Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Fătucele și guguștiucii vor intra în boxă

Cel mai penibil sport al românilor, fotbalul, încearcă să trăiască dacă nu prin performanțe, măcar prin noi baze sportive.
Recentul Campionat European de seniori a accelerat finalizarea arenelor Rapid, Steaua, Arcul de Triumf. Cele trei terenuri, alături de Arena Națională, au acum un aer mai modern. Mult timp, arena dinamoviștilor a stat sub semnul întrebări din cauza numeroaselor dificultăți date de proprietarii diferitelor zone ale complexului sportiv din Șoseaua Ștefan cel Mare.

Suntem azi în măsură să vă anunțăm că și Dinamo București va avea stadion nou.
Chiar dacă se zbate cu probleme financiare de mult timp, suporterii dinamoviști au primit joi o veste grozavă după atâta amar de belele.

Demolarea stadionul Dinamo va începe în primăvară, a anunțat Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al grupării din Ștefan cel Mare. Potrivit CNI (Compania Naţională de Investiţii), lucrările vor dura între 18 și 24 de luni.
Costul investiției se va ridica la aproximativ 90-100 de milioane de euro. Arena ar urma să aibă în jur de 33.000 de locuri.

Acum iată ce dotări va avea noul stadion:

  • – propria parcare pentru publicul VIP, cu până la 200 locuri
  • – spații încăpătoare pentru echipe, cu patru vestiare, două săli de încălzire, spații pentru staff-ul tehnic, oficiali și organizatori
  • – o boxă generoasă pentru presă. Observați că jurnaliștii vor sta în boxă, acolo este locul lor, în celebra boxă a acuzaților. Cu alte cuvinte, fătucele și guguștiucii, după cum se exprimă Maestrul Ion Cristoiu, vor avea locul asigurat acolo.
  • – spații pentru publicul VIP, incluzând 12 loje, spațiu de ospitalitate de minimum 400 mp, separeuri și restaurant
  • – spații pentru spectatorii cu dizabilități
  • – tribunele vor fi integral acoperite.

Mai trebuie să vină și rezultatele de pe terenul de joc.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *