Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

A fost o tentativă de a fi invocată o a treia dronă care a făcut un crater?

Comentarii

15 comentarii pentru articolul „A fost o tentativă de a fi invocată o a treia dronă care a făcut un crater?”

  • Maestre iar e cusuta cu ata albă povestea. Ultima groapă are urme ale ghearei de excavator. Chiar ne-au luat de prosti ăștia de la A3!
    Al’de Tâlvar nu știe ce este interesul național și văd că nu prea are în vedere nici măcar acordarea unui mic semn de respect armatei române.
    Așa, informativ, există drone de supraghere a granițelor care mai și cad.
    Oare dacă prin absurd cădea un OZN tot rușii erau vinovați?!

  • ” „Vom avea o nouă ordine climatică. Se schimbă toate caracteristicile anotimpurilor și ale formei în care fenomenele atmosferice se manifestă”, a declarat climatologul Roxana Bojariu, la Digi24. ”

    prezenta Artificialului obliga Natura sa se daruiasca pe sine procesului de echilibrare absoluta. o daruire de sine a Naturii vine la pachet cu o dezechilibrare a Ciclului Anotimpurilor.
    mai mula Artificializare ( si va fi din ce in ce mai multa ) aduce cu sine mai mult dezechilibru in Ciclul Anotimpurilor, caz in care iarna va fi fix ca vara si dupa o iarna, …adica dupa o vara, nu va veni musai o primavara, ci fix o toamna.

    atunci cind incepi o mare resetare indirect ai initiat marea revolutie si si mai indirect ai initiat metamorfoza. pe prima o poti controla, insa celelalte, odata incepute …sint imposibil de oprit, se autoalimenteaza, …spre ex prin chiar felul deosebit prin care Natura se daruieste pe sine insasi ( care fel devine ndirect catalizator al Artificializarii, care acuce cu sine o si mai capabila daruire de sine, etc,…si uite asa procesul intra in bucla, deja a intrat )

    cea care da tonul vremurilor devine chiar Natura. ca o face indirect asa e, insa devenind catalizator ea sustine, tot indirect, fix artificializarea ( in primul rind a hranei, ca de unde, nenica, hrana naturala, daca anotimpurile se bramburesc in stil brawnian?! )

    • si mai altfel spus, chiar noua ordine climatica e cea care catalizeaza o noua ordine mondiala, insa ‘noua ordine climatica’ e o dezordine, daca referinta e ‘fosta ordine climatica’, dezordinea avand drept cauza procesul de Artificializare

      deci practic ar trebui intrerupta dezvoltarea Artificializarii pentru a echilibra dinamica Naturii, or asta pare a fi un demers imposibil, prin urmare Artificializarea va inainta pe calea sa, la brat cu dezechilibrele manifestate in Dinamica Naturii si mai cu seama in Dinamica Anotimpurilor

      • prin urmare dincolo de orice altceva pare a fi fundamentala relatia cu Natura, ca daca prin ceea ce faci o obligi sa se daruiasca pe sine ea …chiar se va darui, ce rezulta fiind …ceva greu de inchipuit prin amploarea dezechilibrelor care vor parea prin …toate crapaturile
        prin urmare de felul in care ‘faci’ Artificializarea intr o tara spre ex depinde felul in care se va manifesta Natura pe meleagurile alea, pentru ca …e imposibil ca Natura sa Actioneze, daruindu se pe sine, deci ea se va darui pe sine …fix pe masura ‘ceruta’ de Artificializare si in relatie ombilicala cu aceasta .

        • ce spune doamna climatolog e …din start cam de mii de ori …minim, mai important decit orice drona …sau submarin.
          cu toate astea ‘schimbarilor climatice’ li se raspunde ( istoricul asta zice ) decartind …fix Artificializarea, adica cel mai potent catalizator al ‘schimbarilor climatice’ :))))))

        • efectele pe care, spre ex, un cutremur devastator le genereaza, indiferent care e ampoarea cutremurului, tind sa fie ‘de gradinita’ daca le compari cu efectele generate de ‘bramburirea anotimpurilor’ …
          insa atunci cind Natura se daruieste pe sine insasi toate astea vin la pachet…

  • Eu nu cred nimic, putem să fac și eu cu lopățica două trei găurele în pământ și să zic că e de la dronă.
    Păi se presupune că dronele alea aruncă în aer blocuri, poduri, tancuri adik produc pagube mari iar când te uiți la gropițele alea te umflă râsul, e ridicol!
    Chiar dacă erau drone de spionaj nu cred că erau chiar din hârtie A4.
    Așa zisele rămășițe semănau cu bucăți de carton cu bitum din ăla cu care se inveleau casele.
    Ce minciuni, ce magărie, televiziuni de rahat!

  • Cum dreaq au facut rusii de-au trimis atatea drone pe luna, de-au umplut-o de cratere? Asa ceva…

  • Domnule Cristoiu, totul este foarte simplu.
    Este o CACEALMA ca si revolutia romana.

    Nu exista drone rusesti cazute pe teritoriu Romaniei.

    Aceasta CACEALMA este menita za justifice EXERCITIILE SUA, Romaniaei SI inca catorva state in DELTA DUNARII. Aceste exercitii sunt un atac la natura Deltei. Pentru a preintampina un scandal al aparatorilor Deltei ni se va explica faptul ca apararea TARISOAREI noastre este o ratiune suprema apararii naturii Deltei.

    Dupa aceste exercitii, care dureaza aproape o saptamana, ni se va explica si justifica in timp necesitatea existentei unei baze militare americane in Delta.

    Ce natura, ce ecologie, ce patrimoniu univeral? Trebuie sa aparam TARISOARA de dronele rusesti, care NU ne ataca, dar cad pe teritoriul nostru.

    Deci aceasta cacialma are nu numai o justificare pentru exercitiile militare actuale, ci pe termen mediu si al existentei unei baze militare americane in Delta.

    Nu a cazut nici o drona. Daca ar fi cazut o drona care a facut un crater, ar fi ramas bucati mult mai mari si nu farimituri……E o poveste cusuta cu ata alba pe care romanul rusofob o va apara pana in panxzele albe.

    Unde sunt ecologistii?
    Care ecologisti? Are Soros vreun interes?

  • si eu am gasit trei cratere. sint pe strada, …un pic mai incolo.
    si sint si resturi pe fundul craterelor, …cilindrice, …sub forma de teava. deci …clar!, sint resturi de submarine.

    de unde rezulta ca bucurestiul a fost atacat cu submarine.

    cind vine vorba, prin galaxie, despre agresori …se stie, ei sint rusi.
    de unde rezulta ca rusii au atacat bucurestiul cu submarine ( clasice, …din ce mi dau seama, insa io propun sa zicem ca sint nucleare, ca suna altfel… )

    • văd că alte agenții de presă au preluat ‘știrea’, însă ele au precizat că e vorba despre submarine amfibii, care merg și pe sub apa însă și pe sub uscat ( iar la nevoie, folosind energizantul potrivit, le cresc și aripi )
      tare.

  • Totul este o facatura pentru ocuparea timpului liber al gibonilor.
    Sateliții militari detectează orice mișcare de trupe și tehnică pe teritoriul țării.Nu am auzit un singur comunicat al americanilor in care sa se vorbească de dronele căzute la granița Ro.
    A3 face jocurile lui Biden care are interes să obțină aprobarea politicienilor pentru inca un împrumut gras pentru Zdrelinski, dar de fapt pentru mafia ucrainiana și miliardarii americani.

  • Craterul va deveni obiectiv turistic. Reporterii se duc, filmeaza, se arunca in groapa. De jur imprejur, camp liber. Sunt atat de prosti si slugarnici, incat se fac de ras. Groapa reprezintă o probă, o păzești armata pana la prima zapada.mai ales cand acuzi Rusia. Nu știm inca cati soldati au sapat si cati au carat fier vechi acolo.

  • CAPITANE RAPORTEZ!(PARAZITII)_-Bucharest demands end to Russian attacks after finding drone debris on Romanian territory-THE KYIV INDEPENDENT sau Romania DEMANDS Russia stops attacking Ukrainians. What was Russia’s answer? YATVOYUMATY
    Emil Cosman YOUTUBE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *