Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Procesul electoral este viciat, 80 la sută din secțiile de votare nu sunt riguros monitorizate

Un cititor al site-ului cristoiublog, Bogdan Vasile, care locuiește în MArea Britanie, a lansat o propunere de monitorizare a alegerilor. Redăm mai jos integral apelul făcut de el:

SCRISOARE DESCHISĂ adresată liderilor de opinie iubitori de neam românesc din spațiul public în legătură cu MONITORIZAREA ALEGERILOR LOCALE ȘI PARLAMENTARE din anul 2020.

Voi trimite textul de mai jos tuturor personalităților din România care s-au remarcat prin iubire de neam românesc, curățenie sufletească și educație în aceste decenii frământate.

Vă scriu astăzi pentru a vă cere ajutorul.

Vă scriu în numele tuturor românilor care cred în steaua democrației dar care nu mai au încredere în procesul electoral pentru că acesta este compromis prin fraudă.

Exercitarea puterii populare începe la urne, votul fiind izvorul suprem de legitimitate invocat de autorități.

Această legitimitate este viciată grav deoarece chiar autoritățile organizează, centralizează și raportează rezultatele din ziua alegerilor.

Autoritățile se află astfel într-un permanent conflict de interese și unica soluție viabilă a fost dintotdeauna trimiterea de observatori la secțiile de vot.

În teorie acești observatori asigură un proces electoral corect dar în practică și ei sunt oameni cu preferințe și convingeri politice personale. De aceea depinde foarte mult CINE TRIMITE OBSERVATORI LA SECȚIILE DE VOTARE.

Pe deasupra acestei realități dictate de natura umană se suprapune numărul extrem de redus de observatori la nivelul întregii țări și al străinătății.

Din cele aproximativ 19.000 de secții de votare doar trei-patru mii sunt monitorizate prin observatori iar aceștia sunt trimiși de ONG-uri separate care niciodată nu centralizează rezultatele furnizate de alte organizații.

Astfel, în ultimii 30 de ani în România singurele surse de informații de după vot sunt sondajul de la ieșirea de la urne și apoi rezultatele oficiale.

Ambele surse sunt viciate de același conflict de interese menționat mai sus deoarece sondajele de opinie sunt finanțate de aceleași autorități care centralizează și raportează rezultatele.

Astfel, se poate estima că 80% din secțiile de votare nu sunt monitorizate riguros deși acesta este singurul mod în care se poate controla procesul electoral din ziua votului.

Datorită acestor realități din teren NIMENI NU ȘTIE CARE ESTE ADEVĂRUL DE LA URNE ȘI DE ACEEA POPORUL ROMÂN ESTE NEVOIT SĂ ACCEPTE ORICE REZULTAT ESTE PUBLICAT DE CĂTRE AUTORITĂȚI.

Acest fenomen conduce la dispariția elementului democratic deoarece poporul român nu mai poate verifica în nici un fel corectitudinea procesului electoral.

Românii și-au pierdut încrederea și interesul pentru alegeri de aceea absenteismul de la urne a atins cote alarmante. Cu cât scade numărul alegătorilor cu atât crește lipsa de legitimitate a celor aleși și crește numărul de voturi fantomă care pot fi adăugate fraudulos de către autorități.

Alegerile locale și generale de anul acesta vor fi organizate de către autoritățile controlate de PSD, PNL și serviciile de informații. Acestea vor încerca să se mențină la putere cu orice preț iar în absența unei monitorizări agresive a procesului electoral fraudarea rezultatelor este certă.

Naționaliștii din România pot împiedica această fraudă cu ajutorul unui proiect viabil, realist și care poate fi implementat rapid și fără costuri.

1. Trimiterea de observatori la TOATE cele 19.000 de secții de votare.

2. Controlul numărării voturilor și al completării procesului verbal.

3. Centralizarea TUTUROR proceselor verbale în paralel cu autoritățile.

4. Publicarea în spațiul public a acestor procese verbale pentru ca toți cetățenii României să aibă acces la adevărul de la urne.

Am pregătit deja un website, romaniaromanilor. org, care poate servi ca suport de curs pentru toți naționaliștii interesați să devină observatori la alegeri. Acolo sunt explicate metodele de fraudă electorală, legislația în vigoare precum și rolul observatorilor și sfaturi practice pentru monitorizarea votului.

Mai multe ONG-uri progresiste au materiale asemănătoare și chiar trimit observatori la alegeri însă este esențial ca acest proiect să fie organizat și controlat de români pentru români.

Nu rezultatul alegerilor este important astăzi ci RECÂȘTIGAREA ÎNCREDERII ÎN PROCESUL ELECTORAL.

Știu că vom face greșeli la început, știu că vom avea printre noi trădători și agenți ai serviciilor secrete și mai știu și că nimeni nu mai are încredere în nimeni. Mai știu și că se va fura cu urna mobilă sau prin turism electoral dar marea fraudă nu a fost niciodată în aceste găinării ci în centralizarea apoi falsificarea raportării finale.

Știu că 19.000-20.000 pare la început un număr imens de oameni care să se înhame cu mintea și cu inima la acest proiect dar putem începe oricând cu mai puțini voluntari, putem da exemplul nostru celor care stau pe margine deziluzionați și temători.

Putem astfel da un semn candidaților independenți care pot reuși în circumscripțiile lor doar dacă nu sunt furați la vot de partidele politice mari.

De aceea vă scriu vouă liderilor de opinie pentru că prezența voastră în arenă este semnalul pe care îl așteaptă cei care cred în voi, cei care tot cer UNIREA celor care luptă pentru patrie și pentru un viitor mai bun. Iată un proiect COMUN care ne poate aduce alături mai presus de mândrie personală și mici ambiții.

Sunt gata să mă implic direct, să pregătesc observatori, să tipăresc materiale educative și să particip la alegeri în calitate de observator.

Dați un semn și mă alătur sub steagul vostru LUPTEI ROMÂNILOR PENTRU ALEGERI LIBERE ȘI CORECTE.

Lupta asta poate fi un început, poate singurul posibil judecând după formidabila putere financiară și de propagandă a mașinăriei antiromânești care controlează destinele României.

Voi trimite această scrisoare deschisă tuturor vocilor proeminente românești din spațiul public și vă rog și pe voi, cei peste 4.000 de cititori ai mei să trimiteți copii ale scrisorii celor pe care-i considerați lideri de opinie iubitori de neam românesc, curați la suflet și educați.

Cine va răspunde PREZENT?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *