Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Gîndul de la ora 12

Ssst! Gabriel Oprea, Mircea Dușa și Titus Corlățean lucrează! La Analiza situației din Ucraina!

Victor Ponta a renunțat la convocarea miniCSAT-ului Famgiliei sale, năstrușnicie prin care s-ar fi putut juca și el de a Președintele, că tare-i mai place să se joace cu tot ce i se pare că se joacă alții.

În schimb, i-a născut mintea odihnită o altă năstrușnicie:
Să trimită CSAT ceea ce el numește Analiza situației din Ucraina întocmită de trei ministere: al Internelor, al Apărării și al Externelor.

Victor Ponta e un om fericit.
Spre deosebire de oamenii normali, el n-are simțul ridicolului.
Din acest punct de vedere, e neam bun cu curcanul cel care continuă să grozăvească în poiată cu haremul său de curci, deși multe dintre acestea sunt plouate.

De situația din Ucraina nu-i dau de cap toate serviciile secrete occidentale, de la CIA pînă la MI6.
Cum o să credem că Gabriel Oprea, Mircea Dușa și Titus Corlățean, chiar dacă punîndu-și inteligențele una lîngă alta, ca tacîmurile la restaurant înainte de a veni felul unu, ar putea spunea ceva cît de cît exact despre situația din Ucraina?

Admițînd că pînă la urmă, din reunirea a trei scremete, va ieși un text, e greu de crezut că Victor Ponta îl va citi vreodată.
Nu de altceva, dar în materie de citit, spre deosebire de scris, nu se poate plagia.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

19 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 12”

  • cred ca de la liniste ni se trage!!!

  • n-are simtul ridicolului sau pentru VVP totul este o gluma politica si crede (stie?) ca publicul (general) este atat de tampitizat incat nu realizeaza diferenta?

  • ponta,are treaba multa,nu are timp de nimicuri dastea!

  • Hai ca, de data asta imi placusi, maestre!

  • Raspuns la un articol prezentat in Criterii, de Gh. Smeoreanu:

    Dle Smeoreanu! Libertatea noastra se va chema, fie si intamplator, Romania, doar atunci cei ce au ajuns in varful Puterii vor dovedi ca sunt responsabili si ca doresc ce este mai bun pentru Romania.
    Atata timp cat un individ, sau un grup de indivizi, din varful Puterii, iau decizii in interesul altor State, si nu in interesul poporului caruia I se solicita sacrificiul, tanarul care spune ca nu vrea sa moara pentru privilegiile altora, are perfecta dreptate!
    S-a mers, déjà, prea departe cu asa-zisa globalizare! Omenirea are nevoie de colaborare globala, care serveste interesele TUTUROR, iar NU de globalizare!
    Globalizarea serveste DOAR interesele celor puternici si ii “striveste” pe cei slabi!
    Iar aceasta situatie devine dramatica pentru cei slabi, atunci cand este exacerbata de existenta “democratiei pentru Ciolan”, cum este la noi, cand politicienii pot fi (si sunt!) Lacomi, Mincinosi, Hoti, Tradatori, Iresponsabili, Nesimtiti, etc.
    La ce foloseste tanarului amintit de dvs. “buchetul axiologic” prezentat?
    “Democratie, libertate de opinie si de miscare, piata libera”?
    I-ar fi folositoare “democratia pentru Patrie”, in care politicienii nu ar mai putea “exersa” VICIILE de mai sus, dar politicienii nici nu vor sa auda de cinste si de bun simt!
    Deci, democratia invocata nu spune NIMIC acelui tanar.
    Unde isi poate exersa tanarul “libertatea de opinie” si cine il ia in seama? “Libertatea de miscare”, pentru cei fara bani, este o gluma amara, si se poate reduce doar la ..joghing!
    Nu de “piata libera” (de jungla) are nevoie tanarul, ci de o piata reglementata unde sa aiba si el partea lui!
    Niciun tanar sanatos la cap nu va considera ca America, Franta, Germania, Italia, etc., reprezinta familia lui pentru care merita sa-si dea viata!
    Cum sa consideri ca America face parte din familia ta, si ca trebuie sa mori pentru ea, dupa ce “dumneaei” baga batul prin gard ca sa intarate ..Ursul?
    Pentru Libertate nu trebuie sa mori, ci sa reflectezi si sa actionezi cat se poate de pasnic, dar hotarat!
    Nu voi fi mai liber daca voi fi tampit sa merg sa lupt cu rusii, pentru a promova interesele Americii!
    Voi fi mai liber daca voi actiona si voi cere atat politicienilor romani, cat si politicienilor tarilor UE si NATO, sa aleaga intre actuala “democratie pentru Ciolan”, in care politicienii pot “exersa” VICIILE amintite mai sus, si “democratia pentru Patrie”, conform http://dumitrurizoaica.blogspot.com/, in care nu vor mai putea “exersa” respectivele VICII !
    La limita, merita sa mori DOAR pentru a arunca la groapa de gunoi a istoriei aceasta execrabila “democratie pentru Ciolan”, care guverneaza acum lumea, si pentru a impune “democratia pentru Patrie”!
    Este aberant ca cineva sa moara DEGEABA, atata timp cat in cele doua tabere beligerante guverneaza aceeasi “democratie pentru Ciolan”, chiar daca anumite aspecte le diferentiaza, fara a le afecta ESENTA!
    ISTERIA antiruseasca nu se justifica in niciun fel pentru romanii sanatosi la cap, din moment ce in ultimii 70 de ani, Rusia nu a pus niciodata in discutie integritatea Romaniei!
    Isteria antiruseasca serveste doar americanilor, care ii vrea pe romani niste javre jigarite, care sa latre la ..Urs!

    PS. 1. „Invataturile lui Moise Guran, sunt pentru ..prosti!
    Nu trebuie sa „ne doara in bascheti”, de sacrificiul romanilor din al doilea razboi mondial (de ex.), dar trebuie sa cugetam si sa apreciem cat de „patriot” a fost Antonescu, care a trimis la moarte si schilodire sute de mii de tineri romani, intr-o aventura specifica doar unui om fara minte!
    De ce? Pentru ca un om sanatos la cap ar fi inteles ca indiferent de rezultatul razboiului, Romania nu ar fi putut sa patreze statalitatea ei asupra Basarabiei, IMPOTRIVA VOINTEI Rusiei!
    2. Despre ce „pericol real si actual” vorbeste gura acestui individ?

  • E si psd-istii analisti …. de-aia militari.

  • Plagiatorul ” face ” tot ce depinde de ….altii ! Astazi se implinesc doi ani de guvernare Dottore Plagiatore ; BILANT = MUCLES !De ce oare ? DEZASTRU !!!!!!

  • Esti tare maestre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *