomatici și de ce nu respectă legea, dar ne mai luăm dintr-atâta?!

Mai zgârmați, băieți, mai zgârmați, aveți exact 32.899 de pozitivi – pe care i-ați anunțat in comunicatele voastre, comunicate după care s-a orientat tot sistemul de învățământ, toate țările care ne-au închis granițele sau ne-au băgat in carantină obligatoriu – pozitivi care nu se găsesc pe niciunde. Normal că nu vă mai vine să comunicați nimic. Si nu la vindecati trebuie sa umblati, că e cu fals și uz de fals, se lasă cu pușcărie!

Lăsați, că o sa comunic eu în locul vostru, deseară, la ora 20:00, în direct la Antena 3, în emisiune la Razvan Dumitrescu. Să fiți atenți, că e lecție de aritmetică, poate învățați și voi cum se fac niște calcule simple, ca să nu vă mai bateți joc de un popor întreg.

(Sursa: Adriana Vitan Balint)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

A apărut cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”

După ani și ani de documentări, discuții cu unii dintre actorii implicați în evenimentele din decembrie, Ion Cristoiu a terminat de scris cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”.
Apăsați aici pentru mai multe detalii
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog