Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Alte întâmplări din minunata lume nouă…

Gregg Berhalter este încă selecționerul naționalei de fotbal a SUA. Abia întors acasă din Qatar, tipul a simțit pe propria-i piele ce înseamnă să fii american. America first again!… Totul a pornit de la netitularizarea lui Reyna în meciurile de la recentul Mondial, echipierul celor de la Borussia Dortmund fiind extrem de dezamăgit. Deh, la douăzeci de de ani, cât are și talentatul Giovanni, ai vrea ca toată lumea să ți se aștearnă la picioarele cu crampoane. Crampele de orgoliu l-au împins însă pe tânărul fotbalist să-și toarne antrenorul șefilor de la federație. Dar nu direct, ci prin mama sa, nu înainte de a avertiza opinia publică despre faptele scandaloase din trecutul pârâtului. Ce i se reproșează „proscrisului”? Nici mai mult, nici mai puțin, faptul că în 1991 (da, da, ați citit corect, 1991!), pe vremea studenției în Carolina de Nord, Gregg și-a lovit iubita, Rosalind, peste picioare. Cei doi s-au și căsătorit, în urmă cu 25 de ani, și au împreună patru copii, dar ce mai contează un astfel de detaliu pentru opinia publică din țara transformată într-o adevărată Sodoma ? Deși pârâții au ieșit în fața națiunii și au povestit despre întâmplarea aceea nevinovată din adolescența târzie, Berhalter a fost suspendat temporar și, probabil, va fi demis. De unde știau delatorii un astfel de amănunt? Țineți-vă bine, Danielle (mama lui Reyna) era colegă de cameră, în facultate, cu Rosalind. Îmi este mai clar ca oricând că promotorii agresivi ai noii corectitudini morale și politice vor fi devorați de monstrul pe care l-au creat în numele libertății măsluite, numai de n-ar dura prea mult. Căci cancerul american s-a generalizat și în Europa și omenirea a luat-o razna de tot. Chiar, yankeii or mai ține minte cum a sfârșit Sodoma?

Vasăzică, paradisul libertății s-a năruit lamentabil în America, „Tărâmul Nevestelor Deprimate”[1], sub presiunea unei obscene lipse de bun-simț. Excesul în toate a cariat până la os societatea invidiată cândva pentru suplețe și naturalețe[2]. Acum, orice gest te poate aduce pe Potomac în situația delincventului, gata să fii târât în fața judecătorului. Egalitatea între sexe și feminismul depravat au creat, bunăoară, un fel de Ku-Klux-Klan al moravurilor și ferească sfântu’ să-ți furișezi privirea pe umărul, măcar, al vreunei Afrodite ! De aceea, mă amuz și nu prea de câte ori citesc un fragment dintr-un interviu acordat de Emil Brumaru, în care poetul deapănă o pățanie de-a sa petrecută dincolo de Ocean. Așadar, ni se mărturisește spumosul personaj, „am fost, la un moment dat, în America, la New York. Au venit o albă şi o negresă. Eu m-am uitat la negresă, iar cea albă a început să răcnească. M-am uitat uimit şi am întrebat: «Ce-i cu asta, dom’ le? Ce are?». Cică: «Bă, ai hărţuit-o pe cealaltă, te-ai uitat prea fix la ea». E o deosebire foarte mare între femeile din America şi alea din Franţa, care aproape că îţi mulţumesc că te uiţi la ele, că le admiri.”[3] Prin urmare, exercițiul de admirație a superbiei feminine este strict interzis, altminteri, la cremenal cu tine! Ce mârșăvie! Dumnezeule, cum să treci pe lângă o muiere cu chip pictat și cu trup de amforă și tu, bărbat în simțire și-n acte, să te prefaci că n-o vezi? Bașca să-i mai strângi și mâna ca unui tovarăș de cătănie de demult, fără să tresari la atingerea pielii catifelate și provocatoare de furtuni în stomac… Apropo de patria celebrei Madame Récamier, președintele federației franceze de fotbal s-a trezit și el suspendat și împins pe mâna procurorilor, acuzat, ptiu drace!, de hărțuire morală și sexuală. Desigur, victima e iarăși o purtătoare de fustă, o oarecare Sonia Souid, geambaș de fotbaliști, ca și Ana Maria Prodan a noastră, care s-a plâns că „Le Graët m-a făcut să înțeleg că i-ar plăcea să ajung în patul lui. Pentru el, eram doar o bomboană. Vorbind vulgar, eram doar doi sâni și un fund.”[4] Obsedatul sexual are 81, vârsta deplinei detente hormonale, deci un pericol evident pentru ordinea publică instaurată de actualii milițieni civici. Da, căci „ei au dezlănțuit nevroza în care ne scăldăm cu delicii turbate. (…) Așa arată rezultatul scufundării în ura moșită de ascensiunea moraliștilor.”[5]

Nu că-i minunată lumea în care trăim? Și totuși, ce i-o fi venit și boșorogului ăla misogin să scrie asemenea versuri:

„Ca-ntotdeauna sunt femei în frunte
Unde se cască gura în neștire!”[6]?


[1] Charles Bukowski, Căpitanul e dus cu pluta și marinarii au fugit cu vasul 

[2] Dorin Tudoran e de aceeași părere: „Și feminismul, și alte mișcări de acest tip au avut un punct de plecare cu totul justificat, de mare noblețe. A fost ucis de exces și politizări, sau, dacă vreți, de exces prin politizare. Ismele menționate de tine, ca și multe altele vor avea probabil soarta feminismului, fiindcă prin politizare excesivă devin sectare.” (Numai copilăria e glorioasă, Robert Șerban în dialog cu Dorin Tudoran)

[3] Interviu acordat Danei Mischie

[4] Gazeta Sporturilor

[5] Traian Ungureanu, Gazeta Sporturilor

[6] Johann Wolfgang Goethe, Faust


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „Alte întâmplări din minunata lume nouă…”

  • Oricat de descreierate ar fi corectitudinea politica si feminismul din America, v ati indepartat de subiect. Atitudinea fata de femei, pe care articolul dvs o tradeaza, nu face cinste niciunui barbat. Mai reflectati.

    • ????????????????????????????????????

    • Eu locuiesc in Spania,o spun fara nici cea mai mica urma de mindrie.Daca ar fi sa va dau niste date referitor la romancele noastre/voastre/mele,etc. (observati ca nu ma refer la cele americance),risc un lucru neplacut:v-as accidenta in asa hal pudoarea ca n-ati mai da p´acilea.Eu vreau sa tinem aproape fara vreo jena/rezerva/etc.e si linia partidului lui George Simion.

  • Lumea despre care se face atita publicitate ca va veni nu e nici „noua” nici „minunata”,e drogata.Ovreimea a anesteziat cu cocaina America si Europa.In discursurile astea istorice de ailaltaieri nu s-a auzit un cuvintel despre de unde vine atita chef de cafteala.Unii vor ca sa ajunga la „minunata lume noua”,iar ceilalti sa-i pupe traditional poala popii.Nu stiu de ce se tace atita,ca si in Rusia se trag liniute.Ce-i drept mai putin,inca nu li s-a urcat la cap.Nu pot lua cu asalt magazine de-astea cu jucarii sexuale pentru ca nu exista asa ceva.Drogata ca Ursula n-ai sa vezi in administratia rusa.Am citit undeva ca drogatii perseverenti iau cu timpul figuri de animale.Borell joseph si-a facut o figura de vulpe batrina.Calculez ca in cladirile UE din Bruxelles intra binisor peste o tona de droguri pe luna.”Europarlamentarii” romani nu pot confirma asta pentru ca ei stau la alte mese.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *