Vladimir Putin a câștigat alegerile prezidențiale din Rusia cu 87,97 la sută

Alexandru Grumaz

General locotenent în rezervă, Alexandru Grumaz este absolvent al Universității de Apărare a SUA (cu Masterul în Strategia Resurselor de Apărare Națională) și al programului Senior Executives Programme in National and International Security, John F Kennedy School of Government, Harvard University.

Fost Consul General al României la Shanghai, generalul a ocupat poziții importante în Ministerul Apărării Naționale ca șef al Direcției de Management al Resurselor pentru Apărare, director al Directoratului de Planificare Integrată a Apărării sau Inspector pentru armamente.

Grumaz a ocupat poziția de prim-adjunct al Directorului STS, fiind specialist în telecomunicații. Are expertiză în planificarea strategică, în relațiile internaționale militare și civile și experiență în planificarea și managerierea complexă a bugetului unei organizații. Este un bun cunoscător al vieții politice și militare din China și Statele Unite ale Americii unde și-a petrecut o parte din cariera militară și diplomatică. Actualmente este președintele Centrului de Analiză și Studii de Securitate.


Nu am găsit niciun articol.