Gîndul de sîmbătă

Marii cîștigători ai Suspendării lui Traian Băsescu: Traian Băsescu, Elena Udrea, Victor Ponta

Propunerea de suspendare ritualică a lui Traian Băsescu, lansată de Călin Popescu Tăriceanu din nou, de data asta cu mai multă energie și, mai ales, cu un plan precis, a părut unora o glumă sau, în cel mai bun caz, un truc electoral menit să scoată din anonimat PLR, un partid făcut de PSD pentru Călin Popescu Tăriceanu, dar care, intrat în proprietatea  berbantului cu motocicletă, e ca și îngropat.

Călin Popescu Tăriceanu nu există ca om. El există doar ca prezervativ găurit al PSD. Caz rar de slugărnicie chiar și printre viețuitoare, Călin Popescu Tăriceanu pare a avea toate organele vitale, de la creier pînă la penis, în buzunarul de la spate al lui Victor Ponta. Ca să-și îndeplinească funcțiunile de om, el  îi cere voie, dar și indicațiii cum să facă, lui Victor Ponta. Orice spune Călin Popescu Tăriceanu trebuie să ne facă să tresărim, deoarece prin gura lui vorbește fundul lui Victor Ponta. E greu de crezut în aceste condițiii că inițiativa suspendării îi aparține lui Călin Popescu Tăriceanu. Numai la gîndul că ar putea îndrăzni ceva fără bilet de voie de la Victor Ponta l-ar face pe Călin Popescu Tăriceanu să cadă din patul conjugal.
Așadar, inițiativa lui Călin Popescu Tăriceanu, fără nici un efect în trezirea mortului care e PLR, e, de fapt, inițiativa lui Victor Ponta.

Suspendarea lui Traian Băsescu ar reduce campania electorală la confruntarea dintre Traian Băsescu și Victor Ponta. E drept, pentru Traian Băsescu suspendare pică atît de bine că o clipă ai crede că el a pus-o la cale. Deși nu candidează, Traian Băsescu va fi prezent în campanie la modul spectaculos. De regulă, președinții în situația sa – ultimele luni ale mandatului – intră în penumbră fie și pentru că în lumină rămîn candidații la Președinție. Suspendarea, campania pentru Referendum, Referendumul, vor face din Traian Băsescu vedeta campaniei pentru prezidențiale. Traian Băsescu va trece astfel în fruntea Opoziției înainte de încheierea Mandatului. Ceea ce, de altfel, își dorește.

Cine va cîștiga din toată tărășenia?
Candidatul și partidul care se vor plasa în primele rînduri ale bătăliei pentru apărarea lui Traian Băsescu.
Altfel spus, Elena Udrea și PMP.

Va cîștiga, indiscutabil, și Victor Ponta, al cărui singur program de campanie e  Jos Băsescu!
Pentru că:
Alți candidați nu vor mai exista. Klaus Iohannis sau cine îi va lua locul nu-și va putea permite să intre în oastea lui Traian Băsescu, precum Elena Udrea. Elena Udrea poate face un scor bun, chiar foarte bun în aceste condiții, dar nu poate cîștiga președinția. Cîștigătorul va fi Victor Ponta.

Comentarii

Taurul comunal a intrat in calduri de andropauza si behaie…pana acum a fost ocupat …Este bolnav psihic saracul…

Nu ma indoiesc ca o vor face.Poate scopul e ,in aceeasi zi cu primul tur,deci,sa atraga mai multa lume,si s-o fi gindind ei,aia 7 mil.din 2012,il vor vota si pe ponta,in acelasi timp,atunci,ar cistiga din prima…Dar,ii da ,da,posibilitatea lui T.B.sa intre in campanie,n-o s-o mai faca pt.el ci pt. Udrea,da.Asta vor?,pai,hai s-o vedem,cum iese…

E o strategie politică această suspendare. Se împart parlamentariii în băsiști și antibăsiști iar alegătorii vor fi divizati tot pro sau contra Băsescu. Asta va fi tema de campanie, cum de altfel a fost și până acum, dar odată cu suspendarea, doar Ponta și Băsescu se vor bate pe orice temă mai puțin cele care țin de funcția supremă în stat. Nu își va mai permite nimeni să nu cheme oamenii la vot întrucât e vorba de bătălia prezidențiabililor de a intra în turul 2 iar dacă se va face apel să nu vină alegătorii la urne, ca scorul să fie sub 50%, sunt șanse să intre în turul 2 Tăriceanu și Ponta. Dacă e să fim corecți fluturarea suspendării e o mare strategie, o lovitură de forță și dacă va fi folosită cu dibăcie Băsescu va fi efectiv spulberat și umilit pe final de mandat.

Cam asta ar fi strategia cea mai buna pentru Dottore Viorel sa devina presedinte. Sa trezeasca anti-basismul din natie. Iar coana Nutzy Parasutista sa poata lua peste 10% din voturi ca sa poata spune Matrozu’ mai departe ce candidat valabil a fost blonda lui vopsita.

Maria Maria Maria Maria says:

Pai sa incerce numai,sa vedem ce o sa fie nu mai au teme de campanie,eu cred ca si daca nu o sa mai fie presedinte domnul Basescu ei cei de stanga o sa strige tot jos Alaturi de Presedintele Nostru

Nu stim noi ce datorii are la banci.

Mihai Vasile Mihai Vasile says:

Pt. PSD miza e pe o singură carte! Dacă nu reuseste acuma, pierde la prezindențiale. Ponta va fi pierdut cu toată cloaca mizerabilă!

Maddy Maddy Maddy Maddy says:

Crin Antonescu!! Cel mai bun prezidentiabil si nu este lasat sa candideze…sa revina Crin 🙂 nu avem ce vota, candidatii inscrisi in cursa sunt niste mascarici..cat de ridicoli sunt cu basescu…unde sunt proiectele lor de tara?? Pentru ce sa ii votez, sa zica in 2015 noi il suspendam pe basescu?? 🙂

AHA , AM ÎNŢELES …LA ORICE PARŢ AL LUI PONTA , TĂRI SPUNE PREZENT , SĂ TRĂITI ,AM ÎNTELES SEFU !

dar daca vor sa-l gratieze pe varanul…

pana nu ne facem de ras pana la capat nu ne lasam. o tara de oportunisti . hoti. tradatori si mai am multe epitete dar din bun simt ma abtin.

Cornel Iepan Cornel Iepan says:

Maestre,las-o mai moale!

Nu va fi nici o suspendare, nu vor risca. O nouă victorie a lui Traian Băsescu ar fi un dezastru pentru pesedeu, ei ştiu asta

Toth Erika Toth Erika says:

Imi pun serios problema daca acesti oameni sunt normali .

Marsilia, marele port de Provence – partea I

Sentinela despre Rebeliunea legionară
Cel care merge la Gara de Nord
Un James Bond prea British
Am dat mîna cu Ramon Castro, fratele lui Fidel Castro | 7. Fidel, un copil nelegitim, făcut de taică-său cu servitoarea
Cu Ion Cristoiu prin infernul contemporan | 13. Focurile au fost bine ţintite, făceau parte dintr-un scenariu