Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Doamnelor și domnilor doctori care v-ați transformat în agenți de vânzări: dumneavoastră credeți în știință?

Domnule doctor Arafat (parcă la un moment dat, demult, înainte să deveniți ce ați devenit acum, erați medic), am o temă de cercetare pentru dumneavoastră și pentru domnul doctor Gheorghiță – scuzele mele, dar nu sunt familiarizată cu gradele și ierarhia militară, așa că vă voi numi „doctori”, mai ales că în această calitate vă adresez scrisoarea deschisă. Anexez și un document medical pe care am decis să-l fac public. Acum mulți ani, mi-a fost făcută o imunofenotipare limfocitară. Transcriu, pentru că scrisul hematologului e destul de greu de citit: „Se remarcă o expresie CD45RA pe aproape toate limfocitele T CD8+, care ridică suspiciunea unei populații clonale CD8+”. La vremea respectivă, diagnosticul pe care l-am primit a fost de leucemie. Atât se știa atunci. Acum știm că nu-i deloc așa. Ba chiar mai știm ceva: CELULELE CU MUTAȚIA RESPECTIVĂ, PE CARE CERCETĂTORII ÎNCEARCĂ SĂ LE REPRODUCĂ PARȚIAL ÎN LABORATOR CU DENUMIREA” ANTICORPI MONOCLONALI” SUNT CELE MAI EFICIENTE ȘI VIGUROASE ÎN IZOLAREA ȘI DISTRUGEREA CELULELOR CANCEROASE ȘI A AGENȚILOR VIRALI. Practic, propriul meu sistem imunitar este un scut aproape infailibil în fața diverselor maladii virale și nu numai. Suntem puțini, probabil, dar existăm. NU SUNTEM PARTE DIN PROBLEMĂ, CI DIN SOLUȚIE. Iar dumneavoastră ne băgați pe toți la grămadă și ne pedepsiți pentru că suntem altfel. Nu, domnilor Arafat, Gheorghiță, și alți medici care v-ați uitat școala și jurământul, NU MĂ POT VACCINA. Pentru mine, abia asta ar avea potențial letal. Infama proteină S, de una singură, în contact cu sistemul meu imunitar ar fi rețeta dezastrului. În schimb, un VACCIN CU VIRUS VIU ATENUAT mi-ar învăța limfocitele să lupte cu Covid – nu că aș avea nevoie de el, după cum spuneam mai sus. Dar, dacă insistați… VACCINUL ACELA EXISTĂ ȘI MI L-AȘ FACE AZI. Acum. Mi-aș înfige singură acul în umăr. Pentru că medicii mei, cei care mi-au studiat sângele la microscop, au zis că acela ar fi sigur pentru mine. Dar este produs în China, așadar „neaprobat”. Vedeți, domnilor doctori? Refuzul meu categoric nu este din cauză că nu cred în știință, ci tocmai pentru că am încredere deplină în ea. Dumneavoastră? Vreți să se poată imuniza ÎN SIGURANȚĂ cât mai mulți oameni, sau doar să scăpați de stocul acela prin constrângeri și restricții? Vă mai întreb o dată, domnule Arafat, domnule Gheorghiță și ceilalți domni și doamne doctor care s-au transformat în agenți de vânzări: dumneavoastră credeți în știință? Eu cred.

Laura Nureldin-jurnalistă


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „Doamnelor și domnilor doctori care v-ați transformat în agenți de vânzări: dumneavoastră credeți în știință?”

  • Buna seara . Referitor la faptul ca , din motive intemeiate medical , cineva e necesar sa fie scutit de a face vaccinul ( comentariul d -nei Dora ) impotriva Covid , exista actual vreo reglementare legala clara , care sa ii lase pe acesti oameni sa isi continue viata ? ? ? ?
    Adica tu nu vei putea face niciodata ” DOVADA ” a ceea ce iti cer autoritatile ” vremelnice ” , respectiv vaccinarea, deci vei fi un paria perpetuu in ochii autoritatilor ( posibil un delincvent penal peste vreun an – doamne fereste de asa dezvoltare oficiala a coronavirusului ) / . TU NU VEI AVEA NICIODATA ACEL CERTIFICAT VERDE / neaparat digital , dupa care de fapt umblam toti ? Doar de el – de certificat adica , ca sa fie foarte clar si sigur – avem nevoie acuma . Ne cam doare in anumite parti dorsale de beneficii / nebeneficii pe termen scurt sau lung . Ne trebuie acesta ” inregimentare ” ca sa ne continuam viata noastra de pe o luna calendaristica pe alta .
    Aici deja nu mai e loc pentru stiinta sau macar bun simt. Ai sau nu ai carnetul de membru al ” PARTIDULUI COVID ” ? . Aceasta este alegerea . Nu incerca sa fi pe alaturi . Nu se prea mai permite asta.

    Toate cele bune, tuturor .

  • Daca nu va puteti vaccina din motive medicale, veti fi scutita sa faceti vaccinul. Mai sunt si alte persoane, cu alte afectiuni, care nu au voie sa se vaccineze.

  • Dar televiziunile in ce s au transformat?! Eram fan Antena 3, acum am senzatie de voma la fiecare secunda de nimerit pe acolo. Si pe cati bani o fac!

  • Nu le mai vorbiti in acesti termeni, pentruca nu inteleg. Unul este satrap iar altul este ghiocel. Nici unul nici altul, nu au de a face cu medicina. Limbajul folosit de dvs. este unul adecvat unor specialisti nu unor neica nimeni, care nu fac deosebirea dintre virus si bacterie. Cei care i-au pus acolo unde sunt, trebuie sanctionati. Cred ca pana ce nu va fi oficializata pedeapsa cu moartea, vom avea de-a face numai cu astfel de specimene. Atarna-i in streang in piata mare si sa vezi ca ne vom purifica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *