Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

2021, m-ai obosit deja!

Așteptam, cu emoție, debutul anului 2021, chiar dacă aveam ușoară neîncredere și scepticism, însă așteptam un nou început. Credeam mult că ultima secundă din cumplitul 2020 va târî după ea tot ce ne-a împovărat, că dimineața vom primi nu doar un val de aer proaspăt, ci o cărare mai dreaptă.
Dar, vorba aia, unde-s multe iluzii vor fi și multe deziluzii!

Așteptam ca acest nou guvern să ne impresioneze, având în vedere că mulți dintre cei ce îl conduc, au rezistat cu stoicism în stradă. Am realizat că au fost doar la proteste convenabile. Însă, ce să vezi! Bâlbe, gafe, angajări  jenante , dezastre, nu tu buget, nu tu strategie, nu tu coerență în vaccinare-  aceleași grave traume ale societății românești, aceleași minți închistate în vechi tertipuri, aceiași cocoțați pe cadavru, același rânjet inuman-haideți la schi!

Da! 2021, efectiv m-ai obosit! Într-o lună, o singură lună, ai reușit să ne arăți cine suntem, ce ne așteaptă, ne-ai tăiat aripile și elanul creator, ne-ai umplut inimile de durere și deznădejde, ne-ai arătat că suntem o societate amorțită, lipsită de forță, că nu reușești să aduci acel aer reformator de care avem atât de multă nevoie, că nu creionezi un lider adevărat, curat și corect, că  speranța,  pe care o păstram într-un colț mic de inimă, deja s-a evaporat.

Oare cât de mare trebuie să fie deznădejdea oamenilor pentru a reuși să își domine fricile și să își mobilizeze energiile constructive?
Cum putem lăsa să acceadă, să se erijeze în lideri niște indivizi atât de malefici, cât de jos mai putem coborî în involuția noastră ca societate?

2021, ești greu de suportat, pentru că ești ușor de anticipat.
Așteptam să văd interesul guvernanților în grija pentru resursa umană, care este atât de importantă, în a ajuta firmele să se poată capitaliza, în a căuta soluții reale de repornire a economiei și pentru sectoare atât de afectate. Nu toți lucrează în IT, construcții sau domeniul sanitar. Sunt atât de multe industrii efectiv decimate!
Acum, că am intrat în februarie – luna iubirii – aștept ca măcar Cupidon să ne ajute și pe noi, muritorii de rând, să găsim un dram de entuziasm. Poate ajută!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „2021, m-ai obosit deja!”

  • Aici i dau dreptate lui Hombre,ce ,aveai vreo iluzie, madam??? Ca noi oricum nu aveam,noi stiam ce urmeaza,nu ne faceam iluzii,ca nu faci din Trabant Mercedes,nici din Romania tara functionala.Plus ca pe noi ne cam doare in spit de businessurile voastre si de banii vostrii,ai patronilor si ai patronatelor,ca va dispar banisorii si afacerile,prea putin ne pasa,cum nici patronatelor si afaceristilor nu le a pasat prea mult de noi,in anii ce au trecut de la Lovilutie incoace ,in timp ce se plimbau in masini de lux,se duceau in vacante de lux pe alte continente,si ne zambeau arogant de la poarta vilei somptuase sau de la scara avionului.Noi luptam sa ramanem in viata ,noi si familiile noastre,sa stam in viata si sa nu murim la propriu,asta ne e grija,ca in Romania se moare la propriu de boli,violenta,saracie,singuratate.Asa ca ne cam lasa reci lamentatile unora ca si matale ,madam.Avem alte griji pe cap.Plus ca astia,mediul de bussines,dreapta ,oamenii cu initiativa,cu gandire de Dreapta,capitalistii vietii de pe plaiul nostru mioritic i au cam adus la putere pe astia,ca sa combata lenea si putoarea romanilor care nu mai vor sa munceasca pe doi lei ca n Africa neagra,ca au aflat ca sunt cetateni Europeni(de mana a doua ce i drept ,dar Europeni, in fine).Doar ca Dreapta voastra iubita va cam termina pe voi,capitalistii vietii.De ce? Pai Multinationalele platesc mai bine,si orice mercenar il serveste pe ala care da mai mult.Si Multinationalele vor sa scape de concurenta,asa ca dragi capitalisti ai vietii,ati cam luat o in freza.Asa pe partea Dreapta.PS.Care luna a iubirii,ca si iubirea e o marfa,in ziua de azi, pe care o cumperi cu bani,si nu putini,bani grei nenicule,ca dragostea adevarata,in filme tatutu,filmuletele de Hollywood,si n telenovele.Realitatea e altfel,vezi ca viata bate filmu.

    • Pe noi ne a obosit viata noastra toata,traita degeaba in tara asta nefericita,toata,ca noi nu stim ce i bucuria,ci numai supararea,ne a obosit Golgota numita Romania,pe care o induram de cand ne am nascut,condamnati fara de vina.

  • Deziluziile sunt bune. Inseamna ca nu mai suntem sub puterea iluziei. 🙂
    Anul trecut n-aveai cu cine sa vorbesti. Hashtaguri, ciuma rosie, schimbare, resetare, etc. Anul asta s-au dezumflat.
    Uneori singura solutie de a comunica cu niste berbeci este sa ii lasi sa dea cu capul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *