Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Ana-Maria Popescu vrea un final bun la visul olimpic

14 octombrie este Ziua Mondială a Vederii. Mă uit în dreapta, mă uit în stânga și caut un subiect din domeniul vastei sfere de preocupări olimpice.
La sediul Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR) s-au rostit, miercuri, cuvinte lămuritoare despre două figuri de mare interes pentru jurnaliști. Este vorba de scrimera Ana-Maria Popescu, cea care a cucerit o medalie de argint la JO de la Tokyo 2020, dar și înotătorul David Popovici, locul 4 la această competiție.

„Am spus că până la finalul anului, voi avea o discuţie cu mine să vedem ce facem mai departe. Fetele sunt în pregătire, aşteaptă cu nerăbdare să sudeze o nouă echipa de spadă a României care să performeze la cel mai înalt nivel. Încă nu ştiu ce voi face în 2022, voi lua o decizie în acest sens şi promit că veţi afla de la mine. Cu siguranţă, un birou nu ar fi un loc potrivit pentru mine, sunt convinsă că indiferent ce voi face după ce îmi voi încheia carieră sportivă, nu o să fie la fel de frumos. Job-ul pe care îl am acum este cel mai frumos din lume. Antrenoare, nu sunt sigură în secunda asta dacă mi-aş lăsa copilul pe mâinile mele. Am avut o singură experienţă, timp de o săptămână am jucat rolul unui antrenor şi pot să spun că a fost cea mai grea săptămână pentru mine. Dar nu ştii niciodată unde te duce drumul”, a spus doamna Popescu.

Ea speră să poată participa la următoarea competiţie: „Cupa Mondială de la Tallinn sperăm că va fi organizată la finalul lunii noiembrie, avem semnale bune pentru că a fost trecută în calendarul oficial, dar nu ştim ce se întâmplă până atunci. Pentru că aşa ştiam şi despre Campionatul European până în ultima secundă, când a fost anulat. Să sperăm că vom fi prezenţi la Tallinn pentru ultima competiţie a sezonului. E din ce în ce mai greu să îţi găseşti motivaţia de a merge în sala de antrenament, am mai trecut o dată prin acest episod, deşi atunci ştiam că mă aşteaptă Jocurile Olimpice şi nu îmi permiteam să fac paşi greşiţi. După o pauză lungă simt că m-am recuperat, îmi e dor de scrimă, îmi e dor să măsor forţele cu adversarele şi sper să am ocazia să fac acest lucru în noiembrie”.

Multiplă medaliată olimpică, mondială şi europeană, Ana-Maria Popescu, 36 de ani, a anunţat după Jocurile Olimpice de la Tokyo, unde a obţinut medalia de argint la spadă, că până la finalul anului se va decide dacă îşi va încheia cariera sportivă sau va continua, relatează Agerpres.
Dar ce, dumneavoastră știți ce veți face anul următor? Eu pot însă să doresc o deplasare la Sighișoara unde să stau măcar 15 ani. E mult? E puțin?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *