Gîndul de joi, 18 februarie 2016

Miercuri, 17 februarie 2016, ora 16:58. Moment istoric: Klaus Iohannis confirmă public Pactul pînă acum secret dintre Președinție și Dan Voiculescu!

Miercuri, 17 februarie 2016, ora 16:58.
Klaus Iohannis, în drum spre o sindrofie din Centru Capitalei răspunde întrebării puse de un reporter al Antenei 3 despre acțiunea ANAF:
“Eu cred ca ati ajuns intr-o situatie neplacuta si inutila. In primul rand, cred ca libertatea de exprimare in media nu poate fi suprimata pentru banale motive administrative. In al doilea rand, aceasta abordare heirupista a ANAF mi se pare cel putin nepotrivita, daca nu discutabila. Şi în fine, am constatat din discuţii pe care le-am avut că există deschidere la factorii de decizie şi cu siguranţă prin discuţii aşezate şi calme până la urmă se găsesc soluţii convenabile.”

În noaptea de marți, 16 februarie 2016 spre miercuri, 17 februarie 2016, am postat pe cristoiublog.ro următoarele despre relația dintre Klaus Iohannis și Trustul lui Dan Voiculescu, de fapt și Dan Voiculescu, pentru că din cuvîntul celui de după gratii la Antene nu se iese:
”Sîmbătă, 13 februarie 2016, Antena 3, cea după Călin Popescu Tăriceanu persecutată de Klaus Iohannis a fost singura televiziune din România și din lume care a transmis în direct discursul lui Klaus Iohannis la o sindrofie din Bavaria. În studio, pentru a comenta mărețele gînduri care treceau prin fața președintelui, a fost invitat nimeni altul decît Cristian Bușoi, candidatul lui Klaus Iohannis și al lui Eduard Hellvig la primăria Capitalei. Cine s-a frecat măcar o zi de realitățile unei televiziuni de știri își dă seama că a transmite sîmbătă după amiaza un Discurs al lui Klaus Iohannis de la o sindrofie fără miză despre situația internațională înseamnă sinucidere curată pentru o televiziune de știri. Și cu toate acestea Antena 3 a fost singura televiziune din România care a transmis în direct discursul în engleză al lui Klaus Iohannis. Și pentru ca sinuciderea mediatică să fie completă, discursul, moartea ratingului, a fost comentat de Cristian Bușoi, un veritabil killer de ratinguri și tiraje.

La o altă televiziune sacrificiul acesta uriaș ar fi fost o ciudățenie.
Nu însă la Trustul lui Dan Voiculescu.
Trustul lui Dan Voiculescu e de mult timp Trompeta Regimului Klaus Iohannis.
După pierderea bătăliei care a fost victoria lui Klaus Iohannis asupra preferatului lui Dan Voiculescu, Victor Ponta, Antena 3 s-a orientat rapid spre slugărirea regimului Klaus Iohannis. Această slugăreală, comandată din pușcărie de Dan Voiculescu, s-a tradus în mai multe realități:

 1. Dacian Cioloș, Dan Mihalache, liderii PNL aripa Alina Gorghiu au fost cultivați de Antena 3 pînă la greață.
 2. Nici un derapaj al Regimului n-a fost nu comentat, ci luat în seamă de Antena 3. Pentru a evita abordarea abuzurilor comise de Regim, Antena 3 a discutat subiecte periferice, în conflict cu ceea ce se întîmpla pe scena țării.
 3. Antena 3 și alte puncte ale Rețelei s-au angajat în misiunea de a-l ciomăgi zilnic pe Traian Băsescu, adevăratul adversar al lui Klaus Iohannis. Nu numai că, de dimineață pînă seara, Antena 3 îl scuipa pe Traian Băsescu cu aceeași limbă cu care-l lingea pe Klaus Iohannis, dar mai mult Binomul SRI-DNA, Poliția politică a lui Klaus Iohannis, a livrat Trustului lui Dan Voiculescu, pe șest, documente compromițătoare despre Traian Băsescu.
 4. Mihai Gâdea și cei doi sfetnici ai lui Klaus Iohannis – Alina Gorghiu și Dan Mihalache – s-au jucat de-a v-ați ascunselea prin birourile lui Donald Rumsfeld tocmai pentru dovedi că Trustul e al Regimului.

În aceste condiții, ciudățenia întruchipată de acțiunea în forță, de tip milițienesc, asupra Antenei 3, se dezleagă. Se dezleagă, repet, și dacă observăm că nici un orator de la Antena 3 n-a arătat cu degetul către Regim. S-au proclamat cu toții victime. O victimă presupune un Călău. Cînd a venit vorba de Călău, toți oratorii, la ordinele date de Mihai Gâdea, au scăldat-o. S-a ajuns astfel la absurdul tipic românesc:

Toată lumea vorbește de un abuz împotriva libertății de exprimare. Cînd se pune problema cine comite Abuzul, toată lumea ridică din umeri.”

Cu nici o zi înainte ca președintele să se demaște, dezvăluiam o realitate despre care nu mai aveam nici o îndoială:
Klaus Iohannis a încheiat un pact secret cu Dan Voiculescu.

Trustul de presă al lui Dan Voiculescu îl slugărește cum știe s-o facă numai Trustul acesta cînd e vorba de un aliat al Patronului ( vezi cum a fost slugărit Victor Ponta!), iar Klaus Iohannis face în așa fel încît Dan Voiculescu să iasă din închisoare anul acesta.

Primul semn al Pactului a fost documentul primit pe șest de Antene, scos de Poliția politică prezidențială dintr-un seif unde a stat cîțiva ani fără să știe nimeni de el, prin care e pusă la îndoială sentința dată de Camelia Bogdan. Numai un nătărău nu-și dă seama că de acest document, deja invocat de Rețeaua Dan Voiculescu din Presă, habar n-a avut pînă acum cîteva seri nici Dan Voiculescu. Dacă ar fi știut măcar că există, l-ar fi invocat la proces. De unde știa Poliția politică prezidențială de document? Cum de unde? Păi chiar ea îi făcuse rost Cameliei Bogdan de cursul de la Ministerul Agriculturii. Și potrivit unui procedeu de secole al Serviciilor secrete, orice Operațiune presupune măsuri de siguranță față de cei care o execută.

Față de cele spuse de Klaus Iohannis în cadrul Pactului Cotroceni- Dan Voiculescu, țin să precizez:

 1. Chiar dacă așa cum am scris și eu, heirupistă, acțiunea ANAF a dat curs unei sentințe judecătorești. Klaus Iohannis, din cîte de vede, nu suflă o vorbă despre asta. E și normal. El însuși refuză să execute o sentință judecătorească definitivă încasînd în continuare chirie pe o casă ce ar fi trebuit dată proprietarilor.
 2. Președintele invocă discuții pe care le-a avut cu factori de decizie despre aplicarea unei sentințe judecătorești. De cînd și pînă cînd președintele intervine în aplicarea unei sentințe judecătorești? E o premieră în istoria postdecembristă a țării.
 3. Toată lumea s-a mirat de răsucirea lui Dacian Cioloș în timpul ședinței de la Senat. În primul discurs a luat apărarea În al doilea, a denunțat acțiunea ANAF. Nu cred că mai există îndoială asupra celei ce s-a întîmplat. L-a sunat Stăpînul de la Cotroceni și i-a zis ce să zică. Și Dacian Cioloș a zis.
  Vai de capul fostului Comisar!
  A ajuns mai rău ca fata-n casă a lui Klaus Iohannis.
 4. Klaus Iohannis a fost sprijinit în cursa prezidențială de acea parte a presei terfelită zilnic de Trustul lui Dan Voiculescu. La vremea respectivă, Dan Voiculescu paria pe Victor Ponta. Prin urmare, toți cei care-l sprijineau pe Klaus Iohannis au fost mînjiți cu rahat de killerii lui Dan Voiculescu. De ceva timp, se vede clar alianța dintre Klaus Iohannis și Dan Sunt tare curios ce vor face jurnaliștii care și-au pus capul pe tăietor pentru Klaus Iohannis!
Comentarii

Pe el ,de fapt,il interesau casele lui!Sant unii pe la Sibiu care nu i-ar da like ,niciodata!

Maria Maria Maria Maria says:

Maestre,aveti dreptate

Marius Toma Marius Toma says:

Ori are pierderi de memorie si a uitat ca in campania pt prezidențiale,A3 il numea ,,traficant de copii,, si a trimis reporteri si in Canada sa ,,descopere,, posibilele cadavrele ale copiilor traficanți pt organe si câte mai ziceau despre ,,meditațiile,, aducătoare de case,etc….ORI este recunoscător lui Voiculescu pt DE numirea ,,premierul de la Grivco,, Oricine a trecut vreodată pe la…Grivco va rămâne marcat pe viața,indiferent de funcția si partidul in care vor ajunge,deoarece Voiculescu ii are la ,,mâna

Ioan Cosariu Ioan Cosariu says:

Acest presedinte ne-a pacalit pe toti cei care l-am votat…s-o creada el ca se va mai repeta…repeta acest lucru…rusine…!

,,Cei tari se ingradira cu-averea si marirea in cercul LOR de legi…”

Nelu Chiru Nelu Chiru says:

Nu degeaba se spune ca este P. de la Grifco….

Dan Popescu Dan Popescu says:

Domnule Cristoiu,adevarat ,acum cum vedeti in conditiile actuale dupa declaratia Presedintelui,actiunea A3,de a face un miting,mai ales ca va fi o zi cu ploaieoare nu ste o gresala,vor fi putini oameni si se va putea spune ca sustinerea e relativa sau s-a diminuat.Foloseste?cred ca nu.

CĂRŢI NOI ALE MEMBRILOR ACADEMIEI ROMÂNE
Daca va uitati pe website, Academia Româna la CĂRŢI NOI ALE MEMBRILOR ACADEMIEI ROMÂNE veti vedea 6 carti in ultimii 5 ani.
Tot atatea carti a scris Gigi Becali in 2 ani de inchisoare, cat au scris cei peste 300 de academicieni.
Bugetul Academia Române este de 370 milioane lei, inseamna poporul tembel a platit 370 de milioane pentru o carte.
PPP, cei trei P, adica scriitorii Plesu, Patapievici si Puric vorbesc despre scriitorii din inchisori, dar nu Vad catastrofa intelectuala din Academie, adica 6 carti in ultimii 5 ani!
Adica 6 carti la pretul de 500 de Premii Nobel!
Nici o televiziune nu Vede catastrofa intelectuala din Academie, care coboara in universitati, societate!
Bugetul Academia Române 370 milioane lei, este cat bugetul Ministerul Tineretului şi Sportului!!!
Vorbesc aici de carti nu de teorii stiintifice!
Nimeni nu are pretentia pentru boii din Academia Româna sa descopere o noua teorie a Gravitatiei sau Evolutiei!
România este o tara fara intelectuali, pe ultimul loc din Europa!
http://www.academiaromana.ro/academia2002/acadrom/pag_carti.htm
http://adevarul.ro/news/eveniment/ceilalti-intelectuali-1_56929c9737115986c6585105/index.html
Teoria mea a Gravitatiei si teoria Evolutiei!
https://www.researchgate.net/profile/Adrian_Ferent2/publications

A facut o declaratie corecta ( sfatuit de mihalache probabil ) cu gindul la voturile celor care simpatizeaza A3 si in speranta ca nu vor mai vorbi aia de casa lui luata prin frauda
Nici un pact cu v.
Ati uitat la poarta cui a ajuns ( in campanie ) ” din greseala ? Dar cine a iesit sa spuna nu-l votati pe ponta = votati-l pe kwi
+ toti oamenii lui tb sint mentinuti in functii de …kwi !
Q.E.D.

Ion Nae Ion Nae says:

Oare Tapalaga mai respira sau se gandeste tot la genunchii ravasitoarei

Iosef Nevo Iosef Nevo says:

inseamna ca dana grecu a avut dreptate

Alooooooooo ..CSM …ati auzit ????? IOHANIS ….a vorbit cu tovarasi …si se rezova tot….si se opune pentru o hotarare judecatoreasca….Alooooooooo CSM….Baaaaaaaaa ..ati auzit ???? Aaaaaaaaaaaaa…nui BASESCU ….v-am inteles …IOHANIS ..rusineeeeeeeeeeeee RUSINEEEEEEEEEEEEE

Dupa cum vad eu ca merg treburile la nivel inalt cred ca in luna martie vom sarbatori ziua de 8 martie in strada, cred ca daca mai iesim odata nu mai ramane nimeni prin parlament !

Ar fi bine dacă ar fi atât de simplu; nimeni şi nimic nu-i urneşte pe nemernicii ăştia din Casa Poporului

Harap Mov Harap Mov says:

Filmari ieftine de “Buftea”… sasul a regizat o agresiune asupra antenelor pentru a prosti electoratul. Poate pe cei care l-au votat in nemernicia lor de cozi de topor !

inca o dezamagire…..a cata la nr ?????

Rusine Klaus Iohannis!

Teo Dora Teo Dora says:

Daca este adevarat cele afirmate de johanis va fi vai de cilos. Probabil ca va face in asa fel sa lasr antenele acolo unde sunt.

I se rupe lui Johannes ..pana acum a reusit sa pacaleasca. Astazi statul de drept agonizant si a dat duhul…

O sa plangem in curand dupa “base””!

Presedintele Voiajor se incrunta la ANAF, ceea ce este anticonstitutional. Presedintele Voiajor e dus rau cu pluta si se face de cacao in acest caz, deoarece pare ca ia apararea parlamentarilor excroci si a excrocilor de la Antene. Cred cu tarie ca Presedintele nu trebuia sa se exprime pe subiectul asta. Pur si simplu ANAF-ul isi face treaba in sfarsit, adica incearca sa recupereze un mare prejudiciu. Pana acum eu personal acuzam ANAF-ul ca-i hartuieste pe micii buticari ori de cate ori venea vre-o directiva de la guvern sa mai adune ceva maruntis la buget, in general pentru primele de sarbatori. HuooooJohannis, BRAVO ANAF si MF!!!!!!!!!!!!!!!!!

ANAF ar trebui sa ii ea si casa lui, este o hotarare definitiva si irevocabila, dar…dreptatea in Romania NU EXISTA!!!

nu vedeti ca avem un presedinde care a dat muna cu mafia si noi stam nepasatori ca si cum nimic nu sa/r intampla

Pacat ca nu s-a adoptat …legea defaimarii….atunci sigur ne-am fi gindit de doua ori pina vom recurge sa denigram pe cei despre care dorim sa vorbim….Va multumim….

Oana Cornelia În Coreea de nord există sigur o astfel de lege. Mutaţi-vă acolo dacă vreţi neapărat să aveţi interdicţie la libera exprimare a ideilor (asta în ipoteza că le şi aveţi)

Asa este conirma premierul de GRIFCO

SE VEDE CUM VREA SA NE ARUNCE IN BRATELE RUSILOR

Convenabile pentru puşcăriaşul Voiculescu? Rușine domnule Președinte.

Marsilia, marele port de Provence – partea I

Sentinela despre Rebeliunea legionară
Cel care merge la Gara de Nord
Am dat mîna cu Ramon Castro, fratele lui Fidel Castro | 7. Fidel, un copil nelegitim, făcut de taică-său cu servitoarea
Cu Ion Cristoiu prin infernul contemporan | 13. Focurile au fost bine ţintite, făceau parte dintr-un scenariu
Un James Bond prea British