Vocea de pe Facebook. Mai zgârmați, băieți, mai zgârmați, aveți exact 32.899 de pozitivi, pozitivi care nu se găsesc pe niciunde

Cică iar nu putem ști numarul vindecaților. Nici numărul asimptomaticilor externati dupa 10 zile, la cerere, nu ni-l comunică, deși sunt obligați prin lege. Nici măcar nu amintesc în comunicat ce e cu acești asimptomatici și de ce nu respectă legea, dar ne mai luăm dintr-atâta?!

Mai zgârmați, băieți, mai zgârmați, aveți exact 32.899 de pozitivi – pe care i-ați anunțat in comunicatele voastre, comunicate după care s-a orientat tot sistemul de învățământ, toate țările care ne-au închis granițele sau ne-au băgat in carantină obligatoriu – pozitivi care nu se găsesc pe niciunde. Normal că nu vă mai vine să comunicați nimic. Si nu la vindecati trebuie sa umblati, că e cu fals și uz de fals, se lasă cu pușcărie!

Lăsați, că o sa comunic eu în locul vostru, deseară, la ora 20:00, în direct la Antena 3, în emisiune la Razvan Dumitrescu. Să fiți atenți, că e lecție de aritmetică, poate învățați și voi cum se fac niște calcule simple, ca să nu vă mai bateți joc de un popor întreg.

(Sursa: Adriana Vitan Balint)

Comentarii

Invitații cristoiuTv | Adriana Vitan Balint | Eroii din linia întâi, condamnați penal, fac apologia Covidului de frica închisorii
Invitații cristoiublog
Invitații cristoiublog
Invitații cristoiublog
📹 Videoblitz 📹
Loading