Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Gîndul de marți, 6 septembrie 2016

Noi dezvăluiri despre incredibilele abuzuri ale Justiției pilotate în Cazul Rarinca

Sub semnul credinței că abuzurile Justiției sînt infinit mai grave decît orice alte abuzuri din alte domenii, deoarece ele lovesc în viața oamenilor, vineri, 21 august 2015, am publicat pe cristoiublog.ro textul intitulat Incredibilele abuzuri prin care Dosarul Mariana Rarinca a ajuns la Completul desemnat de Binomul SRI-DNA să-i facă pe plac Liviei Stanciu.

Pe baza unor documente din interior, obținute prin mijloace gazetărești, pînă acum necontestate de cei acuzați, dezvăluiam manevrele ilegale prin care Dosarul Rarinca, ajuns la Curtea de Apel București spre rejudecare la incredibila solicitare a DNA, a fost luat completului condus de judecătoarea Risantea Găgescu, desemnat de calculator, pentru a fi dat unui complet care făcea parte, vorba Generalului Dumbravă de la SRI, din cîmpul tactic. Numai prin aceste manevre, care au presupus abuzuri greu de imaginat, Marina Rarinca a fost condamnată pentru a-i face pe plac Liviei Stanciu, la vremea respectivă Președinta ÎCCJ, actualmente rentieră de lux la CCR ca răsplată din partea lui Klaus Iohannis că l-a făcut președinte.

Potrivit documentelor invocate de mine, un personaj cheie în succesul Operațiunii Faceți-i pe plac Liviei Stanciu! a fost Lia Savonea, președinta Curții de Apel București, cea care, printre altel, a făcut ca Dosarul să fie sustras din Arhivă pentru a nu putea fi judecat la termen de completul condus de Risantea Găgescu.

Miercuri, 7 septembrie 2016, la Curtea de Apel București au loc alegeri pentru desemnarea candidaților la noul CSM.
Candidează printre alții și Lia Savonea.
În calitate de alegător, judecătoarea Risantea Găgescu, cea căreia i s-a luat Dosarul Rarinca pentru a fi dat cui trebuie, a adresat candidatei o listă de întrebări despre rolul jucat în abuzurile împotriva Marianei Rarinca.

Documentul – lista cu întrebările – a fost distribuit judecătorilor de la Curtea de Apel București, chemați să aleagă.
Dincolo de gestul salutar prin curajul presupus al Risantei Găgescu, documentul e și o contribuție majoră la dezvăluirea, fie și pentru posteritate, a manevrelor ilegale comise în România de azi de Sistem în cadrul Justiției.
E motivul pentru care-l reproduc aici.

scan-1 scan-2


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

10 comentarii pentru articolul „Gîndul de marți, 6 septembrie 2016”

  • Art. 291
    Traficul de influenţă
    (1) Pretinderea, primirea ori acceptarea promisiunii de bani sau alte foloase, direct sau indirect, pentru sine sau pentru altul, săvârşită de către o persoană care are influenţă sau lasă să se creadă că are influenţă asupra unui funcţionar public şi care promite că îl va determina pe acesta să îndeplinească, să nu îndeplinească, să urgenteze ori să întârzie îndeplinirea unui act ce intră în îndatoririle sale de serviciu sau să îndeplinească un act contrar acestor îndatoriri, se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani.

  • ion Cristoiu , Trebuie sa recunoastem ca justitia aceasta, la care completele se aleg de calculator (din toate statele ‘civilizate’ , unde se practica) , este doar o loterie unde justitiabilii nu cauta aflarea adevarului ci doar spectacolul mediatic. Exemplu : ‘inculpatul X ,primeste NUP de la completul X1 , iar la ultimul termen (decizie definitiva) , primeste 10 ani ce ‘spanzurare’ si confiscare extinsa de la completul aleatoriu ales X2. DAR , fiind alegere aleatoare a completelor se putea ca , la un termen X ,sa primeasca 10 ani cu ‘spanzurare’ , de la completul X2 si la ultimul termen sa primeasca NUP de la completul X1 ales aleatoriu. E clar ?

  • Eu ii zic „cazul Pontarinca”-Incercare de timorare a Justitiei pentru salvarea lui Ponta !!!

  • Cred ca „tinerii frumosi si liberi(?!?)” ar trebui sa faca taraboi in asemenea cazuri daca intr-adevar vor sa schimbe tara in bine. Este curios ca toti imberbii naimiti de ONG-uri Soros-iste si SRI- iste, fac scandal si ies in strada numai pentru cauze politicianiste care nu au nici o legatura cu democratia, dar isi savureaza cu placere berea in Centru Vechi, ori de cate ori au loc abuzuri ale Statului impotriva Cetateanului. Imi este mila de tineretul care se lasa manipulat de interese obscure si straine. Imi este sila de uneltele primitive ale unui Stat basisto-securist precum Livia Stanciu, Codruta Kovesi, Florian Coldea, etc, etc.

  • Justitia a murit la Galati , Toader- Stanciu SRL !

  • N-am putut vizualiza bine documentul, dar imi inchipui ca i-a pus intrebari incomode dnei Savonea si apreciez curajul dnei Gagescu! Condamn cu fermitate acest abuz al justitiei si ma revolta faptul ca dosarul a disparut din arhiva si a fost dat preferential spre judecata, daca e asa cum afirmati dvs., dle Cristoiu! Dar, vorb-aia, e normal ca aceste abuzuri sa se petreaca in „regimul Iohannis”, pt ca si el a ajuns presedinte in urma unui „abuz” al lui Stanciu! De-aia scade cota de incredere in justitie si in Iohannis, dar nesimtitilor nu le pasa, isi fac servicii reciproc! Sa-ti fie rusine, Dinu Pa…pardon, Klaus Iohannis! La urmatoarele alegeri prezidentiale, o sa-ti dam un vot in bot!, dar poate nu le mai apuci, pt ca, daca iese Felix din inchisoare, te va paste-o suspendare!(n-am gasit alta rima!)

  • Ce incredere sa ai in Justitie? Legea e pentru prosti….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *