Gîndul de miercuri, 21 octombrie 2015

Binomul SRI-DNA dă în Elena Udrea ca să înțeleagă Traian Băsescu!

Știrea potrivit căreia Binomul SRI-DNA cere o nouă arestare preventivă a Elenei Udrea și-i deschide un alt dosar penal menit a dovedi că Evenimentul zilei e un ziar manipulat de Elena Udrea, în timp ce Digi Tv, televiziunea de suflet a SRI, e manipulată doar de profesionalism, nu m-a surprins.

Elena Udrea e arestatul de serviciu din clasa noastră politică. Ori de cîte ori Codruța Kovesi se scoală cu fața la cearșaf, deoarece doar a visat că-i sexy, iar Florian Coldea e supărat că nu-i ies stelele de pe epoleți la numărătoare, vine un Comunicat DNA de arestare preventivă a Elenei Udrea.

Comunicatul DNA, cîntat de Divizia Presă a Binomului SRI-DNA, noua noastră Securitate, condusă însă nu de la ambasada Uniunii Sovietice la București, ci de Ambasada SUA la București, putea fi dat lunea asta sau lunea viitoare, că oricum Liviu Dragnea, sfătuit de Vasile Dâncu, ideologul SRI, ar fi cerut parlamentarilor PSD să voteze ridicarea imunității.

De ce a fost dat fix marți, 20 octombrie 2015?
Mai întîi pentru a stinge scandalul pozei în care Dan Mihalache, adevăratul președinte al României, a fost surprins horcăind cu cracii în sus, ca un ins din împrejurimi la bodega de la Șoseaua națională.
Vă imaginați ce haz s-ar fi făcut marți seara la toate televiziunile – cu excepția celei care o coafează zilnic pe Carmen Iohannis, Realitatea Tv – de această ipostază deșucheată, unică în istoria societății românești. Mai doarme omul la o manifestare internațională, dar nici chiar așa, cu cracii în sus, ca și cum tocmai atunci ar fi ieșit din pivniță.

A jucat un rol important, decisiv chiar, în noul Spectacol regizat de Binom pentru proști, ziua de miercuri, 21 octombrie 2015.
În presă a apărut ca știre următoarea invitație lansată de Traian Băsescu:
„Romanii care vor sa se intalneasca cu presedintele Traian Basescu sunt invitati sa vina miercuri, la ora 19.30, in fata Hotelului NH, Avenida de la Constituccion nr. 75, Coslada, Madrid, cod 28820. Intre orele 20.00-22.00, presedintele va dialoga si va raspunde intrebarilor celor prezenti.
Presedintele Traian Basescu va participa in calitate de invitat special la lucrarile Congresului Partidului Popular European, care vor avea loc la Madrid, joi 22 oct.”

Nu cred că trebuie să insist pe pericolul mortal întruchipat de acest moment pentru Rața mecanică de la Cotroceni și pentru Sistemul care a suit-o în fotoliul de la Cotroceni ca într-un cuibar fără ouă, pentru că e stearpă.
În timp ce Rața mecanică stă la Cotroceni, măcănind de ciudă că PPE n-o face vicepreședintă pe Alina Gorghiu, noua Elenă Udrea a României, Traian Băsescu merge la Congresul de la Madrid și, culmea! își permite să-i invite pe românii din Spania să stea de vorbă cu el! Asta deși Traian Băsescu merge (culmea!) fără Carmen Iohannis – Răvășitoarea.

Spectacolul regizat de Binomul SRI-DNA a avut o triplă țintă în privința acestei provocări a lui Traian Băsescu:

  1. Credința că Traian Băsescu va reacționa atacînd Statul de drep; ceea ce ar fi dat rău la Congres, interpretat ca o deraiere a fostului președinte, pentru că i-a fost înhățată Favorita. Traian Băsescu s-a prins de capcană și, la întrebările presei, a răspuns destul de prudent față de altădată:
    „Sunt convins că Elena Udrea va avea argumente în instanță. Am convingerea că nu a făcut astfel de intervenții. În guvernul Boc a fost o adevărată vânătoare pe băieții deștepți. Eu nu mă simt vizat de niciun dosar pentru că știu sigur că în activitatea mea nu au existat ilegalități”.
  2. Contracararea loviturii mediatice pe care ar fi dat-o Traian Băsescu în detrimentul Raței mecanice.
  3. Blocarea Evenimentului zilei, una din gurile de foc ale lui Traian Băsescu. Nu întîmplător Divizia Presă a SRI, condusă de Dan Tapalagă, s-a și năpustit asupra ziarului pentru a arăta lumii că e al Elenei Udrea, în loc să fie al Codruței Kovesi.

Dacă prima țintă n-a fost atinsă, a doua a fost îndeplinită cu brio. Prin intervenția Băiatului de mingi al SRI, Liviu Dragnea, Parlamentul s-a grăbit să purceadă la procedurile de ridicare a imunității parlamentare a Elenei Udrea. Spectacol garantat la televiziunile de știri, pentru a nu mai fi loc și pentru spectacolul Traian Băsescu dă șah Raței mecanice de la Cotroceni.

Nu mă pot pronunța asupra celei de a treia ținte. Pot spune numai atît. De multe ori l-am sfătuit pe Dan Andronic să renunțe la colaborarea mea de editorialist al ziarului, avînd în vedere că perechea Florian Coldea-Codruța Kovesi m-ar aresta mîine dacă ar putea. De fiecare dată, Dan Andronic nu numai c-a zis nici vorbă de așa ceva, dar, mai mult, m-a rugat să rămîn cu editorialul zilnic la ziar.
Oricum, cu prilejul atacului la care e supus ziarul de Binomul SRI-DNA, reînnoiesc sfatul de a renunța la mine!

Comentarii

Maestre , de ce presa / in speta dvs/ nu investigheaza modul in care a fost facut general maiorul de intendenta in rezerva oprea. Si inca cu patru stele. Pe ce baza ce merite militare deosebite are Nu ma refer aici ca a fost bodyguardul lui Cozma sau a carat servieta lui Nastase si alte aiureli. Si daca sunt constatate neregului sa fie sesizate institutiile statului…………………2. Coloana oficiala au dreptul sa aibe doar seful satului si primul ministru ./ a se vedea si declaratia lui Tariceanu/ si atunci de ce a cerut si impus cineva ca Oprea sa fie insotit de politie cu motociclisti pe langa masina SPP -ului? Cine raspunde totusi? Va multumesc!

Maria Rendes Maria Rendes says:

Am aflat astazi raspunsul, eu ma prind mai greu. Ca sa diminueze, ca nu are cum sa il anuleze, efectul punerii sub acuzare a lui I. Iliescu.

Glorie lui Filat…un român din moldova, care a stiut sa fure cu adevărat şi se adeverşte ca este un miliard de euro luat…ăsti lalţi a-i nostri din românia, precum Elena s-au Traian, Stefan, Grebla, Mazăre, Bica, Cocos…a-u ameţito şi ei furând cu zecile de milioane si astfel de la zecele de milioane pîna la miliard e cale lunga..Din partea mea le urez să le fie mâinele scurte ân continuare şi când a-u timp sa mearga s-ai sărute mâna lui Filat

Chiar ma intrebam cand va veni atacul la “Binom”. Care iar a luat-o la intrebari pe coana Nutzy referitor la potlogariile comise pe cand era ministresa implementata de Matroz in nasul lui Boc!

Daca dupa iesirea din puscarie Elena isi vedea de treaba si nu mai comenta despre politica acum nu cred i se mai deschidea vreun dosar

aveti o slabiciune. De ce nu recunoasteti ?

Daca anticoruptia e condusa de SUA si executata de SRI_DNA, foarte bine. Cine putea sa o dirijeze ? Noi ?

Sunteti cel mai tare comentator de pe acest blog , d-le . Felicitari !

specialitatea dna :deschidere dosare fără finalizare!

credeam ca ambasada s u a il sprijina pe dasescu

Da Udrea asta căte imunităţi are ?

În gala Bute mare tam tam, ca dovezi ca nu stiu ce, la proces când au avut acces si publicul, nimic doar minciuni, vorbe.

Ion Stroe Ion Stroe says:

Maestre va preiau o zicere ,”incep sa ma enervez”.Pana unde o sa mearga acest cuplu Codlea -Kiovesi ca nu mai inteleg nimic.Domne’ daca ai probe trimite draku-lui toate dosarele in instanta sa se hotarasca, vinovat sau nevinovat.Dece trebuie sa arestam oameni ,pentru presupuse fapte comise cu multi ani in urma,sa demonstram ce ?. Seara buna tuturor.

Pana le sune sasul..STOP.Nu ati vazut,,dosarul primarului din Selimbar,in care era implicat sasul,a fost oprit si bagata Udrea.

corecta analiza D-le Cristoiu

Manix Oprea Manix Oprea says:

Probabil că asta a visat Mihalache ,Udrea la puşcărie

Marsilia, marele port de Provence – partea I

Cu Ion Cristoiu prin infernul contemporan | 13. Focurile au fost bine ţintite, făceau parte dintr-un scenariu
Sentinela despre Rebeliunea legionară
Cel care merge la Gara de Nord
Un James Bond prea British
Am dat mîna cu Ramon Castro, fratele lui Fidel Castro | 7. Fidel, un copil nelegitim, făcut de taică-său cu servitoarea