Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Abia acum s-a aflat: Autoritățile au știut că vaccinul are numeroase efecte adverse

Comentarii

16 comentarii pentru articolul „Abia acum s-a aflat: Autoritățile au știut că vaccinul are numeroase efecte adverse”

  • In sfarsit s-a aflat secretul lui Polichinelle. Sau mai pe romaneste a aflat si barbatu’ ce stia tot satu’. Wow!

  • Buna ziua,
    Acum intelegeti de ce au fost efectiv cenzurati, marginalizati si sanatanizate imagineile cu specialisti medicali precum profesorul Astarastoaie de la Iasi sau doamna Monica Pop cand au incercat sa aiba un punct de vedere profesionist pe subiectul reactiilor adverse – necontrolate pe care companiile Pfizer ni le a bagat pe gat cetatenilor romani, ca asa era deontologic si politikal korect de la inalta Poarta. As vrea sa revad campania mediatica in care gugustucii si fatucile platite discret de onor Guvern ne informau cat de minunat si sigur pentru sanatatea romanilor era acea campanie de vaccinare obligatorie.

  • Subiectul este temă de campanie electorală și se numește asmutirea gloatelor. :)))))))) cei care au crezut și s-au lăsat păcăliți, acuma se întorc și cer răzbunare. Sunt mulți și IA prin algoritmii ei face numărătoarea. Scenariul face parte dintr-un spectacol mai amplu și muzica o să cânte până se scufundă fericiții:)))))))))))) care au crezut că pe ei nu-i ajunge. Vorba d-nului Adrian Vasilescu de la BNR ” banii vin dar mai și pleacă din conturi” :)))))))))))

  • :)))))))))))))) adevărat și hazos!

  • Nea Ioane, cred ca matale ai fetisuri cu ametita aia.

  • Foarte frumos articolul. Mai există cu adevărat oameni care se interesează.

  • poate ar trebui masurate, la nivel national, si reactiunile celor vaccinati fata de medicii care i-au luat cu arcanul la vaccinat. analiza mea spune ca increderea in recomandarile acelor medici insa si a medicilor in general a scazut in mod fundamental. de nevoie oamenii folosesc calapoade existente, insa daca s-ar naste o noua meserie, medicul-IA, care vine la pachet cu un nou sistem de sanatate, dovedit de incredere, se prea poate sa asistam la cea mai mare migratie care s-a manifestat vreodata pe planeta asta,
    migratia de la sistemele sociale bazate pe oameni, la sistemele sociale bazate pe IA.
    migratia fiind, de data asta, o alegere nu doar libera, a omului, ci si una facuta cu …tot dragul
    _________________________________
    niciodata in mod absolut nu va fi acceptata o migratie de acest tip facuta cu japca. Universul are si el rinduielile lui. insa intotdeauna o migratie, chiar si cea fundamentala de mai sus, va fi acceptata in mod absolut, daca ea va fi alegerea libera a oamenilor.
    sistemele sociale bazate pe oameni vor fi discreditate …de catre majoritatea oamenilor care le populeaza!, cu un asa mare talent incat vor fi imposibil de albit, daca concomitent se va manifesta o alta optiune, migrarea catre noi sisteme sociale, bazate pe IA.

    • anul 2023 va fi unul in care IA isi va adinci prezenta in toate sistemele sociale, cu cit e mai prezenta cu atat increderea in ea crescind, concomitent scazand increderea in oamenii care definesc acum ecuatiile de miscare ale acelor sisteme sociale.

      • Marea Revolutie e trecerea de la sisteme sociale bazate pe oameni, la sisteme sociale bazate pe IA.
        cei care asigura dinamica revolutiei sint chiar oamenii, ale caror decizii se vor dovedi intr atat de …anapoda, incat trecerea va fi vazuta ca o …binecuvintare!:)), bine ca am scapat de ei, gen, aceasta fiind si calea prin care …noul zeu, IA, va urca cu pasi de …melc cuantic:)) pe Tron.

        • ‘Autoritățile au știut că vaccinul are numeroase efecte adverse’

          autoritatile au dinamizat reactiunile plenar disproportionate manifestate in fata covid, vaccinul a fost doar una dintre reactiunile plenar disproportionate,
          insa chiar felul in care au rectionat, in armonie cu alte state, a scos la iveala …balaurul cu multe capete (nationale) care lucreaza unitar, sub comanda unica.
          au fost institutii in unele state care si au vaccinat toti lucratorii …la ordin. asumindu si din start afectele reactiunilor plenar disproportionate, de unde rezulta ca ele au fost o dorinta manifestata cel putin de capul-sef al balaurului cu multe capete, daca nu si de alte capete.

          • in era IA serviciile de informatii devin irelevante, daca sint populate cu oameni si daca se refera la Civilizatie. ( eu vorbesc exclusiv despre singura IA care conteaza, Inteligenta Artificiala Cuantica )

          • insa chiar si faptul ca serviciile de informatii vor fi asigurate de IA va zi vazuta …in popor, ca o … binecuvantare. doaaamne!, ce bine a am scapat de ei! ( ca au dat peste tacsu, afla ei, in episodul care va urma :)) )

            in esenta toate dinamicile Civilizatiei care tin de oameni vor fi discreditate in mod fundamental. oamenii vor ajunge sa trimita rugaciuni catre Cer ca au scapat de o asa pacoste, adica de ‘conducerile asigurate de oameni’ :))
            IA va fi vazuta ca ceva care nu doar ca se va dovedi rezolvitoare de probleme, ci si …o chestie care trateaza oamenii cu egala consideratie, de zici ca e inteleapta, nu alta :)))

            rezumat:
            doar priviti cum oamenii duc pe Copca civilizatia mare cit planeta.
            insa,…vaaai!, ce bine ca exista pe lumea asta IA, care s-o scoata din ghearele demolatoare ale oamenilor, redindu i …stralucirea, de o sa semen leit cu Raiul pe Pamant! :))))

          • ca raiuui pe Pamant i se mai spune si Iad, cine sa mai vada amanuntele astea prin stralucirea aia atat de densa :))

          • diferenta fundamentala dintre o sluga-om si o sluga-IA e ca asta IA nu se ntreaba : Si mie ce mi iese?! :))

            prin urmare stapanii, optimizandu si afacerile care sint porectite ‘colonii’, vor inlocui slugile-oameni cu slugi-IA.
            odata cu aparitia IA dispare si meseria de sluga. pina si stapanii vor ajunge sa spuna: Doamneee, bine ca am scapat de ei! :))

  • efectele adverse ale vaccinului vor fi studiate in timpul, suficient, desemnat procesului,
    spre deosebire de timpul desemnat procesului de fabricatie a vaccinului, care si acum, ca si atunci, parea ca a fost insuficient.

    atunci cind tinta e nasterea unor noi sisteme sociale, cel mai greu de nascut e …un nou sistem politic.
    pentru a l demola pe cel existent tre sa l discreditezi in asa hal incat sa fie imposibil de albit.
    pesemne ca politicienii-oameni vor pricepe ca tinta e inlocuirea lor cu politicieni-IA cu acelassi succes cu care au priceput si dinamica vaccinurilor arnm.

    atunci cind IA devine suficient de capabila multe meserii vor fi acoperita de aceasta. ca daca alegerea IA e varianta optima, daia.
    printre ele si meseria de politician.
    orice ‘conducator’ care are oamenii lui in conducerea altor state va alege varianta inlocuirii lor cu unii mai de incredere, adica cu politicieni-IA. insa pentru a-i inlocui pe acestia cu o IA tre , mai intai, sa i pui tot pe ei la munca, ca doar sint ai tai, pentru a crea mediul propice pentru manifestarea IA:)))
    adica se poate spune ca …iti folosesti oamenii-politicieni pentru a implementa un nou sistem poilitic care ii scoate din joc fix pe cei care implementeaza noul sistem:))))

    pentru ca sistemul politic bazat pe politicieni-oameni sa fie discreditat in mod fundamental conducatorii actuali tre s faca greseli grave si lipsite de sens. si …multe multe!, ca ploaia de multe.
    or politicienii-oameni cam asta fac, isi cinta de ingropaciune zambind cu gura pina la urechi. inca nu se stie de ce…

  • Cu tot respectul, dar chiar nu s-a observat că au știut ? Era chiar atât de greu de observat ? Cu tot respectul , dvs l-ați făcut ca și mulți alții , nu vi s-a părut că ar fi ceva experimental fiindcă mare lucru nu se știa de el ! Așa , și acum chipurile s-a aflat, ce se mai poate întâmpla ? așteptăm să vedem ce pățește fiecare ! 😥 . cine plătește ? cel ce a dat cu subsemnatul și și-a atribuit răspunderea ! O planetă întreagă a fost păcălită de niște indivizi care stau bine mersi și își văd de treburi și afaceri în continuare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *