Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Avocatul Gheorghe Piperea, despre sancționarea cristoiuTv de către YouTube

Văd că Libertatea e din nou foarte „elegantă” cu mine. Mă declară „avocat conspiraționist”.
Este clar că, în 2021, voi da în judecată și Libertatea, așa cum am dat în judecată Euro Comunicare și SNSPA.
Nu îmi place să demarez litigii cu presa, dar Libertatea chiar recidivează, ștampilându-mă din nou cu atributul “conspiraționist”.
În afară de faptul că Libertatea îmi aduce mie și afacerii mele prejudicii morale și materiale (avocatura e chiar ocupația mea de bază), semnalez ironia ca o publicație care se numește Libertatea să găzduiască “analize” și campanii de limitare a libertății de expresie sau de cenzurare a dreptului la informație.
PS: Ștampila mi s-a pus de autorul entuziasmat al unui „articol” de presă în care este aplaudat gestul totalitar al youtube de a suspenda canalul lui Ion Cristoiu pe motiv că, cică, ar fi încălcat “valorile comunității” (care or fi fiind alea), găzduindu-mă pe mine… (Gheorghe Piperea)

Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „Avocatul Gheorghe Piperea, despre sancționarea cristoiuTv de către YouTube”

  • Cat timp au suspendat contul dlui Cristoiu ? 7 zile ? Tot atitea zile as suspenda Youtube pe teritoriul Romaniei , as amenda compania si i-as pune in vedere sa nu se mai repete.

  • Mai dati-le dracului de Youtube,Facebook si restul,cloacele astea neocomuniste exista pentru ca le folosim ,consumam si am ajuns dependenti de ele.De ce sa platim abonament unui provider de Internet ,ca sa ni se bage pumnul in gura?Sa nu le mai utilizam si vor dispare de la sine.Sa revenim la modelele clasice de comunicare,ziarul scris,cartea,telefonul obisnuit .Nu e simplu insa trebuie inceput de undeva.Asta daca vrem sa scoatem gatul de sub cizma nemernicilor.

  • Libertatea de exprimare nu este un moft. You Tube, Google, Facebook, Instagram, Twitter pot sa cenzureze de la sine putere orice administratorii lor cazesc de cuviinta, nu respecta legile statelor unde își desfășoară activitatea (alo, domnii parlamentari ai României, se aude?)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *