cristoiublog.ro
Motto:
„În toate manifestările mele, în literatură, în presă, și în mica existență a bietului om am fost întotdeauna contra, chiar când eram obligat la pentru. Am fost un băț în roată. Fără să vreau.”
- Tudor Arghezi

Gîndul de sîmbătă

Marii cîștigători ai Suspendării lui Traian Băsescu: Traian Băsescu, Elena Udrea, Victor Ponta

Propunerea de suspendare ritualică a lui Traian Băsescu, lansată de Călin Popescu Tăriceanu din nou, de data asta cu mai multă energie și, mai ales, cu un plan precis, a părut unora o glumă sau, în cel mai bun caz, un truc electoral menit să scoată din anonimat PLR, un partid făcut de PSD pentru Călin Popescu Tăriceanu, dar care, intrat în proprietatea  berbantului cu motocicletă, e ca și îngropat.

Călin Popescu Tăriceanu nu există ca om. El există doar ca prezervativ găurit al PSD. Caz rar de slugărnicie chiar și printre viețuitoare, Călin Popescu Tăriceanu pare a avea toate organele vitale, de la creier pînă la penis, în buzunarul de la spate al lui Victor Ponta. Ca să-și îndeplinească funcțiunile de om, el  îi cere voie, dar și indicațiii cum să facă, lui Victor Ponta. Orice spune Călin Popescu Tăriceanu trebuie să ne facă să tresărim, deoarece prin gura lui vorbește fundul lui Victor Ponta. E greu de crezut în aceste condițiii că inițiativa suspendării îi aparține lui Călin Popescu Tăriceanu. Numai la gîndul că ar putea îndrăzni ceva fără bilet de voie de la Victor Ponta l-ar face pe Călin Popescu Tăriceanu să cadă din patul conjugal.
Așadar, inițiativa lui Călin Popescu Tăriceanu, fără nici un efect în trezirea mortului care e PLR, e, de fapt, inițiativa lui Victor Ponta.

Suspendarea lui Traian Băsescu ar reduce campania electorală la confruntarea dintre Traian Băsescu și Victor Ponta. E drept, pentru Traian Băsescu suspendare pică atît de bine că o clipă ai crede că el a pus-o la cale. Deși nu candidează, Traian Băsescu va fi prezent în campanie la modul spectaculos. De regulă, președinții în situația sa – ultimele luni ale mandatului – intră în penumbră fie și pentru că în lumină rămîn candidații la Președinție. Suspendarea, campania pentru Referendum, Referendumul, vor face din Traian Băsescu vedeta campaniei pentru prezidențiale. Traian Băsescu va trece astfel în fruntea Opoziției înainte de încheierea Mandatului. Ceea ce, de altfel, își dorește.

Cine va cîștiga din toată tărășenia?
Candidatul și partidul care se vor plasa în primele rînduri ale bătăliei pentru apărarea lui Traian Băsescu.
Altfel spus, Elena Udrea și PMP.

Va cîștiga, indiscutabil, și Victor Ponta, al cărui singur program de campanie e  Jos Băsescu!
Pentru că:
Alți candidați nu vor mai exista. Klaus Iohannis sau cine îi va lua locul nu-și va putea permite să intre în oastea lui Traian Băsescu, precum Elena Udrea. Elena Udrea poate face un scor bun, chiar foarte bun în aceste condiții, dar nu poate cîștiga președinția. Cîștigătorul va fi Victor Ponta.

Comentarii

38 Responses to Gîndul de sîmbătă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *