Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Gîndul de vineri

De ce merg unii jurnalișit și unii politicieni onorabili la Căcănia Tv a lui Sebastian Ghiță?!

Mărturiseam undeva, nu mai știu dacă într-un ziar sau pe blog, că nu răspund la telefoane al căror nume nu-l am în agendă.
Într-una din zile, m-a pus dracu să răspund. Cred că eram într-o pauză la Bibliotecă și nu știu de ce, poate din cauza toamnei, devenisem prea de treabă cu mine însumi.
La telefon era cineva de la România Tv. Mă solicita să intru în direct prin telefon, să-mi exprim opinia nu mai țin minte despre ce.
Am refuzat cît se poate de politicos, dat fiind că vocea aparținea unei redactorițe.
Știu prea bine că redactorii și redactorițele de la televiziunile de știri sunt niște biete slugi pe tarlaua patronilor, ca să nu moară de foame.
De aceea, am fost totdeauna politicos cu pălmașii din redacții, oricît de jegoasă ar fi fost orientarea postului.

De ce-am refuzat și voi refuza să intervin fie și telefonic la România Tv?
Așa cum ne arată evoluția din ultimul timp a postului pe care Sebastian Ghiță, amicul de Familie al lui Victor Ponta, a pus mîna printr-o operațiune tipic mafiotă, ne confruntăm cu unul dintre cele mai de rahat posturi tv din perioada postdecembristă.

Căcănia Tv, cum i-am spus eu pentru excesul de avortoane gazetărești care sunt formulările de senzaționalism constipat Exclusiv, Senzațional, Imediat, Bomba bombelor, a coborît nivelul atacurilor sub nivelul celor practicate de un alt post huliganic, cel al lui Dan Voiculescu.

Șobolanul tînăr Sebastian Ghiță s-a dovedit infinit mai infect decît șobolanul bătrîn Dan Voiculescu.
Vorbele mele, spuse la acest post, riscau să se împută brusc în atmosfera de hazna negolită la timp creată de subiectele deșucheate dezbătute, de banditismul moderatorilor, de prezența unor personaje precum milițianul Pavel  Abraham.

Bag seamă că jurnaliștii care se pretind de la ziare de ținută și politicieni care se pretind de Dreapta, într-un cuvînt, care se pretind onorabili, sunt prezenți în studiourile Căcăniei Tv, conferind prin asta unui WC din Crucea de piatră onorabilitatea unui WC de la Luvru.

Știu, foamea de te da huța la televizor e mare la unii gazetari și la unii politicieni.
Nu cred însă că sunt atît de hămesiți încît să accepte să stea vîrîți pînă la gît în rahatul care dă peste margini la acest post al Puterii PSD-iste.
Nu de alta, dar s-ar putea să înghită și ei cîte ceva.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

22 comentarii pentru articolul „Gîndul de vineri”

  • Niciun om onorabil nu ar trebui sa mai aiba de-a face cu acest post de televiziune. La fel cum niciun jurnalist sau organ de presa nu ar trebui, spre exemplu, sa o mai bage in seama pe madam Firea. Daca atitudinile morale ar predomina in societate, lumea din jurul nostru ar fi cu totul alta, iar mecanismele democratice si institutionale ar putea sa functioneze. Criza reala a societatii, de unde se trag toate relele, este criza morala. Intr-o societate cat de cat normala din punct de vedere moral nu s-ar putea trece atat de usor peste minciuni grosolane sau furturi nerusinate.

  • Impotriva poporului roman este o conspiratie de aproape 150 de ani pe care Eminescu a simtit-o si el identificand si vinovatii ,asta fiind si una dintre cauzele eliminarii sale si mai ales a compromiterii lui,in toti acesti anii Romania a fost condusa numai de indivizi care aveau ca unic scop pauperizarea poporului roman,distrugerea fiintei lui biologice ceeace a dus si la rascoala de la 1907 si chit ca a fost monarhie sau republica cei care isi urmareau telul ca romanii sa traiasca permanent rau sau numai sa supravietuiasca au avut grija ca Romania sa nu devina o tara prospera si dreapta pentru poporul roman,in perioada interbelica doar Miscarea Legionara a fost pata de culoare care a vrut sa trezeasca poporul la realitate si drept pedeapsa legionarii au infundat puscariile regelui Mihai si lagarele de exterminare ale comunistilor si din aceasta cauza nici astazi nu se permite dezvoltarea unei miscari nationaliste care sa-i apere pe romani de nemernicii care isi bat ei,iar astazi dupa 25 de ani de la evenimentele din decembrie se poate vedea cel mai bine cardasia dintre alogeni (tigani,unguri,evrei -sionisti)care vor sa puna mana pe Romania si bogatiile ei si clasa politica si serviciile secrete ambele infiltrate cu elemente antiromanesti .S-a vrut cu buna intentie ca romanii sa traiasca prost si chear sa fie impinsi sa-si paraseasca cu milioanele tara pentru ca Romania sa poata fi jefuita si intr-un viitor apropiat sa fie ocupata de sionisti.Ajunge vati batut joc de noi va stim si nu va vom ierta ,va vom gasi si in gaura de sarpe,nu am plecat de aici si aici in pamantul strabun vom fi ingropati vom fi supraveghetorii Romaniei Mari si a poporului multimilenar roman!

  • **** PRIMA LECTIE DIN DIPLOMATIE – ARTA DE A FI DIPLOMAT INCLUDE ARTA DE A MINTI CAT MAI FRUMOS” – AVIZ MELESCANULUI
    **** DOSARUL PROCURORULUI CRISTIAN PANAIT – CLASSIFIED
    **** Implicatiile agentilor straini in economia Romaniei erau colosale in ancheta in care procurorii Cristian Panait si Viorel Ponta Victor anchetau !
    S.I.E. – Serviciul de Informatii Externe era direct interesat de anchetele lui Cristian Panait si Viorel Ponta Victor unde multi politicieni romani erau la randul lor implicati peste urechi !

    NU STIU CU CE TUPEU MAI SUSTINETI CEEA CE SCRIETI ????
    PAI CAND V-AM SCRIS EU CLAR CA VIOREL PONTA VICTOR E TURNATOR SAU AGENT SUB ACOPERIRE … ATI IESIT PE POST SA MA CONTRAZICETI IN TORIA PE CARE V-AM DEMONSTRAT-O ! AM FACUT PUBLICE CONSIDERENTELE MELE SI … CE-ATI FACUT … STIMABILE … FUGA -FUGUTA SA-L PUPATI >>>ASERVINDU-VA LUI PONTA VIOREL ! RUSINE ! BA MAI MULT SUSTINAD CA-I PRINDE BINE !
    FORTA GETODACA NU UITA … SI NU IARTA !
    DE TREABA ASTA CU IERTAREA SE OCUPA DOAR BUNUL DUMNEZEU !
    IN PLUS A TREBUIT SA FAC FATA SI UNUI ASALT INFORMATIONAL DEVASTATOR … AICI IN TERITORIU ! iN PLUS A FOST NEVOIE SA PORT NISTE DISPUTE APRINSE SI CU UN FOST DIRECTOR AL UNUI PENITENCIAR , LA BAZA AVAND O PRACTICA JUDICIARA DE MAI BINE DE 30 DE ANI … PE TEME DIVERSE … INCLUSIV DE UNDE STIU EU CA UN OARECARE CHIAR SI PONTA VIOREL AR FI FOST AGENT ACOPERIT AL UNUI SERVICIU SECRET ! CE SA-I MAI EXPLIC OMULUI DECAT UN SINGUR LUCRU : ANUME CA EXISTA DOSAR PENTRU FIECARE EVENIMENT LA CARE UN AGENT EFECTUEAZA O MISIUNE – CU DETALII DIAFANE SI CHIAR SUBLIME ! L-AM INTREBAT LA RANDUL MEU DACA DOMNIA SA ARE LA CUNOSTINTA DESPRE ASA CEVA SI DACA ARE ACCES LA ASEMNEA DOSARE … ATUNCI VA PUTEA CITI CU LUX DE AMANUNTE !
    ULTIMA MEA INTREBARE A FOST : EXPLICATI-MI DE CE DOSARUL LUI CRISTIAN PANAIT,PROCURORUL DAMBOVITEAN,A FOST TRECUT „CLASSIFIED” … AZI , NIMENI NEMAI REUSIND A AJUNGE LA ACEST DOSAR ! INTALNIREA NOASTRA S-A TERMINAT BRUSC ! …
    DOAR CU PROMISIUNEA CA NE VOM REVEDEA LA FEL DE „INTAMPLATOR” !
    (voi reveni)
    Cu drag,onoare si responsabilitate …
    *MultaViata*
    *Lupul*Alb*GetoDac*
    *Vicentiu*I*Voiculescu*
    *Zamolxienii*Zegetini*
    P.S. – Maestre de mai bine de 20 de zile am fost extrem de suparat pe dvs. si nici macar n-am mai vrut sa va citesc materialele ADEVARUL INSA IESE INTOTDEAUNA LA LUMINA INDIFEREN DE VREREA MEA SAU A DOMNIEI VOASTRE ! IMPORTANT ESTE CA ADEVARUL INTOTDEAUNA BIRUIESTE !

  • Hahaha, pai realitatea ce dracu e??? Cacania lui Gusa care mai e si aproape de faliment…
    Pana intra-n faliment legal, mananca din banii publici!
    Cat de cei doi pupincuristi in extaz, Sandru si Rares ….greata totala

  • de ce nu protestati la CNA si Politie ca sa fie impuscariati toti nemernicii care au pus si respectiv permis nume „Romania” la asa spurcaciune tv?

  • Pentru același motiv pentru care merg si la moaște !

  • Nici Realitatea nu e (mult) mai brează. Se înfruptă cu acelaşi apetit din reclama agresivă şi propagandistică venită de la ministerul lui Dragnea (ministru în guvernul Ponta , dacă s-a uitat). Ca să nu mai vorbim de slugărnicia libidinoasă şi greţoasă a firavei doamne al cărei soţ e ministru tot în guvernul „iresponsabilului vesel”. Şi în plus , nici maestrul -scuzaţi- nu e prea masculin în anturajul distinsei doamne cu poşete care candidează la funcţia supremă. Jurnaliştii , ca şi politicienii , sunt cam toţi la fel. Nu prea mai găsim oaze de bărbăţie gazetărească. Căcănia TV e pe toată grila. Cu mici excepţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *