Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Ucraina – un poligon pe care Rusia și America își încearcă armele

Comentarii

17 comentarii pentru articolul „Ucraina – un poligon pe care Rusia și America își încearcă armele”

  • Domnule Cristoiu, v-am spus intr-o zi ca va este frica de viermele tolontan. Azi mi se confirma ca sunteti un mare fricos. Nu este povestea nimanui, este inregistrare video in care un porc, numit Horodniceanu, abuzeaza de o functie pe care nu o mai are. Si daca ar fi prins toti mafiotii din Romania legea nu-i da dreptul sa faca ce vrea cu masina pe strada. Parca ne modernizam si ne europenizam. Mai mult nu stiti legea si am impresia ca impartiti spaga cu Horodniceanu. Politia de sat are si atributii rutiere chiar daca nu are radar. Stergeti din jurnal acest pasaj pt ca va arunca in penibil. Cazul este simplu. Un bou s-a dat mare cu legitimatia si trebuie sa plece saca suntem europeni. Amenda nu era mai mare de 2 miliiane dar pt ca Horodniceanu are 150 de milioane pe luna dar a fost crescut meltean moare si daca da 2 milioane amenda. Daca sustineti astfel de comportament renuntati la jurnal si faceti orice altceva pe lumea asta. Proasta idee ati avut. Frica bat-o mama ei!

  • Sper să intrăm cât mai curând în luptă ca să încercăm și noi armele noastre cele noi. Avem de eliberat Transnistria și de readus Basarabia în granițele firești ale țării.
    Români, treceți Nistrul!

  • Duduia Firea a depășit orice măsură cu implementarea legii Barnerevet În România. Până aici i-a fost!
    Știți foarte bine că in trafic, orice conducător auto are statut de șofer și nu contează ce funcție ocupi tu. Unde-i lege nu-i tocmeală și iarăși știți din propria experiență.

  • 1. Politistii rurali sunt obligati prin lege sa opreasca si sa sanctioneze soferii care incalca regulile de circulatie.
    2. Politia este dotata cu echipamente profesionale de inregistrare video si audio si sunt obligati sa o foloseasca atunci cand opresc in trafic un conducator auto.
    3. Politia rurala a procedat corect conform legislatiei in vigoare.
    4. Conducatorul auto in discutia cu politistii a facut abuz de functie si relatii.
    5. Legea este pentru toti.
    6. Cazul nu este singular. Majoritatea care ocupa functii importante in stat sau care au cunostinte persoane cu functii inalte, procedeaza la fel, eludand legea.
    Imi cer scuze, analiza dv. tine cu lupul.

  • In afara de scandalului marca USR preluată de AUR cunoașteți ce activitate a avut Simion și ciracii lui în Parlament?
    Chiar credeți că AUR va reuși cu manipularea gen USR?

  • Care ukrainieni se bat, maestre ? Că aceștia se plimbă prin Europa în mașinile lor scumpe ! Fac simpozion despre cereale la București ! Probabil că celelalte etnii din Ukraina (polonezi, români, slovaci etc.) constituie carnea de tun pusă în calea rușilor … Este și un mijloc de purificare etnică.

  • ‘Ucraina – un poligon pe care Rusia și America își încearcă armele’

    io cred ca e fix invers, adica doar Ucraina nu e poligon de incercare a armelor proprii Marii Revolutii, Metamorfozei, care mai e cunoscuta si sub porecla Marea Resetare.
    cea care se schimba ca efect al razboiului din Ucraina e Lumea Mare, iar aceste schimbari sint intr adevar urmari ale armelor care mai intai sint verificate in poligonul care e chiar Lumea Mare.

    fiecare criza cizeleaza aceste arme, prin urmare odata cu fiecare criza care e declarata ca fiind terminata ar trebui sa ne asteptam la una noua, care foloseste arme deja slefuite pe parcursul crizei declarata ca fiind finalizata

    • de unde rezulta ca fiecare stat ar trebui, poate, sa si cizeleze reactiunile manifestate in fata crizelor astfel incat ele sa nu devina o slabiciune folosita in catalizarea urmatoarei crize. ( asta era clar inca de la inceputul pandemiei, care a oferit cunoastere fundamentala despre dinamici individuale si institutionale prezente in statele lumii ( imposibil de obtinut inainte de manifestarea crizelor pandemice ))

      • mai altfel: fundamentala e cunoasterea obtinuta pentru a fi folosita in dinamizarea Marii Resetari, prin urmare testele care conteaza in mod fundamental sint cele proprii armelor folosite in Marea Resetare.

        • Dacă în locul firescului e pusă stupiditatea, în cele mai multe cazuri lebedele negre vin să reaseze cursul natural al lucrurilor și o fac într-un mod deosebit de brutal. Revista The Onion, relatează că membri ai Asociației pentru Promovarea Inteligenței Artificiale au încercat să-i asigure pe critici că oamenii pot crea mașini care, în ciuda capacității lor de calcul aproape nelimitate, vor da dovadă de un minim de compasiune:))))))) după ce preiau controlul total asupra civilizației. Profesorii de inginerie informatică spun că „in comparație cu ceea ce va cuceri in final omenirea, mașinile cu inteligență artificială de astăzi sunt relativ primitive.” Mai spun că „noii noștri stăpâni de sclavi vor ține biciul, dar noi putem reduce numărul de lovituri, spune Daphne Quintero citat de The Onion. Noi trăim încă în era LAS FIERBINȚI și nu ne facem griji:))))))))) O să fie bine și la vară cald:))))). Hahahaha când tot felul de claponi fac abuz de funcție noi vorbim de pericolul inteligenței artificiale.? :)))

      • ‘targul de arme’ bune de folosit in razboaie si declansarea unei curse a inarmarilor e pina la urma o momeala, in acest fel state ale lumii isi directioneaza preocuparea si consuma energie in aceasta preocupare, ramanand cu mai putina fix pe directia care conteaza in mod fundamental si care e Marea Resetare.

        cele care conteaza mai intai sint tintele Metamorfozei, mai apoi tintele Marii Revolutii iar mai apoi tintele Marii Resetari. prin urmare atunci cind apare o criza pandemica asta e ordinea in care se defineste importanta fundamentala a tintelor.
        ‘dinamica din Ucraina’ este una locala, insa criza aferenta, generata prin reactie disproportionata manifestata in fata acesteia e o criza pandemica.

  • Poate pozele au fost făcute de IA și el nici nu a fost acolo prezent.Nu vedeți că sunt în aceiași poziție,dar în spate e alt peisaj și ea altă culoare la rochie?Aveți de grijă la falșii patrioți!Sunt globaliști îmbrăcați în haine tradiționale.Așa e și aici în Germania,mai ales la târguri,festivaluri.Dacă stai de vorbă cu ei,poți să-ți dai seama că sunt în sistem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *