Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Doamna Vali Antonescu și Luca Ștefan Gălățanu, doi artiști, o singură familie

Mulți dintre onorabilii cititori vor vedea aceste rânduri în 23 septembrie. Este dată intrată în istorie la capitolul descoperiri. Asta, pentru că în anul 1846, la 23 septembrie, a fost descoperită planeta Neptun de doi astronomi, unul francez și unul britanic.
Păstrând proporțiile, la rândul meu am făcut o descoperire. Este vorba despre Luca Ștefan Gălățanu care la numai 9 ani a devenit o speranță reală pentru pictură.

Am ajuns la el prin bunica sa, doamna Vali Antonescu, despre care am avut bucuria să scriu recent aici. Atunci am fost impresionat de tablourile sale făcute în acuarele cu cafea. De data asta, am admirat lucrările nepotului.

Detalii ne oferă, chiar doamna Vali Antonescu: Luca Ștefan Gălățanu are 9 ani. De micuț i-a plăcut să deseneze și să coloreze. Am văzut că desenează bine, cu perspectivă bună, când desena case, garduri și, începând din anul acesta, urmează cursuri de artă cu prof. Adriana Klein, în orașul nostru, Hunedoara.

Cu ocazia expoziției personale „Drumul cafelei”, sugestiv intitulată așa, pentru că lucrările mele au fost acuarele cu cafea, Luca a fost invitat să participe cu patru lucrări. Una din lucrările lui s-a vândut chiar la vernisaj, cea în care sunt pictate două pene.

Aici se termină relatarea, dar și rândurile mele.
A venit momentul să vedem câteva imagini.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *