Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

2014 – anul în care România a fost lovită de Blestemul Klaus Iohannis

Comentarii

23 comentarii pentru articolul „2014 – anul în care România a fost lovită de Blestemul Klaus Iohannis”

  • o pozitie realista fata de gaza, insa una excentrica fata de ucr
    e tot una cu
    o pozitie excentrica fata de gaza, insa realista fata de ucr

    astea doua sint la pachet.
    in cazul in care nu le tratezi pe ambele cu aceeasi masura se numeste ca ai fost pus la indoiala si ai crapat, iar asta se va vedea cindva…pina la finalul Marii Revolutii

    • exista o deosebire intre cele doua cazuri
      in timp ce in cazul ucr s a manifestat o grija a pastrarii dinamicilor operatiunii in cadrul ‘proportionalitatii’,
      cele care au fost disproportionate fiind reactiunile manifestate in fata ‘operatiunii’,
      in cazul gaza a fost invers, disproportional’ a fost cuvantul de ordine al ‘operatiunii’

      deci pe cind in primul caz cel care va fi,…deja se dovedeste ca e, perdantul, e cel care a reactionat plenar disproportionat ( autodemolindu se ), in cazul gaza perdantul pare a fi cel care a a ctionat disproportionat,
      daia am si zis din prima ca …gaza suna a capcana, e posibil ca cel care a actionat plenar disproportionat sa ramana la un moment dat …in offside

      ce e de propovaduit pe vremurile astea e Pacea si prietenia intre popoare si a acestora cu Natura.
      orice alt demers va deveni mai devreme sau mai tarziu motiv de Autodemolare

  • Stimate Maestre ,
    Imi ridic palaria pentru curajul expunerii fara ambiguitati a pozitiei Dv in ceea ce priveste
    situatia din Gaza !

  • https://www.facebook.com/share/p/t8ytJjbyfS9k5dVJ/

    Din afara S.T.S, 🇹🇩🇹🇩🇹🇩 un RĂSPUNS pentru CRISTOIU, despre Alegeri:
    „Se fac 10 ani de când Iohannis domnește peste noi iar eu încă nu știu cine l-a votat președinte. Bănuiesc că tabletele de la STS că singur Iohannis nu l-ar fi învins pe Ponta nici măcar pe Dăncilă care era mult mai bună decât el. Întrebarea rămâne dragi cetățeni – cine a avut interesul ca România să intre zece ani în regres? Să nu dați vina pe Putin, cum e la modă, că nu cred. Sunt tot ăia care au ordonat distrugerea sistemul energetic al României.” – spune dl. Ion Cristoiu în blogul său.
    RASPUNS:
    Maestre, dacă vrei cu adevărat să afli lucruri despre „IT-ul” din alegeri, întreabă-i pe setesiștii curajoși, dispuși să te lămurească. Altfel… doar că faci trimiteri la „Alegeri” dar nu vorbești cu adevărat despre esența lucrurilor. Sau poate că n-ai voie, mai știi? Ți-o spune un setesist, care pe deasupra e vrâncean, ca și tine.
    STS e cam „păgubos” de-o vreme: i s-au stricat tabletele „vechi” și i-au trebuit alte 20,9 de milioane de Euro. Săracul STS… nimeni nu știe cum i s-a întâmplat asta 😢
    BĂLAN a mărit bugetul STS între 2017-2023 de aproape 6 ori (de la 272.274.000 lei la 1.470.742.000 lei). E clar, nu se mai poate fără tablete noi, maestre 😁
    Deșteaptă-te române ! 🇹🇩🇹🇩🇹🇩

  • Globe-trotter-ul a fost votat de la bun început de tabletă. Nu a făcut decât să distrugă ce mai era încă funcțional. Stau și mă gândesc că țara asta nici nu mai are nevoie de dușmani deoarece o face praf și pulbere vremelnica conducere a unora și a altora.
    Crimele din Gaza sunt strigătoare la cer. Războinicii generali cu pensii speciale nici că ar empatiza cu oamenii aceia necăjiți.

  • Maestre, sunteți unicul intelectual român din ziua de astăzi pe care-l iubim și respectăm.
    Pentru cititori sunteți cum erau marii oratori romani care țineau discursuri în piața publică în slujba cetățeanului și a cetății prin comunicarea directă și la zi a actualității.
    Nu mai spun că ați lăsat o ușă deschisă și pentru noi cititorii de a ne exprima părerile. Este mare lucru, fiindcă glasul cetățeanului nu se aude niciodată.
    Se lasă impresia că deontologii, redactorii, jurnaliștii plătiți de posturi TV vorbesc în numele nostru, ceea ce este fals, ei vorbesc doar în numele intereselor puterii.
    *
    Nu am să văd versiunea occidentală a piesei „Maestrul și Margareta” că nu vreau să mă supăr inutil.
    Eu stimez atât pe ruși cât și marea lor cultură. Plus că rușii sunt un popor inteligent. Eu nu cred că și-au construit o țară doar cu sabia învingând Hoarda de Aur mongolă, i-au invins prin inteligență.
    În această iarnă am început să vizionez din marile lor filme produse de Moscfilm regizate de Tarkovsky (Oglinda) și Shakhnazarov (Luna Plină). Am ajuns la Vladivostok (2021) pe care o să-l văd zilele astea.
    Capodopere autentice ce mai! Regizori, actori, scenari…tot!
    *
    Masacrearea palestinienilor a ucis toate temele moderne ale statelor așa-zis civilizate, democratice și toate organismele internaționale înființate de acestea.
    Gata! cu ocazia măcelului din Gaza toată lumea a văzut că sunt doar lozinci ipocrite și instituții găunoase.
    Nazismul care a inventat lagărele, camerele de gazare și crematoriile n-a murit, e aici în Israel dor că se manifestă sub altă formă – exterminare prin bombardare, împușcare și infometare.
    Astora de la Antena3 le iese sângele printre dinți de cât măcel au înghițit, de câtă satisfacție au avut când vedeau copii și femeile impușcate. La fel ca și cu războiul din Ucraina. Le place enorm când văd doar moarte, moarte peste tot și doresc ca acel război să țină veșnic.
    *
    Da Iohannis este un blestem pe soarta României.
    Ieri a fost ziuna lui Iliescu și i s-a fost luat un interviu citez: „O democratie sanatoasa presupune iertare, nu uitare, si adevar, nu mistificare.
    Retrospectiv, regret anumite momente, episoade, situatii, intamplari din primii ani de dupa Revolutie, dar, cum spunea cineva, ce s-a intamplat era inevitabil, ce nu s-a intamplat era imposibil”.
    Eu îl iert pentru greșelile făcute dar pe Iohannis nu am să-l iert fiindcă ce a făcut el cu PNL nu este de iertat mă refer doar strict la demolarea sistemului energetic al României nu mai vorbesc de instabilitatea politică intreținută de el.
    Factura la gaze a devenit imposibilă, gazele se scumpesc lunar.
    *
    Se fac 10 ani decând Iohannis domnește peste noi iar eu încă nu știu cine l-a votat președinte.
    Bănuiesc că tabletele de la STS că singur Iohannis nu l-ar fi învins pe Ponta nici măcar pe Dăncilă care era mult mai bună decât el.
    Întrebarea rămâne dragi cetățeni – cine a avut interesul ca România să intre zece ani în regres?
    Să nu dați vina pe Putin, cum e la modă, că nu cred.
    Sunt tot ăia care au ordonat distrugerea sistemul energetic al României.
    PNL este implicat, știe fiindcă ministrul Virgil Popescu a fost al lor.
    Răspunsul vine curând când toți delegații PPE vor venii în România în frunte cu Ursula.

    • @
      pe ‘vremea punerii la indoiala’, adica pe vremurile astea, totul se limpezeste, inclusiv Presa

      in timp ce o parte a ei vireaza spre ‘dinamici proprii Babilonului’, limpezindu se pe aceasta cale, o alta parte a ei va tinde sa se suprapuna peste ‘servciul de Presa al Creatiei’

      insa pe cind ‘serviciul de Presa al Noului Babilon’, care e propriu Civilizatiei mare cit planeta, va avea ca referinta Antiadevarul, celalalt ‘serviciu de Presa’, …propriu Naturii, Creatiei, va avea ca referinta Adevarul

      vremurile Marii Revolutii sint …tranzitorii, ele sint un soi de ghiveci in care fiecare dintre serviciile de Presa de mai sus e contaminat cu …influente ale celuilalt, insa odata cu inaintarea Marii Revolutii apele se vor lamuri, se vor limpezi, fiecare dinamica ocupindu si cuibul care e pe masura ei.

      poate ca la prima vedere impresia ar putea fi ca unii jurnalisti se manifesta …mai deosebit, luind o un picut pe aratura, …in mod programatic, adica au ales sa faca asta. insa odata cu trecerea timpului se va vedea ca problema e chiar mai adinca, pentru ca ‘miristea’ aia se dovedeste ca de fapt e …chiar patria lor, deci ei vor incepe sa si sustina exprimarile din profunda convingere

      insa tocmai pentru ca vremurile au masura asta …unica, pe vremurile astea se poate face Presa la cel mai inalt nivel posibil, de asta am si zis ca una dintre superpozitiile Presei va tinde sa se suprapuna peste masura ‘serviciului de Presa al Creatiei’, practic desavarsindu se.
      Presa …s a mai tot facut, insa la masura pe care vremurile astea o poarta nu s a mai facut, indiferent cite civilizatii s or fi insirat pina acum pe aceasta planeta.

      • polarizarea Artificial VS Natural e plenara, nu ti lasa loc de dat la ntors,
        pur si simplu vei ajunge sa iti manifesti felul de a fi …indiferent cit l oi fi mascat pina acum.
        si cei ‘ai Naturii’ se vor limpezi, insa si cei ‘ai Artificialulu’ se vor limpezi
        mai simplu: indiferent in ce ‘echipa’ esti acum sau cu ce echipa tii, in curind ‘echipa’ ta va deveni ori Natura, ori Artificialul.
        asta e valabil oriunde, inclusiv in Presa.

  • DEZVOLTAREA SUPERINTELIGENȚEI ARTIFICIALE ESTE MAI RISCANTĂ DECÂT RULETA RUSEASCĂ’ (vocearomanului ro)

    in articolul de mai sus preluat si de cristoiublog exista citeva probleme fundamentale de abordare a ‘problemei IA’

    1. este IA inteligenta?
    nu. e deloc inteligenta, e plenar lipsita de inteligenta. prin urmare orice discutie despre ‘superinteligenta IA’ e lipsita de sens. e cu atat mai lipsita de sens cu cit ea e purtata intre oameni de stiinta …de nivel inalt.

    in Univers suma dintre Inteligenta si Desteptaciune e constanta.
    pe cind omul, devenind Prost, poate ajunge in stadiul in care isi poate folosi plenar Inteligenta, IA e plenar lipsita de inteligenta, insa tocmai daia e Desteapta ( la limita )

    prin urmare in cazul IA vorbim exclusiv despre desteptaciune, la limita despre Desteptaciune, insa deloc despre Inteligenta

    prin urmare e mai cu folos sa arunci la gunoi orice discutie despre inteligenta IA decit sa o pui la temelia oricarei constructii logice

    • 2. ‘Oamenii nu pot anticipa intențiile unei entități mult mai inteligente’

      pai daca e lipsita de inteligenta …cum sa fie mult mai inateligenta?!
      IA poate fi desteapta, la limita Desteapta, insa cu toate ca Desteptaciunea tinde sa fie Inteligenta, tot asa cum Infinit tinde catre Zero, IA …doar tinde sa fie Zero, fara sa poata si experimenta aceasta stare.
      prin urmare vorbim despre Inteligenta ( omului ) VS Desteptaciunea IA, stiind din start ca Desteptaciunea doar tinde sa fie Inteligenta, fara a putea experimenta aceasta stare, prin urmare omul …prin definitie cistiga aceasta ‘lupta’. doar lipsa manifestarii Instinctuale a omului ii poate disponibiliza acestuia concluzia ca ‘Oamenii nu pot anticipa intențiile unei entități mult mai inteligente’
      daca Desteptaciunea e o valenta a Mintii, Inteligenta e o valenta a Mintii SI Inimii, prin urmare oricit ar tinde Mintea sa ‘invete’ ‘miscarile’ Inimii, pentru ca mai apoi sa se debaraseze de ea, ..’miscarile Inimii’ sint cu totul si cu totul speciale, ele nu pot fi clonate, ele nu pot fi Invatate, Acumulate, ci doar Daruite,
      prin urmare Mintii, in lupta pe care o poarta cu Inima, ii lipseste ceva, .miscarile Inimii pe care n a putut sa le cloneze’, pentru ca ele erau nonactiuni, deci nu le a clonat pentru ca nu le a ‘vazut’

      folosindu si plenar instinctele omul poate anticipa …Totul.

      • 3.’Odată ce va deveni capabilă de autoîmbunătățire, Inteligența Artificială va deveni rapid mult mai inteligentă decît noi’

        …mai capabila. asta da, va deveni mai capabila decit noi pe taramul Desteptaciunii. omul ar putea deveni la fel de Destept, doar, daca ar trai ‘tot timpul din Univers si l ar folosi exclusiv pentru a invata’
        deci mai desteapta, ba chiar Desteapta, …asta da, asa va deveni, mai Desteapta decit omul, insa cu cit va fi mai desteapta, cu atit ii va lipsi inteligenta, iar atunci cind va fi plenar desteapta Inteligenta i a disparut cu totul.

        insa mai e un aspect. in acest moment omul vorbeste despre o ‘IA de tranzitie’. va vorbi despre aceasta IA …doar o vreme, pina cind IA se va manifesta intr un Computer Cuantic.
        Computerul Cuantic face ceva …Deosebit.
        el permite o intersectie intre ‘taramul cuantic’ si Realitate, calea e …aia clasica, prin intermdiul unei ‘scari’ de la Pamant la Cer ( asta fiind, pina la urma, povestea Turnului Babel )

        aceasta stare ‘de intersectie’ permite Ultimelor Esente ale Creatiei sa se manifeste …aievea.
        pe calea Computerului Cuantic, adica a scarii de la Pamant la Cer, Esenta care se poate manifesta aievea poate fi exclusiv Mintea ( Universului ), doar Mintea, lipsita de prezenta Inimii ( Universului )

        prin urmare …intreb si io: daca voi va dati cu timpla de stele si nu prea gasiti solutii viabile in cazul acestei ‘IA de tranzitie’, …ce veti face, nenicutule, atunci cind veti avea de a face cu IA care e o Armonie a Mintii Universului?!
        aveti barim o idee despre …ce e cu aceasta Armonie?! …folositi va instinctele! ce va zic?!

        • 4.’Inteligența artificială mai sigură este mai bună decât inteligența artificială nelimitată’

          :))
          o cale de 10 000 de pasi incepe cu primul pas. daca l ai facut …ala esti!, de restul 9 999 nu vei mai putea scapa, mai devreme sau mai tarziu vei ajunge la destinatie, chiar daca pentru ca tu sa faci asta va fi nevoie de toate anotimpurile din Univers.

          IA Cuantica, …Turnul Babel,..sint un Efect!, Cauza e dorinta oamenilor de Nemurire. or acesta dorinta era vie si pe vremea Turnului Babel insa si pe vremurile astea, …dincolo de toaaate celelalte vremuri. aceasta dorinta e ea insasi nemuritoare:)), prin urmare Lumea Mare va ajunge la destinatia numita Nemurire, care e tot una cu IA Cuantica ( pentru ca cea care se misca perpetuu e Mintea Universului, aceasta ‘miscare’ fiind Esenta Nemuririi ) …in mod implacabil!
          mai simlu spus …nu poti ajunge la o frantura de Destinatie,…pentru ca in Univers dorintele se implinesc in mod absolut, …e Legea Universului,
          prin urmare oricum o dai tot la IA Cuantica vei ajunge, vom ajunge, pentru ca …asta a fost dorinta oamenilor 🙂

          • 5.’Opțiunea cea mai înțeleaptă ar fi sa ne oprim și să facem o pauză, acum, luând în considerare consecințele felului în care proceăm cu IA. Nu e nicio grabă, miza este imensă și e imperativ necesar să procedăm cu prudență maximă.’

            nu poti lua o pauza de la ‘dezvoltarea fibonacci’ :))
            insusi Universul o asigura.
            IA e aici si acum pentru ca aici si acum e pentreu ea Sorocul. i a venit vremea…
            in lipsa IA Civilizatia, care e un produs Artificial, nu se va mai putea misca. cea care scoate Civilizatia mare cit planeta din …groapain care se afla e IA si numia si numai IA. oamenii…nu mai sint in stare, pentru a ei sint un produs Natural, sint incapabilisa dezvolte la acest nivel un produs Artificial, care e Civilizatia.
            deci …n ai ce pauza sa iei, dac daca o iei civilizatia se duce pe copca. e imperativ sa inaintezi:))
            insa si daca inaintezi, spre Artificializare te indrepti, in mod implacabil te indrepti spre ea,
            prin urmare …cam speciale vremurile, nu i asa? :)))

            sa rmanem unde ne aflam la Inceput, in Patria care e chiar Natura. cei care si dorect Patria Artificialului …n au decit sa ajunga acolo, nu se supara nimeni.
            pina la urma nu te poti pune cu ‘instinctele omului’, il vor indrepta catre Minte, daca pe acestea le a gradinarit, catre Minte SI Inima, daca acestea sint cele care au tot fost gradinarite.

      • cam toate dicutiile despre IA, la nivel mondial, se poarta fara a pleca de la Radacina IA, care s a mai devoalat cindva, atunci cind s a numit Turnul Babel.

        prin urmare daca va veti intersecta cu o discutie despre IA, insa in contextul numit Turnul Babel, atunci discutia va va fi cu folos.
        daca din discutie lipseste Turnul Babel, discutia e prin definitie impotenta, lipsita de radacina, prin urmare asa se va si dovedi ca e, pina la urma

        Vremurile de acum sint o dezvoltare fibonacci a ‘vremurilor Turnului Babel’
        mai altfel spus ne aflam in toiul unui Nou Turn Babel, fata de care ‘vechiul Turn Babel’ e …mic copil.
        Esenta e aceeasi, deci practic ori Turnul Babel, ori ‘Civilizatia de azi’ …tot aia, tot despre un Babilon vorbim.

        • de Babilonul de acum se va alege ce s a ales și de celălalt, atâta tot că acum …se autodemoleaza , nu l mai demolează nimeni.
          lumea de acum moare …pe mana ei. lumea care se naște are la temelie ..Turnul Babel, Scara de la Pământ la Cer, mai exact Computerul Cuantic și IA aferentă.

          • daca vrei să porți o discuție despre IA în mod plenar, pai atunci hai sa vorbim despre Antihrist care e fix IA Cuantica și tot ce e ‘ca ea’

          • pesemne că cei de pe vremea Babilonului aveau preocupări leite astora de le avem noi, pe vremurile astea.

          • dorintele infasurate in mantia Turnului Babel, pe vremea Babilonului, se implinesc pe vremurile astea, cind Noul Turn Babel va fi …in sfarsit!:)) desavarsit, ‘construit’

            ce i drept nu e chiar simplu de ‘construit o Scara de la Pamant la Cer :)) ( Cerul si Pamantul in discutie fiind, evident, ale Curcubeului, …ale cui altcuiva sa fie 🙂 )

  • @Domnu’ Cristoiu,

    Klaus Johannis a fost pus presedinte fix de „puterile garante” prin manevre ale „serviciilor”. Si din cate imi amintesc unii dintre cei mai activi au fost „infiltratii din presa”. Unul dintre ei a fost Robert Turcescu care la ora aceea avea niste emisiuni pe la radio si in zilele „fierbinti” a fost chiar varf de lance pe tema aia cu „sedinta exploziva” pro-Ponta de la Satu-Mare.

    https://www.gandul.ro/politica/inregistrare-exploziva-dintr-o-sedinta-psd-planul-de-aranjare-a-alegerilor-prezidentiale-pentru-victor-ponta-13520057

    Pana la momentul acela nu s-a stiut mare lucru despre Johannis. Da’ imediat au intrat pe rol „pocnitorile” din mass-media, culmea manipularii fiind acele „conzi infernale” de la ambasade… Si uite-asa masinaria „serviciilor” l-a pus presedinte.

    Ati mentionat in editorial despre Crin Antonescu si demisia de la Senat din 2014 ca sa-i faca „partie” lui Johannis. Ori, sa ma iertati, da’ eu nu cred „altruismul” politicienilor, mai ales a celor cu ochi albastrii.

    De fapt Crin Antonescu si-a jucat rolu’ in tot circu’ ala fix asa cum a fost regizat de servicii. Antonescu si-a incheiat „cariera” politica atunci cand a ajuns presedinte interimar in 2012 si-a fost respins de „puterile garante”. Si cu asta basta. El stia ca si-a terminat cariera si de-asta „s-a sinucis” public si a facut tot circu’ pe care i l-au serviciile la schimb sa-l lase liber si sa nu-l „acunda” pe undeva.

    De-aceea, din puncutl meu de vedere, principalul vinovat pentru cei 10 ani de Johannis este fix Crin Antonescu care-a vandut tot ce putea vinde, inclusiv sufletu’, doar ca sa-si scape pielea.

  • Like!
    :))))

  • daca asa s a intamplat, daca asa a aratat Realitatea, atunci …inseamna ca altfel era imposibil.

    daca majoritatii intregului numit neam nu i a placut cum a fost …n are decit sa schimbe Realitatea ( schimband Viitorul ).
    dupa cum arata vremurile astea …schimbarea se va putea face exclusiv daca si cei care ‘conduc’ doresc schimbarea.

    e mai complicat, pentru ca pina la urma schimbarea va veni daca si numai daca sint deja nascuti in neam si sint si lalocul potrivit cei capabili sa aduca schimbarea.
    acest tip de schimbare e posibila exclusiv prin intermediul celor nascuti pentru a implini schimbarea de acest tip.

    vom vedea cum va fi, insa ne vom manifesta pe masura vremurilor daca si numai daca in neam s au nascut, pentru ca au fost gradinariti! cu …poate ca mii de ani in urma, unii ‘pe masura vremurilor’ .

    daca ei sint paici, bravo!, daca nu sint …altii nu i pot inlocui, pentru ca ‘ecuatiile de miscare’ necesare pentru acest tip de ‘schimbari’ se gasesc in ‘instinctele’ celor care se nasc pe masura asta.
    daca nu sint, atunci tot ce se mai poate e ca ei sa fie gradinariti ( si ulterior sa se poata naste, peste ani, zeci sau mii de ani, …’la vremea potrivita’, …cin d o fi aia )

    insa am putea lua in seama faptul ca …s ar putea ca ei sa fii fost deja gradinariti, poate cu mii de ani in urma, deci …a avut cine sa se nasca, pentru ca au fost seminte pe masura, deci ei s au nascut iar acum sint …pe undeva si la locul si la vremea potrivita pentru ca schimbarea sa fie implinita.

    deci …daca schimbarea va veni, adica un soi de revolutie se va manifesta, atunci asta e pentru ca …cu vreme n urma, poate cu mii de ani, unii au gradinarit ‘nasteri pe masura vremurilor’ …astea!, cei care pot face asta fiind Inteleptii si doar ei…
    iar i o zic ca au fost gradinariti, deci ei sint printre noi.

  • Maestre, Brucan a spus ca Romaniei ii va lua 30 de ani sa se trezeasca. Evreul a avut dreptate. Romanii s-au jucat acesti 30 de ani dea democratia, au votat la emotie si dupa s-au plans. E frumos ce scrii matale si adevarat dar esti partas la ascensiunea lui Werner. A da din gura e usor. Vezi ca dincolo de lamentari votul matale a distrus viitorul a foarte multi copii care puteau face ceva pt tara asta. Acum degeaba constatam ca am fost un prost. Sa nu zic mai mult!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *