Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Zelensky este proclamat eroul luptei împotriva rușilor. De ce n-ar fi și mareșalul Antonescu?

Comentarii

7 comentarii pentru articolul „Zelensky este proclamat eroul luptei împotriva rușilor. De ce n-ar fi și mareșalul Antonescu?”

  • Cât de mult au luptat românii pentru glia strămoșească și pentru drepturile lor de generații întregi, astăzi nu li se mai recunoaște cu atâta convingere și
    ușurință valoarea cum se întâmpla în vechime sau pe vremea mareșalului Ion Antonescu !Cu atât mai mult ,ar trebui ca astăzi să ne arătăm în lume ca un popor stăpân pe destinele sale ,care știe să își aprecieze valorile ,cetățenii și munca lor !Vă mulțumim, Maestre Ion Cristoiu !Felicitări pentru o emisiune foarte interesantă și complexă !

  • Maestre, dvs sunteti toba de carte in ale istoriei si nu numai si va intrebati pe un ton copilaros (sau pruncesc, daca preferati acest sinonim) de ce maresalul nu este amintit sau aniversat? Eu prefacatorie mai mare nu am mai auzit de cand liiceanu justifica ‘ue psd’, iar fatarnicia dvs exprimata si atat de pueril aici, de parca am fi toti niste idioti, ma umple de dezgust in mai mare masura. L-ati depasit.

  • D-le Cristoiu, acest clip circula de multa vreme cu diverse subtitrari (precum clipul cu Hitler din „Downfall”). E o poanta. Cineva a profitat de inteligenta si profesionalismul d-lui Prelipceanu ca sa-si bata joc de el. Nu foarte multi studenti sau elevi din Romania ar fi cazut in aceasta capcana.

  • Întrebarea acum e cat va dura până la execuția dumneavoastră publică și a fi declarat proscris. Incalcati toate tabuurile corectitudinii gândirii și cred că cei care se ocupa cu modelarea omului nou sunt cu ochii pe dumneavoastră. Cu siguranță știți ce vremuri trăim ? O carte îl declara pe Cioran ultimul om liber, iată că îi călcați pe urme și de aceea inchiziția nu vă va ierta.

  • Aveti mare dreptate. Dar nu le dati idei la vestici, o sa i reabiliteze pe toti care s au luptat cu rusii…. personalitatu germana, japoneze, etc. Sunt in stare de orice.

  • NU A FOST MARESALUL ANTONESCU……A FOST… CORNELIU ZELEA CODREANU…..

    CITEZ… ,,De vor intra trupele rusești pe la noi și vor ieși învingătoare, cine poate să creadă, unde este mintea care să susțină că ele vor pleca de la noi înainte de a …NE BOLSEVIZA ,,…..

  • Maestre ,
    Jos palaria !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *