Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Descoperitorul de talente: Nicoleta Minovici, pictorița care a apărut dintr-un vis

Dacă realitatea nu este prea bună cu noi, așa cum se întâmplă, din păcate, în ultimul timp, căutăm să ne refugiem pe tărâmul viselor. Acolo, totul este mai frumos, totul are altă dinamică și altă logică.
Iată cea mai bună dovadă. Universul creației unui artist aparte: Nicoleta Minovici. Este un drum încărcat cu armonii cromatice între două vise. Adică ? Păi uitați explicația logică.

Nicoleta Minovici a pornit să pună culorile una lângă alta în urma unui vis. Pe de altă parte, acum visează să aibă prima expoziție personală. Deci, de la un vis la altul. Dar, mai bine să începem chiar cu începutul…
— Vă rog să vă prezentați
— Mă numesc Minovici Nicoleta, sunt din Bacău, provin dintr-o familie modestă, mi-am descoperit talentul în anul 2020, într-o perioadă dificilă din viața mea, încercată de greutăți financiare și boala mamei mele. Am început să pictez în urma unui vis. Stăteam seara să o păzesc pe mama, până la ore târzii, am ațipit și în visul meu se făcea că pictasem un tablou peisaj montan. A doua zi am intrat pe internet și mi-am comandat cam tot ce trebuia să am pentru a încerca să pictez. Nu cunoșteam mai nimic ce produse, ce culori, ori pensule erau necesare. De atunci vreau să zic că am avut un mare șoc că eu pot picta. Am încercat ceva asemănător ce era în visul meu.

— Cum a fost 2021 pentru dumneavoastră?
— În anul 2021 am avut prima expoziție la Bacău, unde am cunoscut persoane minunate, George Tănase și Doina Toader, după care au urmat alte două expoziții la care am participat. Am fost felicitată de persoane minunate care m-au încurajat mereu să merg mereu pe drumul artei.

— Ce vă doriți pentru anul 2022 ?
— Pentru 2022 îmi doresc să particip la cât mai multe expoziții și chiar o expoziție personală, sper mult să îmi se realizeze acest vis. Pe viitor îmi doresc să cunosc mai mult despre arta picturii să studiez, să pot face mai multe în această direcție. Vă mulțumesc!
— Și noi vă mulțumim!

Acum să vedem câteva imagini.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *