Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Descoperitorul de talente: Izabela Stănescu este îndrăgostită de lumea culorilor

Acest text este primit de cititori în data de 15 aprilie, zi de mare importantă în istoria artei mondiale. La 15 aprilie 1452 se naște Leonardo da Vinci. În mod sigur, printre cele mai mari genii ale umanității.

Păstrând proporțiile, vreau să aduc și eu în centrul atenției, pe 15 aprilie 2022, un om special, un desenator de talent, dar și un colorist cu vocație. Distinsa doamnă Izabela Stănescu. Îmi place să privesc acești oameni despre care scriu și din punctul de vedere al realizării lor în general, nu numai pe plan artistic. Din această perspectivă, trebuie să precizez că doamna Izabela Stănescu are o familie frumoasă, cu un fiu, iar de puține zile a apărut și un nepoțel. Statutul de bunică întregește acest portret. Dar a venit vremea să facem prezentările.

— Cine sunteți?
— Cine sunt? O femeie care și-a găsit bucuria în a creiona portrete și mai nou, îndrăgostită de lumea culorilor. În toată aceasta perioadă dificila prin care a trecut omenirea, eu mi-am găsit refugiu în pictură. Evadez într-o lume fascinantă. După orele de program, îmi pregătesc șevaletul și sunt precum personajele din Narnia.
Sunt căsătorită, am un fiu și am devenit recent bunică! Sunt bunica unui băiețel care ne-a umplut viața de fericire!

— Cum a fost anul trecut pentru arta dumneavoastră?
— Cum a fost anul 2021? Un an plin de evenimente. L-am început cu o expoziție de grup, ca artist plastic amator, a Cenaclului ARCATE Titus Drăghicescu din Ploiești. La câteva luni am avut primul meu vernisaj. Mi-au fost alături prietenii, unii veniți de departe și parte din familia mea. A urmat apoi o promovare în mediul online, organizată de Biblioteca Județeană Prahova și de Consiliu Județean Prahova în colaborare cu Cenaclu ARCADE Titus Drăghicescu, în care mi-au fost prezentate o parte din lucrări.

— Ce vă doriți pentru anul care abia a început?
— Ce visez pentru anul 2022? Cred că în drumul vieții sunt foarte importanți oamenii pe care îi întâlnim și momentul când îi întâlnim. Ei sunt oamenii providențiali care ne schimbă pe noi ca oameni, dar ne pot influența și destinul.
Apoi, îmi doresc sănătate pentru familia mea, pentru prietenii mei, cât și pentru oamenii cu care interacționez la lucru sau în viața de zi cu zi.
Peste ani, mă văd plimbându-mă cu nepotul, ducându-l la vernisajele mele…

— Cum vreți să fie lumea în viitor?
— Cum vreau să fie lumea? Cred că toți avem nevoie de Iubire, caci dacă ai sufletul plin de acest sentiment, nu mai există răutate, invidie, orgolii nemăsurate. Asta mi-aș dori…ca oamenii să-și aducă aminte de Iubire și de Credință, deoarece credința e strâns legată și de morală.

— Mulțumesc, la final deci cum se poate trasa drumul dumneavoastră prin artă ?
— De-a lungul timpului de când desenez și pictez, am avut șansa să expun prima oară, la locul meu de munca, în București. Apoi expoziția a plecat la Sinaia și lucrările au fost licitate pentru o cauză socială. Cei care au licitat cel mai mult, au primit cadou o sesiune live de portret în creion. A fost una din experiențele mele cele mai provocatoare. Apoi a urmat o invitație la Emisiunea Oameni de Valoare de la Televiziunea A7TV. Apoi, m-am înscris în Cenaclul ARCADE Titus Drăghicescu din Ploiești și viața mea a găsit calea.
— Vă urăm un drum plin de bucurii pe această cale!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *