Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Gîndul de la ora 17,30

Crin Antonescu nu vrea să plece de la Măcelărie. Vrea să-și păstreze locul de  lîngă tejghea!

La intervale ce par a fi bine alese, apare pe tv cîte un liberal din Gruparea Crin Antonescu pentru a ne dezvălui că PNL trebuie să plece de la guvernare.

Să nu ne lăsăm înșelați de vorbele date în vîrtelnița televiziunilor de știri.

Crin Antonescu nu vrea să treacă în Opoziție.

Depunerea Mandatului vizează votul de încredere al Partidului pentru a negocia continuarea căsniciei lu PSD în condiții cît de cît avantajoase pentru PNL și nu divorțul. Contrar emoției care dă în clocot în adîncurile anti-PSD-iste din România, tot ceea ce se întîmplă acum nu reprezintă efortul de ieșire al PNL dintr-o Alianță care l-a colorat definitiv în căcăniu, ci  o simplă mîrîială între cei doi mandanezi dinUSL pentru ciolănașul Puterii.

Să-i lăsăm să se mîrîie, ba chiar să se muște, și să ne vedem de-ale noastre!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

14 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 17,30”

  • Ca bine ziceti!Si totusi,pe noi cine ne guverneaza?

  • Cand vad atatia oameni cinstiti cat de manipulabili pot fi, cand vad cat de prostiti pot fi, cand vad cat de mintiti pot fi, imi vine sa urluuuuu…
    Oameni buni, va rog, va implor…nu mai rezist….nu va mai uitati in gura mafiotilor astia de ne conduc, sau a slugilor lor. Fie ca sunt politicieni (din toate partidele politice), fie ca sunt „mega afaceristi” fie ca sunt asa zisi „jurnalisti” sau „analisti politici”. Nu ii mai credeti cand va zic ca suntem o tara saraca si de aceea trebuie sa fim saraci. Pentru ca noi, oamenii cinstiti suntem saraci. Ei, mafiotii, acumuleaza averi colosale peste noapte, furand, vanzand tara, amanetand-o. Nu ii mai credeti cand zic ca e criza. E o manipulare. Ei i-au zis „criza” ca sa sune in urechile noastre ca e de rau. In realitate e o alta modalitate (o magarie) de a ne jecmani. Pentru cei interesati si care pricep sistemul bancar si economia pot explica. E doar o nascocire a lor, a mafiotilor, ca noi sa ii credem si sa nu facem galagie pentru saracia in care ne zbatem, iar ei sa aibe ce fura (cu zecile de miliardele de euro). Oameni buni, nu ii mai credeti ca Justitia incepe sa mearga, fiindca sunt arestati cativa politicieni. E doar un praf in ochi, sa ne scoata ochii. E doar un circ mediatic menit sa ne prosteasca ca vezi Doamne si politicienii raspund in fata legii. Nu domnilor si doamnelor. Astia au furat cu sutele de mii de euro, au furat cu miliardele si zecile de miliarde de euro. Astia merita sa infunde puscaria pentru tot restul vietii, si sa li se confiste toata averea. Nu sa le confiste cateva sute de mii, si sa ii bage,chipurile, la puscarie 1-2 ani. Aia nu e puscarie domnilor ce fac ei. Stau ca la un spital(si asa se dau bolnavi). Ei nu fac puscaria adevarata, alaturi de infractori. Ei nu se intersecteaza cu aia. Ei nu sufera absolut nimic in puscarie. Si mai sunt si victimizati de televiziuni ca fiind victime politice. Din pacate cam asa e. Ei sunt mai mult niste victime rezultate din lupta politica (pe niste magarii), cand de fapt pentru a se face dreptate ar trebui sa fie judecati pentru marile hotii sistematice. Atunci ar fi Justitie adevarata.
    Oameni buni…va rog, va implor, nu va mai lasati manipulati, prostiti si mintiti

  • deci iarasi Base are derptate…

  • „sa nu ne lasam inselati de vorbele date in virte…” jurile iluziei ca o adunatura de oameni spalati la creier de telefoane si de corupti poate conduce un neam deja horopsit de soarta? pai uite ca ne cam lasam pe apa Sambetei si ne ducem nu stiu nici io in shie directie? offff….

  • Cartile sint facute si ce se intimpla e un prim pas …tinta este alta ..pe la colturile meselor rotunde …se zice …ca vom avea un presedinte surpriza ….cei din tv si presa …habar nu aveti ..

  • Nu cred ca-i chiar asa! Vom vedea!

  • legea eutanasierii maidanezilor este in vigoare. Oprescu se ocupa de cainii vagabonzi de la macelarie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *