Ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, a demisionat și s-a autosuspendat din PSD după ce DNA a cerut ridicarea imunității acestuia

Vreau să fac un interviu cu turistul care i-a făcut poze lui Klaus Iohannis la Piramide


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „Vreau să fac un interviu cu turistul care i-a făcut poze lui Klaus Iohannis la Piramide”

 • Ca și turist care am făcut pozele apărute în mass media va fac cunoscut ca nu sunt nici PSD-ist nici de la servicii nu fac politica în schimb la 4 luni îmi permit sa îmi iau o mica vacanta .
  Nu mi s-a părut normala atitudinea degajata și fără grija a președintelui în Egipt o atitudine de sfidare la adresa romanilor chiar și la adresa turiștilor cu care a dat nas la piramide.Chiar era adevărată sintagma ,,tara arde și baba se plimba,,.

 • Si uite asa m-am lamurit cum se poate scrie o prefata de 100 de pagini.

  • De fapt,ceea ce trebuia să spuneti e faptul că pozele au fost facute si apoi distribuite de un slujbas al SIE….aflat acolo in misiune…

 • io creca ne aflam in fata unei situatii ultradeosebite.
  avem sansa sa aflam daca extraterestrii exista!:))))

  deci: „Voi face tot ce este omenește posibil să avem guvern”
  prin urmare daca guvernul nu trece de votul parlamentului, atunci s-a facut tot ce e omeneste posibil pentru a avea guvern.

  dupaia apar doua cazuri:
  -primul: pentru ca noi sintem oameni….gata!, s-a terminat povestea, s-a facut tot ce era omeneste posibil, prin urmare s-a consumat intreg potentialul, prin urmare un alt guvern…ciuciu, deci urmeaza sa avem alegeri anticipate.
  -al doilea: in cazul ultradeosebit, in care se va incerca formarea…inca unui guvern, atunci…
  stim ca extraterestrii exista!:)))), ii vom vedea si cum arata, ei fiind chiar ministri propusi.

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog