Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Exclusiv cristoiuTv. Lumea s-a săturat până-n gât de Covid, nu mai vrea să audă

Oricât ar fi de monstruos un lucru, o nălucire, o angoasă, o anxietate, după un timp ajungi la un sentiment de familiaritate cu ea, cu angoasa, anxietatea, și nu-ți mai este frică, a spus, miercuri seara, avocatul Gheorghe Piperea la cristoiuTv.

El crede că populația nu va mai fi dispusă să accepte noi restricții și crede că asta au observat și autoritățile.
„Ne-am săturat într-un hal fără de hal de Covid. 95 la sută din ce se întâmplă în viața noastră, reală sau virtuală, este despre Covid. Lumea s-a săturat până-n gât de această chestiune și nu mai vrea să audă. Dacă are consilieri buni domnul președinte, a observat această stare de spirit. Care s-a schimbat. Nu mai e aceeași din 14 martie, când toată lumea era foarte speriată. Acum, a prelungi starea de alertă sau a băga o stare de urgență și mai restrictivă nu va mai fi acceptată. În alte țări se iese în stradă. Ieri, când la sârbi s-a anunțat o nouă stare de urgență, lumea s-a dus la televiziunea publică și i-a dat foc. Pe motiv că minte, că manipulează. Au fost zeci de mii de oameni, nu sute, în Belgrad. Eu nu cred că aceste lucruri nu se observă”, a explicat invitatul.

Piperea a vorbit și despre faptul că și în ceea ce privește cauza deceselor există tot mai multe suspiciuni că ar fi fost de Covid-19 și nu cu această boală. El a primit foarte multe documente de la oameni, care confirmă asta și are chiar un caz de malpraxis de care se ocupă ca avocat.

Întreaga emisiune o puteți urmări aici:


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Exclusiv cristoiuTv. Lumea s-a săturat până-n gât de Covid, nu mai vrea să audă”

  • In primavara s au raportat mult mai putine cazuri decat cele reale,de fapt multe cazuri au aparut acu 2-3 luni,dar nimeni nu le a contabilizat pentru ca trebuiau raportate cazuri putine pentru ca guvernul sa zica ca strategia lui este un succes,ceea ce nu e adevarat.De fapt in starea de urgenta(asta primavara) se infectau toti ca si mustele(veneau diasporezii cu zecile de mii din tari focar dar aia erau sanatosi tun,cica,de fapt erau plini de Covid,si in Rural il raspandeau intr o veselie,dar era interesul sa se taca atunci sa nu se raporteze cazurile,cifrele se tineau jos).Acum dupa ce s au relaxat treburile”s a dat drumul” si la infectari pentru ca guvernu sa zica ca romanii si opozitia sunt de vina ca apar atat de multe cazuri”noi”,ca s au relaxat prea tare,de fapt cazurile existau dinainte dar erau tinute sub obroc,acum s a dat liber la ele.

    • Eu cred ca asta primavara se infectau cu miile si zecile de mii de cazuri pe zi in mediul rural(cand veneau diasporezii) dar nu stia nimeni,nimeni nu masura nimic,si oficial ne mergea bine,oficial,nu pe real.Atunci nu se masura,si stateam bine.Acum se masoara,si mai ies la iveala cazuri,dar treaba era grava dinainte si era tinuta sub obroc,acum se mai ridica obrocul,ca acum e interes,atunci nu era.

  • Daca exista transparenta, lumea va mai crede. Sa spuna corect tataru sau arafat din cele 555 cazuri pozitive cate sunt simtomatice _ temperatura si cate sunt asimtomatice. Din cele 555 persoane pozitive, cum au fost testate, care este programul de testare, ce criterii de testare se aplica, cele 13000 de teste de unde provin. Din 555 pozitivi, cati au solicitat internarea. Acum fara reglementare izolare sau carantina, usor se vor face in zilele urmatoare si 1000 pozitivi. Se poate minti usor avand tot controlul pe DSP. Se executa la comanda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *